25 Kasım 2017, Cumartesi 10:30:35

Uçaktan indirilip darp edildi!

Türk Hava Yolları'yla Antalya'dan İstanbul'a gitmek üzere bilet alan Av. Aslı Eraslan, TK2403 sefer sayılı uçakta hem sözlü hem de fiziksel şiddette mağdur kaldığı ve darp edildiği gerekçesiyle hukuki mücadele başlattı. Eraslan, uçuş ekibi başta olmak üzere olaya müdahil olan herkesten şikayetçi oldu.
  • haber sitelerine bakıyordum bir de ne göreyim gaziosmanpaşada 4-5 ay önce çevirme sırasında şehit edilen polisin davasında sanıkları savunan isim tanıdık. sonra hatırladım buraya geldim. haberi okuyun uçuşta olduğu gibi orada da dava kapalı sürmesi için bahaneler falan bulmuş tarzı bu demek ki.
  • THY insallah batar
  • Allah, varsa eşine çocuklarına sabır versin avukat hanım.
  • Haberi okudum sadece normal bir vatandaşım THY çalışanı değilim ve gerçekten bu yazılanlara inanmak için insanın IQ'sunun 5'ten daha az olması gerekir..komple tutarsızlık, yorumları da okudum bu kadar beddua bu kadar kin bir de mahkemeye vermekten bahsediyor umarım size dava açarlar bu yazdıklarınız için milletin çoluğuna çocuğuna dil uzatıyosunuz. Şunu söylicem mağdur olsaydınız şuan ben de dahil sizi savunan yüzlerce mesaj olurdu emin olun burada yazanların hepsinin THY personeli olduğunu mu sanıyosunuz, bir düşünün şuan acaba beni neden destekleyen yok diye ? bakalım bulucak mısınız cevabı.
  • galiba tazminat davalarından geçim sağlıyorsunuz!!! sürekli ısrarlı bir şekilde insanların adını vs. açıkça belirtmesini istiyorsunuz,sebep? hakaret davası mı açacaksınız? burada yazan/yorum yapan kişilerden size ne. Ki amacınız bu ise önce kendi sarf ettiğiniz cümlelere bir bakın!!! Görevi kötüye kullanmak denir sizinkine.
  • Tek bir soru sormak lazım, bu kadar insan bu arkadaş hiç bir şey yapmadan onu uçaktan mı attı? Üstüne bir de dövdü, parasını çaldı? Çocuğa anlatsan inanmaz, gerçekleri anlatan olsa da dinlesek
  • Sayın avukat hanım Türkçenizin ne kadar kötü olduğunu hatta google çevirinin bile daha iyi olduğu size hiç söylendi mi ? Bir avukat olarak buralara yorum yazarken imla hatalarına dikkat edin. Bizler çok dikkat ederiz. Size tavsiyem olsun. İleride bir ters hakime falan denk gelirsiniz savunmanızı bile okumaz.
  • Iyi artik kabin memuru degilim dedim sayenizde bu haberi okuduktan sonra. Ya pardon da kabin memurlari da insanlarin kahrini cekiyor sizin kahrinizi cektigi gibi bunu biliyor muydunuz? Hatta bunu hissettirmeden de yapabiliyorlar. Ben olsam size maruz kaldigim ucustan sonra psikolojik darp raporu alir kisisel dava acardim. Ki sizin yaptiginiza da psikolojik siddet denir. Hatta musteri mobbingi denir. O kadar sahit var buraya da haber olmus kazanma sansim da %100 olurdu. Bu arada feminist bir kadinim ama sizin gibilerde islemiyor bu duygum. Sagliginiza kavusmaniz dileklerimle.
  • Bacım; exitte cantanizi kaldirmadiniz die sizi ucaktan indirme yetkisine sahiptir ucus ekibi.. madem onca yildir ucuyon bunu bilmen gerekir.. bu 1. Hiçbir havaalani calisanida durduk yere sizi darp etmez, o an kimbilir ne hakaretker ne tehditler yagdirdiniz da yaka paca aldilar sizi dışarı. Cantadan 1000tl uçmuş falan beyaniniz ise bence külliyen yalan, polis cikardi diorsunuz polisin dibindemi alacak paranizi... Ha avukatmissiniz, umarim iyi bir avukatsinizdir cunku gerek ulusal gerekse uluslar arasi anlasmalardan dolayı koskoca thy avukatlarida size dava acacak ucus emniyetini riske attiginiz ve kuralsiz davrandiginiz icin.. Haa bu arada; gecmis olsun, yanniz cinsiyetci yaklasiminiz da fayda getirmez, 3gun once bir erkek kelepcelendi ucakta, pipetle su emikleye emikleye gitti 3 saat..
  • Üst Üste Kendi Mazereti ile Uçak kaçırınca EGOİST FEMİNİST Kişilikleri Kabarmış, Kendilerine Önem atfedip Varlıklarını Benimsetmeye Çalışıyorlar. kasıntılarının sebebi bu bence... Dikkat çekmek

