05 Mart 2013, Salı 14:43:47

UÇAKTAN DÜŞTÜ DELİP GEÇTİ!

Karavanının çatısını delerek düştü, ne olduğunu öğrenince büyük şok yaşadı
  • "İngiltere Sivil Havacılık Dairesi, uçaklardan zaman zaman bu tür donmuş dışkı parçalarının düşmesinin normal olduğunu duyurdu. Uçakların yükselmesi sırasında tuvaletlerdeki dışkıların donduğunu belirten bir yetkili, uçağın alçalmasıyla donmuş parçaların yeniden sıvı hale gelerek uçaktan sızdığını bildirdi." bu açıklamayı yapan yetkili ne içtiyse 2 tane istiyorum normelmiş breh breh kuş sıçmasından bahsetmiyoruz Mr. smith uçak sıçmış uçak.
  • Onun dusecegı çok ınsan var esasında...yanlış yere düşmüş..
  • Tren mi kardeşim bu.?
  • Yine düzgün araştırılmadan biraz şişirme bir haber. Uçaklardan insan dişkısı atılmaz, indiklerinde fosseptik tankeri ile boşaltılır. Lavabolarda el yıkama için kulanıllan sular (çok olsa içinde biraz sabun vardır) atılır ki bu da normalde atmosfere karışır. Ama uçağın bu suyun atıldığı 'drain mast' ısıtma sistemi bozulursa ya da yetersiz kalırsa bu lavabo suyu 'mast' ucunda buzlanıp birikebilir sonra da kopup bu şekilde düşebilir. Eğer düşen parça gerçekten insan dışkısı ise o zaman fosseptik boşatma bölümünde bir arıza/sızma olmuştur ama çok yüksek ihtimal olarak görmüyorum.
  • Ayrica tuvalet diskilari degil sadece lavano sulari ve sivilari isitilarak atilir, tuvalet diskilari ve sivilari hicbir sekilde atmosfere atilmaz
  • Foseptik atiklari bu sekilde atilmazlar, o ucakta ariza vardir, ancak sivilar isitilarak atmosfere atilirlar drain masts vasitasiyla... Bilginize
  • Buzdolabı ne olacak?

Karavanın içinde bulunan aile büyük bir gürültüyle tavanı delerek içeri giren donmuş dışkıdan şans eseri kurtuldu.

Daily Mail'in haberine göre, Birmingham Havalimanı'na 70 kilometre mesafede bir kampa park ettiği sabit karavanında iki çocuğuyla birlikte yaşayan 52 yaşındaki Caroline Guy, geçen Pazar günü karavanının tavanından gelen büyük bir patlamayla sarsıldı.

Caroline Guy başını kaldırdığında tavanda kırk santimetre çapında bir delikle karşılaştı. Çocuklarıyla birlikte tavandan düşen parçaları toplayan Bayan Guy, neredeyse canına mal olacak olan bu nesnelerin buz parçaları olduğunu görerek bir kısmını buzdolabına koydu.

Ancak dışarıda kalan buz parçaları eriyince Caroline Guy hayatının sürpriziyle karşılaştı. Durumu araştıran Bayan Guy bu parçaların uçaktan düşen insan dışkıları olduğunu öğrendi.

İngiltere Sivil Havacılık Dairesi, uçaklardan zaman zaman bu tür donmuş dışkı parçalarının düşmesinin normal olduğunu duyurdu.

Uçakların yükselmesi sırasında tuvaletlerdeki dışkıların donduğunu belirten bir yetkili, uçağın alçalmasıyla donmuş parçaların yeniden sıvı hale gelerek uçaktan sızdığını bildirdi.

UÇAKTAN DÜŞTÜ DELİP GEÇTİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

uçan mühendisi ~ 11 yıl önce
"İngiltere Sivil Havacılık Dairesi, uçaklardan zaman zaman bu tür donmuş dışkı parçalarının düşmesinin normal olduğunu duyurdu. Uçakların yükselmesi sırasında tuvaletlerdeki dışkıların donduğunu belirten bir yetkili, uçağın alçalmasıyla donmuş parçaların yeniden sıvı hale gelerek uçaktan sızdığını bildirdi." bu açıklamayı yapan yetkili ne içtiyse 2 tane istiyorum normelmiş breh breh kuş sıçmasından bahsetmiyoruz Mr. smith uçak sıçmış uçak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
o keşke... ~ 11 yıl önce
Onun dusecegı çok ınsan var esasında...yanlış yere düşmüş..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Palavra ~ 11 yıl önce
Tren mi kardeşim bu.?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saçma... ~ 11 yıl önce
Yine düzgün araştırılmadan biraz şişirme bir haber. Uçaklardan insan dişkısı atılmaz, indiklerinde fosseptik tankeri ile boşaltılır. Lavabolarda el yıkama için kulanıllan sular (çok olsa içinde biraz sabun vardır) atılır ki bu da normalde atmosfere karışır. Ama uçağın bu suyun atıldığı 'drain mast' ısıtma sistemi bozulursa ya da yetersiz kalırsa bu lavabo suyu 'mast' ucunda buzlanıp birikebilir sonra da kopup bu şekilde düşebilir. Eğer düşen parça gerçekten insan dışkısı ise o zaman fosseptik boşatma bölümünde bir arıza/sızma olmuştur ama çok yüksek ihtimal olarak görmüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uzmana bak 2 ~ 11 yıl önce
Ayrica tuvalet diskilari degil sadece lavano sulari ve sivilari isitilarak atilir, tuvalet diskilari ve sivilari hicbir sekilde atmosfere atilmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uzmana bak ~ 11 yıl önce
Foseptik atiklari bu sekilde atilmazlar, o ucakta ariza vardir, ancak sivilar isitilarak atmosfere atilirlar drain masts vasitasiyla... Bilginize

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şimdi ~ 11 yıl önce
Buzdolabı ne olacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pastacı ~ 11 yıl önce
Artık akşama yemekten sonra çayın yanında profitrol olur onlar da.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000