01 Mayıs 2009, Cuma 08:24:45

"Uçaktan değil, yolcudan korkuyorum!"

Oyuncu Ege Aydan, uçakla uçmaktan korkmadığını, ancak yolcuların kendisini korkuttuğunu söyledi.
  • cehalet deyin kabadayı deyin bir bayanı bile uyarsanız bi ters ters bakıyo.terminalden çıkıp uçağın merdivenine binerken bile sigara içmeye çalışoyo.uçakta alçalma anonsu yapılınca hemen telefonuna sarılıyo sanki cinler alcak hemen çıkışta kendisini.sıkıyı görünce de yelkenleri indiriyo.buyrun size toplumumuz.
  • birkesinde adana-istanbul seferini yapmak için uçağa bindim ve yanımda iki tane yaşlı bayan ve bay vardı belliydi ilk defa uçağa bindikleri kokulu ve heyecanlı bekleyiş içindelerdi ben uçak kalkmadan önce yaşlı teyze ve amcanın cep telefonlarının açık olduğunu gördüm ve nitekim bende panikledim ama belli etmeden amca telefonunu kapatırmısın dedim amca telefonunu kapatamadı ve ben kapattım sonra teyze sende kapatırmısın dedim teyze ben kapatmam oğlum arayacak dedi olmaz teyze bak uçak arıza yapar havada dedim ama teyze inatlık yaptı ve kapatmadı telefonu ben hostesi çağırdım neyse 1 hosteste yetmedi kapatmaya en sonunda şef hoştes geldi farklı kıyafetli olan:) baktı teyze inat ediyor aldı telefonu bataryayı çıkarttı gitti işte böyle oldu..

Habertürk'te ekrana gelen Saba Tümer'le Bu Gece programının konuğu olan Ege Aydan, kendisinde uçak korkusu olduğunu ve bunun da arkadaşları arasında espri konusu olduğunu söyledi.

THY uçağının Amsterdam'da düşmesine değinen Ege Aydan, asıl korkusunun uçağa binmek olmadığını, yolcular olduğunu şu sözlerle anlattı:

"Ben uçaktan aslında korkmadığımı fark ettim. Ben uçağın içinde bizimkilerden korkuyorum. Yani bizimkiler derken, hani diğer yolculardan korkuyorum. Çünkü telefonla falan konuşanlarını gördüm. Asla uyaramıyorsunuz da. Türk milletini uyarmamanız gerekiyor. Toplum o hale geldi."

Artık uyarmaktan sıkıldığını belirten Ege Aydan, kulağını ve gözlerini kapatarak o anı yaşamamaya çalıştığını ve uçağa küs olduğu için yıllarca otomobille seyahat ettiğini belirtti.

(Televizyon Gazetesi)

"Uçaktan değil, yolcudan korkuyorum!"

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
cehalet deyin kabadayı deyin bir bayanı bile uyarsanız bi ters ters bakıyo.terminalden çıkıp uçağın merdivenine binerken bile sigara içmeye çalışoyo.uçakta alçalma anonsu yapılınca hemen telefonuna sarılıyo sanki cinler alcak hemen çıkışta kendisini.sıkıyı görünce de yelkenleri indiriyo.buyrun size toplumumuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
birkesinde adana-istanbul seferini yapmak için uçağa bindim ve yanımda iki tane yaşlı bayan ve bay vardı belliydi ilk defa uçağa bindikleri kokulu ve heyecanlı bekleyiş içindelerdi ben uçak kalkmadan önce yaşlı teyze ve amcanın cep telefonlarının açık olduğunu gördüm ve nitekim bende panikledim ama belli etmeden amca telefonunu kapatırmısın dedim amca telefonunu kapatamadı ve ben kapattım sonra teyze sende kapatırmısın dedim teyze ben kapatmam oğlum arayacak dedi olmaz teyze bak uçak arıza yapar havada dedim ama teyze inatlık yaptı ve kapatmadı telefonu ben hostesi çağırdım neyse 1 hosteste yetmedi kapatmaya en sonunda şef hoştes geldi farklı kıyafetli olan:) baktı teyze inat ediyor aldı telefonu bataryayı çıkarttı gitti işte böyle oldu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000