Türk Hava Yolları'yla Antalya'dan İstanbul'a gitmek üzere bilet alan Av. Aslı Eraslan,  TK2403 sefer sayılı uçakta hem sözlü hem de fiziksel şiddette mağdur kaldığı ve darp edildiği gerekçesiyle hukuki mücadele başlattı. Eraslan, uçuş ekibi başta olmak üzere olaya müdahil olan herkesten şikayetçi oldu. 

Türk Hava Yolları'nın TK2403 sefer sayılı Antalya-İstanbul uçağıyla seyahet etmek isteyen Avukat Aslı Eraslan, THY uçağında hem sözlü hemde fiziksel şiddete maruz kaldığını ifade ederek davacı oldu.

Yaşanan olayda onurunun kırıldığını ve rencide olduğunu söyleyen Eraslan, olay sırasında parasının çalındığını da iddia etti.

İşte Eraslan'ın olay sonrası verdiği ifadesinin tam metni:

"Antalya iline, İstanbul Atatürk Hava limanından Onur Air in saat 10:00 uçağı ile gittim. Antalya 9. Ağır ceza mahkemesinin 2017/236 esas sayılı davasında Müvekkilim İdris Yaktı'nın duruşmasına katıldım. Ancak duruşmanın uzun sürmesi nedeniyle Onur air in saat 20:40 da olan uçuşunu iptal ettim. Daha sonra THY ile İstanbul Atatürk Havalimanına uçmak üzere saat 23:30 seferine bilet aldım. Ancak bu uçuşa da yetişemedim. Biletimi Sabah 05:00 saatinde olan THY nin İstanbul Atatürk Hava limanına inecek olan uçuşu ile değiştirdim. Antalya havalimanına gece saat 02:00 de giriş yaptım. Uçak saatini bekledim. Uçak saati geldiğinde uçağa bindim. Ancak online check in yapmış olmama ve kanat üzerinde bulunan bir koltuğu seçmiş olmama rağmen koltuğumun 11A acil çıkış kapısının bulunduğu yerde olduğunu gördüm. daha önce de THY bu şekilde online check in işlemi ile beraber acil çıkış kapısında beni zorla oturtmuştu. Bununla ilgili uçakta bulunan 2 hostese durumu anlattım. Onlar ise benim sorunuma çözüm bulmaya çalışmadı. Acil çıkış kapısında beni oturmaya mecbur ettiler. ve el çantamı yukarı koymamı söylediler. Ben de değişiklik yapmaları konusunda ısrar ettim. Saat 04:50 sularında yanımdaki yolcu bana dönerek neden çantanızı vermiyorsunuz, sizin yüzünüzden uçamıyoruz dedi. Ben de çantamı verdiğimi ancak görevlinin çantamı almadığını söyledim. TGS de görevli Burak adında bir kişi gelerek sorun olup olmadığını sordu; ben de sorun yok dedim. 10 dakika geçtikten sonra havalimanında görevli bir polis memuru geldi. Çanta ile ilgili sorunu söyledi. Çantamı polis memurunun gözü önünde yukarı kısma yerleştirdim.

