31 Ekim 2012, Çarşamba 09:37:20

ÜÇÜNCÜ HAVALİMANI ENDİŞELENDİRDİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın üçüncü havalimanının yapılacağı noktayı açıklamasından sonra civar yerleşim alanlarında ikamet edenler mağduriyet endişesi taşımaya başladı.
  • Saçma! Şuan orada bulunanlar ne kadar şanslı ! Fırsat ayaklarına gelmiş, onlar endişeleniyorlar mı gülerim ! Kaygısı olan varsa evini ben satın alabilirim :)
  • Yorumunuz
  • Mağdurum mağdurum mağdur!... Merak etmeyin, olayı fırsata çevirir benim insanım...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul’a 3. havalimanının Terkos Gölü yakınlarına yapılacağını açıkladı. Çatalca ile Arnavutköy arasında yapılacak olan havalimanını civar köylerde oturanlar da merakla bekliyor. Tayakadın Köyü Muhtarı Salim Şeker, havalimanı yapılırken köylünün mağdur edilmemesi gerektiğine dikkat çekti.

Başkan Kadir Topbaş’ın açıkladığı alana yakın olan Arnavutköy’e bağlı Tayakadın Köyü sakinleri de bu açıklamayı yakından takip etti. Köy muhtarı Salim Şeker, havalimanının köylerine yakın bir alanda yapılacak olmasını sevindirici buldu. Havalimanı ile birlikte köylerinin de tanınacağını kaydeden Şeker şöyle konuştu: “Havalimanının yakın çevreye yapılması, sadece bizim için değil ülkemiz için de güzel olacak. Ancak yıllardır burada yaşayan köylülerimiz mağdur edilmemelidir. Yapılacak havalimanı köyümüze ne getirir ne götürür bunları göz ardı etmemek gerekir. Halk mağdur edilmezse yapılacak her türlü hizmet köyümüze fayda getirecek ve tanıtımını yapacak diye düşünüyorum. Burada yaşayan insanlar buraların çamurunu toprağını çiğnemişlerdir. Eğer köylümüz silinip atılırsa bu bizim için felaket olur.”

Bazı yetkililerin kendisini arayarak havalimanı konusunda toplantı yapacaklarını kaydeden Şeker, “Ankara’dan arayarak önümüzdeki günlerde bir toplantı yapmak istediklerini söylediler. Köylümüzle toplantı yapacaklarını belirttiler. Bizi bilgilendireceklerini ifade ettiler.” diye konuştu.

ÜÇÜNCÜ HAVALİMANI ENDİŞELENDİRDİ

Yorumlar

öğrenci ~ 11 yıl önce
Saçma! Şuan orada bulunanlar ne kadar şanslı ! Fırsat ayaklarına gelmiş, onlar endişeleniyorlar mı gülerim ! Kaygısı olan varsa evini ben satın alabilirim :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Super hemen yanina kofteci acicam... ~ 11 yıl önce
Yorumunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mağdur?.. ~ 11 yıl önce
Mağdurum mağdurum mağdur!... Merak etmeyin, olayı fırsata çevirir benim insanım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000