05 Nisan 2012, Perşembe 12:37:54

UÇAKTA YILAN VAR!

Avustralya'da kargo uçağı pilotu, uçakta yılan görünce havaalanına geri döndü.
  • hava kuvvetlerindede buna benzer nice olaylar olmuştur..malatya da yılan,diyarbakır f-5 uçağında avuç gibi örümcek çıkıp uçaklar geri dönmüştü.bir pilotunda vizörünün içinde eşek arısı çıkmıştı.bildiğim kadarıyla o pilot arıyı havada halletmşti.genellikle sıcak bölgelerde kanopiyi açıkta bırakırsanız,ya da uçağın kapısını,her türlü hayvan içine girebilir.hatta en çok yarasa..
  • boşuna benzin yakmışsın çeküç olsaydı kafasına kafasına vururdun,yılanın başını uçaktaykene ezecektin,indikten sonra istediğin kadar ara.
Ülkenin kuzeyindeki Darwin Havaalanı'nda havalanan çift motorlu Beechcraft Baron G58 kargo uçağının pilotu Braden Blennerhassett, kalkıştan kısa bir süre sonra kontrol panelinin altında bir yılan gördü.

Hava kontrol kulesine uçakta bir yılan olduğunu söyleyen pilot, Darwin Havaalanı'nda geri döndü. Uçağı arayan yetkililer, yılanı bulamadı. Yılanın, uçak indikten sonra kaçtığı sanılıyor.
UÇAKTA YILAN VAR!

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
hava kuvvetlerindede buna benzer nice olaylar olmuştur..malatya da yılan,diyarbakır f-5 uçağında avuç gibi örümcek çıkıp uçaklar geri dönmüştü.bir pilotunda vizörünün içinde eşek arısı çıkmıştı.bildiğim kadarıyla o pilot arıyı havada halletmşti.genellikle sıcak bölgelerde kanopiyi açıkta bırakırsanız,ya da uçağın kapısını,her türlü hayvan içine girebilir.hatta en çok yarasa..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
boşuna benzin yakmışsın çeküç olsaydı kafasına kafasına vururdun,yılanın başını uçaktaykene ezecektin,indikten sonra istediğin kadar ara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000