"HİÇBİR ÖZRÜ KABUL ETMİYORUM"

Bunun sonrasında ise polis ve bütün yer hizmetleri, 3 adet bayan özel güvenlik personeli gelerek uçaktan inmem gerektiğini söyledi. Kaptanın ve hosteslerin beni uçakta istemediğini, ben inmeden uçağın gitmeyeceğini söylediler. Bu konuda konuşulmadan beni darp cebir ederek uçaktan attılar. Yolcular tarafından mürettebat yüzünden hakaret ve tehdit edildim. Bilet param geri iade edilmedi. Antalya havalimanına giderek şikâyetçi oldum. Ve darp raporu aldım. İstanbul 17. Asliye ceza mahkemesinde 2017/33 esas sayılı dava dosyasının saat 11:00 de olan duruşmasına bu nedenle giremedim. Atlas jet e ait uçak seferinin 08:15 İstanbul Atatürk havalimanına olan biletini cebimden para ödeyerek tekrar aldım. Şiddete uğradım, hakaret edildi ve tehdit edildim. THY nin 2403 sefer sayılı uçağında bulunan tüm yolculardan, yer hizmetleri personelinden, terminal müdüründen, şiddet uygulatan ve darp edilmeme neden olan uçak personelinden ve havalimanı karakolunda görev yapan polis memurlarından davacı ve şikâyetçiyim. Maddi ve manevi zararım bulunmaktadır. Bununla ilgili tarafıma yapılacak hiç bir özrü kabul etmiyorum. Bu şekilde eğitim gören uçak personelinin işlerine son verilmesini talep ediyorum. Bir hava olu şirketi bu şekilde olan bir yolcuyu indiremez. Problem olmadığı halde uçak personeli problem varmış gibi göstererek bütün haklarıma tecavüz etmiştir. Onurumu kırmış, rencide etmişlerdir. Bir teröristten daha kötü bir davranış uygulanmasına yol açmışlardır.  1990 yılından beri hava yolu şirketlerini kullanmaktayım. Böyle bir olay ile hiç bir şekilde karşılaşmadım. Çantamı üst tarafa yerleştirdiğim konusunda polis memurundan teyit alınabilir.

Uçak içi kamera görüntüleri ve körük kamera görüntülerinden olayın tespitini istiyorum. Eşyalarım özel güvenlik personeli tarafından karıştırılmış ve iznim olmadan elimden alınmıştır. Ayakkabılarım ayağımdan çıkartılarak darp edildim. Basit tıbbi müdahale ile giderebilecek nitelikte olmayan darp raporu aldım. Daha sonrasında çantamı kontrol ettiğimde ise çantamın içinden 1.000 TL miktarında paranın da alındığının tespitini yaptım. Çantamı eline alan güvenlik personelinin bu durumdan sorumlu olacağını düşünüyorum. Tüm bu durumlarının tespitinin yapılmasını ve bütün ilgililerin cezalandırılmasını talep ediyorum.

HERKESTEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Avukatlık mesleğimi icra ederken görev başında iken mesleğimin icra edilmesine engel olunmuştur. Bir yönüyle kamu görevi taşıyan mesleğim yapılmasında müvekkilimin hakları uçak personeli ve yer hizmetleri görevlileri ve tüm yolcular tarafından hiçe sayılmıştır. İstanbul 17. Asliye Ceza mahkemesinde görülecek olan 2017/33 esas sayılı dava dosyasının duruşmasına CMK gereğince zorunlu müdafii olarak atandım. THY ve tüm yolcular, devlet hava meydanları işletmeleri görevlileri, özel güvenlik tarafından bu görevimi ifa etmem engellenmiştir. Bu görevim kamu niteliği taşıdığından devletin zorunlu görevlisine bu şekilde davranılmıştır. Ve görevimi yapmama bilerek ve isteyerek engel olunmuştur. Dikkate alınmasını talep ediyorum."

©AirportHaber.com

Uçaktan indirilip darp edildi!

Yorumlar Tüm Yorumlar (216)

