06 Ocak 2017, Cuma 09:09:41

Ücretsiz yamaç paraşütü kursu verilecek

Tut Sportif Havacılık ve Doğa Sporları Kulübü tarafından Adıyaman’da ücretsiz yamaç paraşütü kursu verilecek.
  • Amacımız Adıyaman İlimize Pilot Kazandırmak Ve bu sporu Adıyaman ilimizde ilerletmek Bunun için kulüb olarak Elimizi Taşın altına koyduk Ve kendi ekipmanlarımızıda feda etmeye ahzırız gerekirse Bu yüzden 50 ye yakın pilotumuz ile toplantı yapıp böyle bir karar aldık şimdiye kadar yaklasık 3 5 kurs dönemi geçirdik Sayfamız olan tuthavacilik.com adresinden pilotlar hakkında bilgi ala bilir ve detaylı bilgi ala bilirsiniz iletişim panelinden umarım açıklayıcı bir yorum olmuştur amacımız Adıyaman için Tabiki her işin bir eğitim ücreti var ama biz bu spor gelişssin derken bitirme taraftarı değiliz bu yüzden mayıs ayına kadar aralıklarla kurslarımıza devam edeceğiz lisanslı bir eğitim olursa thk dan gelen eğitim pilotumuz özel ders verecek ve belli bir ucret belirler lisans işlemlerinde ve ayrıca THK Şubeleri bir cok ilimizde var ucretsiz eğitimler vermekteler katılınıla bilir lisanslı. tşkler esenlikle kalın
  • Her işin bir bedeli vardır. Neden ücretsiz? Kaynak nereden acaba? Belediye mi? Devlet mi? Bağış mı? Onun da belirtilmesi gerek. Bedava eğitim alacaklar öncelikle bunu bilsinler. Okuyana burs verilir, kimden verildiği, karşılıklı veya karşılıksız verildiği belirtilir mesela. Kolay gelsin.
  • Keşke, Erciyes de de verseler

Tut Sportif Havacılık ve Doğa Sporları Kulübü tarafından Adıyaman’da ücretsiz yamaç paraşütü kursu verilecek.

Tut Sportif Havacılık ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı Niyazi Turan, ilk kursun 15 Ocak 25 Şubat tarihleri arasında verileceğini ve kursun devamının geleceğini kaydetti.

Kursa katılacak kişilerin ekipmanlarının Tut Sportif Havacılık ve Doğa Sporları Kulübü tarafından karşılanacağını dile getiren Niyazi Turan, “Kursumuz tamamen ücretsizdir. Ancak lisanslı uçuş belgesi almak isteyenler için belge bedeli ile ilgili bizden bilgi alabilirler. Kurs boyunca ekipmanlar kulübümüz tarafından karşılanacaktır” dedi.

Ücretsiz yamaç paraşütü kursu verilecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

tuthavk ~ 7 yıl önce
Amacımız Adıyaman İlimize Pilot Kazandırmak Ve bu sporu Adıyaman ilimizde ilerletmek Bunun için kulüb olarak Elimizi Taşın altına koyduk Ve kendi ekipmanlarımızıda feda etmeye ahzırız gerekirse Bu yüzden 50 ye yakın pilotumuz ile toplantı yapıp böyle bir karar aldık şimdiye kadar yaklasık 3 5 kurs dönemi geçirdik Sayfamız olan tuthavacilik.com adresinden pilotlar hakkında bilgi ala bilir ve detaylı bilgi ala bilirsiniz iletişim panelinden umarım açıklayıcı bir yorum olmuştur amacımız Adıyaman için Tabiki her işin bir eğitim ücreti var ama biz bu spor gelişssin derken bitirme taraftarı değiliz bu yüzden mayıs ayına kadar aralıklarla kurslarımıza devam edeceğiz lisanslı bir eğitim olursa thk dan gelen eğitim pilotumuz özel ders verecek ve belli bir ucret belirler lisans işlemlerinde ve ayrıca THK Şubeleri bir cok ilimizde var ucretsiz eğitimler vermekteler katılınıla bilir lisanslı. tşkler esenlikle kalın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bravo ~ 7 yıl önce
Yolunuz açık olsun. Açıklama yerinde oldu.
Güzel de ~ 7 yıl önce
Her işin bir bedeli vardır. Neden ücretsiz? Kaynak nereden acaba? Belediye mi? Devlet mi? Bağış mı? Onun da belirtilmesi gerek. Bedava eğitim alacaklar öncelikle bunu bilsinler. Okuyana burs verilir, kimden verildiği, karşılıklı veya karşılıksız verildiği belirtilir mesela. Kolay gelsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hubf ~ 7 yıl önce
Keşke, Erciyes de de verseler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Otobüs ~ 7 yıl önce
Otobüs derde deva olabilir

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000