25 Ağustos 2012, Cumartesi 09:26:15

UÇAKTA UYUYA KALDI AYNI UÇAKLA GERİ DÖNDÜ

Pakistan'ın Lahor kentinden Fransa'nın başkenti Paris'e uçan Fransız kadın uçakta uyuyakalınca aynı uçakla Lahor'a geri döndü.
  • puh nedir ya yaptığınız haberlere özen gösterin biraz
  • Tk Sefakoy-Halkalı,Yeni Bosna-Mahmutbey,Bayrampaşa-Eyüp vb. hatlarda da nerede gereksiz,giren-giremeyen yolcu var toplayıp geliyor.Sınır polisi de bunları aynı uçakla geri gönderiyor.
  • Hem yer hizmetleri diyorsun hem de terminal işletmecisi AdP'den TAV'a laf çakıyorsun nasıl mantık anlamak mümkün değil.
  • iyiki THY olmamis.Allah korumus.Aksi halde yorumlari gorecektin.Bu havayolu bitmis falan.Bu arada Paris teki yer hizmetleri ne yapiyormus.Ucagi temizlerkendemi farketmemisler.Tam kepazelik.Bu adamlar(Aéroports de Paris) birde TAV in %38 ini aldi.Kemerlerinizi baglayin.Isimiz var.
  • Pakistan Uluslararası Havayolları? PUH mu?? PİA olmasin ;) YUH mu yoksa ...
  • e paristen binmemiş

Olayın anlaşılmasından sonra Lahor’dan tekrar Paris uçağına binerek yolculuğunu tamamladı.

Pakistan Uluslararası Havayolları (PUH), uçuş ekibinin Charles de Gaulle havaalanında 2 saat kalan uçakta Patrice Christine Ahmed isimli yolcuyu nasıl fark etmediklerini araştırıyor.
Patrice Christine Ahmed, uyandığında Pakistan’a dönen uçaktaydı.

Pakistan havayolları, daha sonra yolcunun Paris'e dönmesi için yeni bir bilet ayarladı. Ancak olaydan sorumlu kişinin bilet ücretini ödeyeceğini belirtti.

Bir Pakistan vatandaşıyla evli olan Patrice Christine Ahmed, Milano üzerinden Paris'e giden bir uçakla yola çıktı.

Paris'te uçağın iniş ve boşaltılma süresince uyuyan Ahmed, dönüş yolculuğunda başına gelenleri uçuş ekibine anlatmadı.

Olay, toplamda 12.000 km yolculuk yapan Ahmed'in Lahor’da göçmen bürosu memurları tarafından durdurulmasıyla ortaya çıktı.

Pakistan Uluslararası Havayolları'nın sözcüsü Sultan Hasan AFP haber ajansına yaptığı açıklamada olayı araştırdıklarını ve Fransa'da yolcuyu fark etmeyen Fransız çalışanların da olaydan sorumlu olduğunu belirtti.

Hasan, 'Fransız şirketine yönelttiğimiz olayla ilgili sorularımız var ancak gideceği yere ulaştığında uçaktan inmek, yolcunun kendi sorumluluğudur.' dedi.

PUH, olay anında Paris'e giden uçakları olmadığı için Ahmed'i başka bir havayolunun uçağıyla Paris'e gönderdi. Ancak olaydan sorumlu şahısların ekstra bilet için ödeme yapacağını açıkladı.

BBC Türkçe

UÇAKTA UYUYA KALDI AYNI UÇAKLA GERİ DÖNDÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

puh mu ~ 12 yıl önce
puh nedir ya yaptığınız haberlere özen gösterin biraz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynı THY ~ 12 yıl önce
Tk Sefakoy-Halkalı,Yeni Bosna-Mahmutbey,Bayrampaşa-Eyüp vb. hatlarda da nerede gereksiz,giren-giremeyen yolcu var toplayıp geliyor.Sınır polisi de bunları aynı uçakla geri gönderiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hamburg'a ~ 12 yıl önce
Hem yer hizmetleri diyorsun hem de terminal işletmecisi AdP'den TAV'a laf çakıyorsun nasıl mantık anlamak mümkün değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hamburg ~ 12 yıl önce
iyiki THY olmamis.Allah korumus.Aksi halde yorumlari gorecektin.Bu havayolu bitmis falan.Bu arada Paris teki yer hizmetleri ne yapiyormus.Ucagi temizlerkendemi farketmemisler.Tam kepazelik.Bu adamlar(Aéroports de Paris) birde TAV in %38 ini aldi.Kemerlerinizi baglayin.Isimiz var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
abidin ~ 12 yıl önce
Pakistan Uluslararası Havayolları? PUH mu?? PİA olmasin ;) YUH mu yoksa ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haberi yanlış mı okuyorum ~ 12 yıl önce
e paristen binmemiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000