av hanım meşgul ~ 6 yıl önce
haber sitelerine bakıyordum bir de ne göreyim gaziosmanpaşada 4-5 ay önce çevirme sırasında şehit edilen polisin davasında sanıkları savunan isim tanıdık. sonra hatırladım buraya geldim. haberi okuyun uçuşta olduğu gibi orada da dava kapalı sürmesi için bahaneler falan bulmuş tarzı bu demek ki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dursun ~ 6 yıl önce
THY insallah batar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bowl ~ 6 yıl önce
Allah, varsa eşine çocuklarına sabır versin avukat hanım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şansa gördüm haberi ~ 6 yıl önce
Haberi okudum sadece normal bir vatandaşım THY çalışanı değilim ve gerçekten bu yazılanlara inanmak için insanın IQ'sunun 5'ten daha az olması gerekir..komple tutarsızlık, yorumları da okudum bu kadar beddua bu kadar kin bir de mahkemeye vermekten bahsediyor umarım size dava açarlar bu yazdıklarınız için milletin çoluğuna çocuğuna dil uzatıyosunuz. Şunu söylicem mağdur olsaydınız şuan ben de dahil sizi savunan yüzlerce mesaj olurdu emin olun burada yazanların hepsinin THY personeli olduğunu mu sanıyosunuz, bir düşünün şuan acaba beni neden destekleyen yok diye ? bakalım bulucak mısınız cevabı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nehir ~ 6 yıl önce
galiba tazminat davalarından geçim sağlıyorsunuz!!! sürekli ısrarlı bir şekilde insanların adını vs. açıkça belirtmesini istiyorsunuz,sebep? hakaret davası mı açacaksınız? burada yazan/yorum yapan kişilerden size ne. Ki amacınız bu ise önce kendi sarf ettiğiniz cümlelere bir bakın!!! Görevi kötüye kullanmak denir sizinkine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Wolverine ~ 6 yıl önce
Tek bir soru sormak lazım, bu kadar insan bu arkadaş hiç bir şey yapmadan onu uçaktan mı attı? Üstüne bir de dövdü, parasını çaldı? Çocuğa anlatsan inanmaz, gerçekleri anlatan olsa da dinlesek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Avukat Türkçesi ~ 6 yıl önce
Sayın avukat hanım Türkçenizin ne kadar kötü olduğunu hatta google çevirinin bile daha iyi olduğu size hiç söylendi mi ? Bir avukat olarak buralara yorum yazarken imla hatalarına dikkat edin. Bizler çok dikkat ederiz. Size tavsiyem olsun. İleride bir ters hakime falan denk gelirsiniz savunmanızı bile okumaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski K/M ~ 6 yıl önce
Iyi artik kabin memuru degilim dedim sayenizde bu haberi okuduktan sonra. Ya pardon da kabin memurlari da insanlarin kahrini cekiyor sizin kahrinizi cektigi gibi bunu biliyor muydunuz? Hatta bunu hissettirmeden de yapabiliyorlar. Ben olsam size maruz kaldigim ucustan sonra psikolojik darp raporu alir kisisel dava acardim. Ki sizin yaptiginiza da psikolojik siddet denir. Hatta musteri mobbingi denir. O kadar sahit var buraya da haber olmus kazanma sansim da %100 olurdu. Bu arada feminist bir kadinim ama sizin gibilerde islemiyor bu duygum. Sagliginiza kavusmaniz dileklerimle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ae ~ 6 yıl önce
Utanmıyorsunuz di mi? Bir de eski KM... asıl siz gidip muayene olun... benim sorunum nedir? Aldıģıniz parayı bir gram hakketmediginiz ortada..
AE ~ 6 yıl önce
Ben artık bu saatten sonra başımı kaldırıp sizlere selam vermem. Buradaki yorumlardan belli.. demek ki iyi olmak bu kadar zormus. Tebrikler. Ayakta alkisliyorum siz ve sizin gibileri. Devam edin...
AE ~ 6 yıl önce
Çekmeyin bizim kahrimizi. Gidin.. ise ihtiyaci olan var. Sizin yoksa gidin.. biz neler cekiyoruz.. verdigim paradan nasibinize dusen size haram olsun. Ben tek muvekkilimden sikayetci olmuyorum. Yolcuya bu kadar dusman oldugunuzu bilmiyordum. Haram olsun. Haram olsun. Haram olsun. Kendinizi gizlemeden baglantiya gecmeye calisiniz. Yuz yuze konusalim hakli haksizi. Ama yuzunuz olsa yasinizdan utanıp bunu yazmazsiniz diyecegim ama sahte bir kisi bunu yazan emekli biri de olamaz.
