07 Aralık 2018, Cuma 07:58:16

Uçarken telefonun modunu değiştirmeyi unutmayın!

Telefonunuzu uçuş esnasında uçak moduna almamak, size ekstra bir telefon faturası çıkarabilir.
  • Bu uygulamayı pegasus da yapsın. Kharkiv'e gidiş dönüşte ukraynalı bayanlar sürekli telefonu açık tutuyor. Bir güzel fatura ödesinler de akılları başlarına gelsin
  • Ayrıca sessize de alın. Benim uçak modundaki iPhone ne olduysa kendiliğinden açılmıştı. Keşke uçak modu yerine kapatsaydım.
  • Dolaşım açıksa çok pis fatura gelir. Yurt dışı tarifeleri de bu tarz uydu oparatorlerini kapsamaz. Daha fazla bilgi için www.aeromobile.net Sürekli yurt dışına gidip de uygun tarife arayanlar için de 1 sene boyunca geçerli 350 megabyte internet 15 Euro. www.surfroam.com
  • TR'deki hava yolu şirketleri de aynısını yapsın. Hem süper bir gelir kaynağı olur, hem de uçakta ısrarla telefonunu açık tutan kırolar bir yerlerini acıtacak fatura gördü mü belki ders alır.

Amerika'ya giden bir Aer Lingus uçağında olan bir yolcu, uçuş esnasında telefonunu uçak moduna almadığı için ekstra telefon faturası ödemek zorunda kaldı. Yolculuğundan 1 hafta sonra telefon operatörü tarafından 300 dolarlık bir fatura gönderildi.

Peki ama neden ?

Yolcu, uçağın dolaşım ağına bağlanan telefonu nedeniyle fazladan fatura ödemek zorunda kaldı. Yapılan açıklamaya göre, uçakta bulunan uluslararası dolaşım planının dışında çalışan küçük antenler, uçuş modunda olmayan telefonlarla otomatik olarak bağlantı kurabilir ve veri kullanımı nedeniyle kabarık bir faturayla karşıya kalabilirsiniz.

Uçakta telefonu uçak moduna almamak maliyetli olabilir

Sadece fazla fatura ödememek için değil, hem kendiniz hem de uçakta bulunan diğer insanların güvenliği için, havayolu şirketleri uçuş esnasında telefonunuzu mutlaka uçak modunda kullanmanız gerektiğini belirtiyor.

Uçarken telefonun modunu değiştirmeyi unutmayın!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Pgs ~ 5 yıl önce
Bu uygulamayı pegasus da yapsın. Kharkiv'e gidiş dönüşte ukraynalı bayanlar sürekli telefonu açık tutuyor. Bir güzel fatura ödesinler de akılları başlarına gelsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yetmez ~ 5 yıl önce
Ayrıca sessize de alın. Benim uçak modundaki iPhone ne olduysa kendiliğinden açılmıştı. Keşke uçak modu yerine kapatsaydım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy uçaklarında da var. ~ 5 yıl önce
Dolaşım açıksa çok pis fatura gelir. Yurt dışı tarifeleri de bu tarz uydu oparatorlerini kapsamaz. Daha fazla bilgi için www.aeromobile.net Sürekli yurt dışına gidip de uygun tarife arayanlar için de 1 sene boyunca geçerli 350 megabyte internet 15 Euro. www.surfroam.com

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 5 yıl önce
TR'deki hava yolu şirketleri de aynısını yapsın. Hem süper bir gelir kaynağı olur, hem de uçakta ısrarla telefonunu açık tutan kırolar bir yerlerini acıtacak fatura gördü mü belki ders alır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kırolar ~ 5 yıl önce
Kırolar ile ilgili yorumunuzu beğendim. Fatura çıkacaksa kıroluk sökmez.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000