22 Haziran 2011, Çarşamba 17:32:27

UÇAKTAN CANLI YAYIN!

Bahreyn Krallığı Havayolu şirketi Gulf Air dünyada ilk kez uçaklarında canlı televizyon yayını ve telefon konuşmasını da içeren geniş kapsamlı bir uygulama başlatacağını duyurdu...
  • Dash 7 lerden yaparız.
  • Eee ne olacak peki ? Tam arap işi olmuş bu.
Panasonic Avionics Coporation ait 'Global İletişim Süiti' adı altında hazırlanan 'geniş bant Ku solution eXConnect, eXPhone ve eXTV live televizyon ağı'nın Eylül 2011'den itibaren iki yıl içerisinde tüm Gulf Air uçaklarında hizmete girmesi planlandı.
 
Gulf Air CEO'su Samer Majali, "Gulf Air'in yenileme ve yolcu seyahat tecrübesine paralel olarak tüm filomuzun, sonteknolojiürünü eğlence ve iletişim sistemleri ile donatılması bir zorunluluktur" dedi. İhtiyaç ve mevcut stratejilerine uyabilecek farklı sistemleri değerlendirdikten sonra Panasonic'in Global İletişim Süitini seçtiklerini aktaran Majali, "Bu sayade müşterilerimize; entegre ses, video, data, telefon ve televizyon yayınlarında yüksek hızda geniş bant bağlantı ile üstün bir teknoloji sağlamış olacağız" izahını yaptı.
 
Panasonic'in CEO'su Paul Margis de, Global İletişim Süiti sayesinde Gulf Air yolcularına daha önce hiç yaşamadıkları kadar sürükleyici ve zengin içerikli bir ortam oluşturulacağına ifade etti.
 
Margis, "Canlı Televizyon yayını, sosyal haberleşme ağları ve daha bir çok uygulama ile uçak içi eğlence alanında standartlar yeniden belirlenecek. Yolcular dünyada ilk kez, yüksek hızdainterneterişimi, 3G-4G hızındamobildata bağlantısı, İnternet üzerinden ses transferi (VOIP),videoakışı ve uçak içi uydu üzerinden kıtalar arası canlı TV yayını sağlayan entegre geniş bant bağlantısının keyfini çıkarabilecekler" diye konuştu.
Samanyolu
UÇAKTAN CANLI YAYIN!

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Dash 7 lerden yaparız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Eee ne olacak peki ? Tam arap işi olmuş bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000