Eski K/M ~ 6 yıl önce
Pardon da işi bırakmış bir kabin memuru olduğumu söylemiştim değil mi? Bu ne saldırganlık bu ne nefret? Yukarıdaki haberde okuduklarım sizin kaleminizden çıkanlar ve benim yorum yaptığım şeyler de sizin yazdıklarınız üzerine yazılmıştır. Artık meslekte olmamanın vermiş olduğu bir rahatlık olduğu vardır doğrudur. Kişisel güvenliğim sebebi ile ismimi burada belirtmek istememem normaldir. Ayrıca böyle bir zorunluluğum da yok. Çok yanlış bir şey yazmış olsam airporthaber ekibi onaylayıp da yorumumu burada yayınlamazdı. Daha da yanlış bişey söylesem ip adresimden kolayca tespit edilebilirim de zaten. Aslında yapıcı bir yorumda bulunduğumu düşünüyorum ne kadar saldırgan da olsanız, ne kadar hak etmeseniz de. Bu arada daha önce Thy ile uçup uçmadığınızı bilmiyorum da, ben bugüne kadar kazandığım parayı kuruşu kuruşuna hak ettim ve çıtır çıtır yedim. Hayatımdaki hedeflerime ulaştım. Kendimi tanıyorum kendi karakterimden eminim, evrene faydam var ve güzel güzel yaşayıp, bir gün buradan gideceğinin de bilincinde olan bir insanım. Sizinle aynı fikirde olmayan insanlara zerre saygısı olmayan bir insansınız anladığım kadarıyla ve insanlar size hak etmediğiniz saygıyı göstermiyor diye sinirden zıp zıp zıplıyorsunuz. Kötü niyetin bütün belirtilerini gösterip hala sağa sola saldırıyorsunuz. BİR ŞEKİLDE SİZE YARDIMI OLABİLECEK YAZILARI DA GÖRMEZDEN GELİYORSUNUZ VE KENDİNİZİ GÜLÜNÇ DURUMA DÜŞÜRMEYE DEVAM EDİYORSUNUZ. HEMCİNSİNİZ OLARAK DİYORUM Kİ YAZIK. ÜZÜLDÜM. BİR KADININ KENDİ KENDİNİ BU KADAR DÜŞÜRDÜĞÜNE ŞAHİT OLDUĞUMA ÜZÜLDÜM. En kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanızı dilerim.
Eski K/M ~ 6 yıl önce
Bir şeyi unutmuşum. Mesleğimi layığı ile icra ettim. Hayatımı güzel güzel yaşıyorum. Neyden utanıp utanmayacağımı anlayamadım doğrusu ancak sorunuza cevap vermem gerekirse, hayır, utanmıyorum.
Eski K/M ~ 6 yıl önce
Bana bu kadar çirkin ithamlarda bulunup bir de yüz yüze gelmekten bahsetmişsiniz. Vallahi o kadar nefret dolusunuz ki, yüz yüze gelsek tırnaklarınızla yüzümü yolabilirsiniz mesela. Kendi güvenliğim için hayır sizinle asla bağlantıya geçmem. Sahte olduğumu ima etmişsiniz, size hiçbir şey kanıtlamak zorunda değilim. İyi günler.
Sayın airporthaber ekibi gerçekten son yorumumdur bu habere. ~ 6 yıl önce
Alkışlarla yaşıyorum ben Aslı Hanım. Teşekkür ederim. ;)
Ae ~ 6 yıl önce
NE OLDU... DOKUNDU MU..
Komik... ~ 6 yıl önce
Bacım; exitte cantanizi kaldirmadiniz die sizi ucaktan indirme yetkisine sahiptir ucus ekibi.. madem onca yildir ucuyon bunu bilmen gerekir.. bu 1. Hiçbir havaalani calisanida durduk yere sizi darp etmez, o an kimbilir ne hakaretker ne tehditler yagdirdiniz da yaka paca aldilar sizi dışarı. Cantadan 1000tl uçmuş falan beyaniniz ise bence külliyen yalan, polis cikardi diorsunuz polisin dibindemi alacak paranizi... Ha avukatmissiniz, umarim iyi bir avukatsinizdir cunku gerek ulusal gerekse uluslar arasi anlasmalardan dolayı koskoca thy avukatlarida size dava acacak ucus emniyetini riske attiginiz ve kuralsiz davrandiginiz icin.. Haa bu arada; gecmis olsun, yanniz cinsiyetci yaklasiminiz da fayda getirmez, 3gun once bir erkek kelepcelendi ucakta, pipetle su emikleye emikleye gitti 3 saat..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
T.A. ~ 6 yıl önce
Üst Üste Kendi Mazereti ile Uçak kaçırınca EGOİST FEMİNİST Kişilikleri Kabarmış, Kendilerine Önem atfedip Varlıklarını Benimsetmeye Çalışıyorlar. kasıntılarının sebebi bu bence... Dikkat çekmek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fatih ~ 6 yıl önce
Aslında sorun tam bundan baslıyor.kacırdığı ucaklar mazeret belirttiği halde neden onu beklemedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000