02 Mart 2008, Pazar 11:52:46

Uçaktan korkuyorlar

Çoğu insan uçakla seyahat etmekten korkuyor. İçlerinde işleri gereği sık sık yolculuk yapmak zorunda kalan ünlüler de var. İşte uçak fobisi taşıyan bazı ünlülerimiz ve ilginç hikayeleri.

Nefise Karatay: Güzel manken de yükseklik korkusu çekenlerden. Karatay 'o demir yığını nasıl havalanıyor, hâlâ anlamış değilim. Uçağa binmem kaçınılmazsa mutlaka yanıma bir arkadaşımı alıyorum. Sürekli onunla yolculuk bitene kadar sohbet ediyorum' diyor.

Bergüzar Korel: Güzel oyuncu da uçağa binmekten aşırı korkanlardan. Korel uçak fobisini şöyle anlatıyor; 'bu korkumu nasıl yeneceğimi bilmiyorum. Amerika yolculuklarımda izin isteyip kokpite pilotların yanına gidiyorum. Artık pilot ve hostesler benim bu durumuma alıştı. Aslında orada da fena oluyorum. Ne yapacağım bilmiyorum.'

Sezen Aksu: Her ne kadar new york'ta ve londra'da evleri de olsa ünlü sanatçı sezen aksu uçak yolculuklarından çok korkar. Sezen aksu bundan 5 yıl önce de atatürk havalimanı'nda bindiği istanbul-londra uçağından son anda inmiş ve herkesi şaşırtmıştı. Ünlü sanatçı, 'elimde değil, uçağa binince geriliyorum. Ya uçağa bir şey olursa diye düşünmeden yapamıyorum ve avuçlarımın içi terliyor' diyor.

Türkan Şoray: Türk sineması'nın sultanı'nda da uçak fobisi var. Mümkün olduğunca kısa mesafelere uçmayı yeğliyor, ancak iki sene önce yağmur master eğitimi için new york'a gidince, kızına ev kurmak için peşinden gitmek zorunda kalmıştı. Şoray, uçakta yanına sevdiği kitapları ve günlük gazetelerin hepsini aldığını, yol boyunca okuyarak oyalandığını söylüyor.

Uçaktan korkuyorlar

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000