16 Şubat 2013, Cumartesi 17:08:12

UÇAN SARAY SATILDI

29 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin 15. kişisi olan Suudi Arabistan Prensi El Velid Bin Talal El Suud, dillere destan uçağını sattı…
  • resimdeki prens belli zamanlarda halkının arasına giriyor ve herkesin taleplerini yazdığı kağıtları topluyor.Kimi ev kimi ticari araç istiyor ve hepsini halkına veriyor. Bu tip bir insan amuda bile kalksa yeridir ve yakışır kardeşim. ( dünyada elektronik başta hepimizin kullandığı bir çok aletin üretildiği şirketlere hissedar ve çoğunun sahibi ) halkına harcıyorsa helal olsun kardeşim herkes zengin olursa çöpleri kim toplayacak ? dimi .
  • asıl sinir eden şu pozlar, küçük dağları ben yarattım edası. ulan ne yaptında o poz ne? anandan doğduğunda arabistandaki petrollerin sahibi doğdun? o poz ne? çalıştında zekanlamı başardın? ama müstehak şimdi bu böyle takılıyor ya biz cennete gidecez:) hayaller bedava.
  • prens misin nesin bir de dindar muslumanim diye geciniyorsun degil mi??? senin ve senin gibi musrif,bencillerin yatacak yerleriniz yok!!!
  • Demek Uaçan ayı uçan sarayını satmış bak hele:)
  • Konser salonu kaç kişilik?Küçükse almam.Sıradaki haberrrr...
  • Erdogan'in ucagi da geliyor yakinda... Turk halki Alman, Fransiz, Ingiliz, Amerikan,.... halklarindan daha fakirken, basbakanimiz bu memleketlerinin bazilarinin liderlerinin bindigi ucaklardan daha luks bir ucaga binecek.
  • Bunca malin zekati hesabi zor verilir be yaw..
  • Vay arkadas , konser salanomu , buhar odasımı , bide basket sahası olsaydı bari..
  • Kasap yağı fazla bulunca............................................................
  • sefalet ve varsilligin elele verdigi orta dogu cografyasi maalesef, kucuk bir zumrenin egemenligi ve baskisi altinda -- yukaridaki haber de, bunun tipik bir gostergesi. 300 milyon dolarlik bir ucagin kamu yararina degil de bireysel fayda adina kullaniliyor ve ulkenin ulusal kaynaklarinin (petrol ve dogal gaz) ayricalikli bir sinif icin tuketiliyor olmasi affedilecek bir durum degil.

Prensin 2007 yılında aldığı Airbus A380 modeli jet uçağını yeni yatırımlarında kullanmak için sattığı açıklandı. Ancak prensin uçağın satış bedeli ve kime satıldığı konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı.

Riyad merkezli Krallık Holding Başkanı prens, Airbus SAS tarafından üretilen uçağın 2007 yılındaki fiyatı 319 milyon dolardı. 73 metre (239.5 ft) uzunluğunda olan özel jet, 853 koltuk kapasitesiyle ticari uçuşlar için kullanılacak şekilde değiştirilebiliyor.

Prensin bugüne kadar hiç kullanmadığı uçak, satıştan sonra Bin Talal’ın zevkine göre yeniden döşenmişti. Prensin jetini de İngiliz bir şirket 6 ay çalışarak dekore etmiş. Uçakta kayar merdiven, konser salonu ve mermer kaplı bir buhar odası bile var.

UÇAN SARAY SATILDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

bozuluyoruz ama , ~ 11 yıl önce
resimdeki prens belli zamanlarda halkının arasına giriyor ve herkesin taleplerini yazdığı kağıtları topluyor.Kimi ev kimi ticari araç istiyor ve hepsini halkına veriyor. Bu tip bir insan amuda bile kalksa yeridir ve yakışır kardeşim. ( dünyada elektronik başta hepimizin kullandığı bir çok aletin üretildiği şirketlere hissedar ve çoğunun sahibi ) halkına harcıyorsa helal olsun kardeşim herkes zengin olursa çöpleri kim toplayacak ? dimi .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
?? ~ 11 yıl önce
insanlığa faydalı olan o aletleri üretmek mi daha iyi yoksa parasını verip almak veya hissedar olmak mı???
FAYDA.. ~ 11 yıl önce
insanlığa faydalı olan , ihtiyaçlarını dinleyip yerine getirmektir , ben kazancının petrol dışında nerelerden geldiğini ifade etmiştim.
PROMETHEUS ~ 11 yıl önce
asıl sinir eden şu pozlar, küçük dağları ben yarattım edası. ulan ne yaptında o poz ne? anandan doğduğunda arabistandaki petrollerin sahibi doğdun? o poz ne? çalıştında zekanlamı başardın? ama müstehak şimdi bu böyle takılıyor ya biz cennete gidecez:) hayaller bedava.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yatacak yeriniz yok! ~ 11 yıl önce
prens misin nesin bir de dindar muslumanim diye geciniyorsun degil mi??? senin ve senin gibi musrif,bencillerin yatacak yerleriniz yok!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
enes ~ 11 yıl önce
Demek Uaçan ayı uçan sarayını satmış bak hele:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
petersburg ~ 11 yıl önce
Konser salonu kaç kişilik?Küçükse almam.Sıradaki haberrrr...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Unutmayin ~ 11 yıl önce
Erdogan'in ucagi da geliyor yakinda... Turk halki Alman, Fransiz, Ingiliz, Amerikan,.... halklarindan daha fakirken, basbakanimiz bu memleketlerinin bazilarinin liderlerinin bindigi ucaklardan daha luks bir ucaga binecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Labun.. ~ 11 yıl önce
Bunca malin zekati hesabi zor verilir be yaw..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Matador ~ 11 yıl önce
Vay arkadas , konser salanomu , buhar odasımı , bide basket sahası olsaydı bari..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
XXXXX ~ 11 yıl önce
Kasap yağı fazla bulunca............................................................

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yetmez ama evet! ~ 11 yıl önce
sefalet ve varsilligin elele verdigi orta dogu cografyasi maalesef, kucuk bir zumrenin egemenligi ve baskisi altinda -- yukaridaki haber de, bunun tipik bir gostergesi. 300 milyon dolarlik bir ucagin kamu yararina degil de bireysel fayda adina kullaniliyor ve ulkenin ulusal kaynaklarinin (petrol ve dogal gaz) ayricalikli bir sinif icin tuketiliyor olmasi affedilecek bir durum degil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000