20 Ekim 2010, Çarşamba 14:58:26

UÇAKTA TWITTER REZALETİ (FOTO)

Pop müzik şarkıcısı Özgün, Antalya seyahati sırasında cep telefonundan internete bağlantı, üstelik Twitter mesajlarıyla arkadaşlarıyla konuştu. Tepkiler artınca da, “Uçakta değildim” diye yalanladı.
  • saçma abicim... adam antalyaya uçuyomuş twit saatlerine bi baksanıza. antalya bugün türkiyenin hangi kentinden uçakla 2 saat falan sürüyor? borajetle ancak izm-urfa 2 saat sürüyodur :D
  • rahmetli ahmet kayanın ünlü bir şarkısı vardı "entel maganda " diye ruhunda varsa bir insanın ne yaparsan yap ne okukarsan oku avrupa gez ama eşeklik her zaman bakii işte
  • akıl yoksunu gerry. boylelerinden yag bile olmaz . oksijen tuketiyor yazık
  • Sarki soylemek bir ruh isidir, sen ne yapacan abicim sarki marki soyleyip, adinida ilk kez duydum ama yaptigin esprilerden cok komik birisine benziyosun. Tiyatrolarda soytari rolunde figuranlar araniyor orada sansini denemeni oneririm. kariyerinde basarilar dilerim.
  • severek dinlerim ama yaptığı hatayı da göz ardı edemem... havayolu şirketlerinin kabin ekibine bu konuyla ilgili sağlam bir eğitim vermesi lazım.mutlaka veriyordur ama çok pasif kabin memurları var...
  • iyi ki o ucakta ben yoktum bir temiz doverdim sonra da inince basim derde girerdi ama hak etmiyor mu sizce?kabahat boyle cahilleri sarkici-icraci diye dinleyenlerle dinletenlerde o da kendini bir sey sanmis
  • artık son zamanlarda her uçuşta oluyor böyle dingolar... işin kötüsü hiçbir hostes oralı olmuyor burada yine uyarmışlar. hostesler neden yolcuları bekliyor? ve şu ucak içinde yapılan güvenlik videosu anonsları vs değiştirip böyle dingolara farklı yaratıcı ilgi çekici şekilde vurgular yapılsa... yukarda cep telefonu tüm uçuş boyunca kapatılmalıdır diye bildiriliyor dingoya bakıyoruz o an telefonla oynaşıyor... birşey demeye kalksan uçak mühendisi olduğunu iddia eder artistler!
  • söyleyecek laf bulamıyorum,bu adam her türlü lafı hakkediyor o uçakta olsaydım müthiş bir kavga çıkardı
  • Frank Sinatra rahmetli olduğuna american basınında sadece şu tarz yorumlar yazılmıştı ''büyük sarkıcı solist yorumcu öldü'' Peki biz bu ''soytarılara'' ne demeye sanatcı diyebiliyoruz.
  • Cahiliye devri kalintisi habis mahluk. Utanmadan twitter'da hala konuyla ilgili maymunluk yapiyor.

Cep telefonlarının uçakların elektronik sistemlerini olumsuz etkilediğine dair bugüne dek somut bir kanıt olmasa da, özel sistemle donatılan bazı şirketler dışında uçaklarda cep telefonu kullanımına izin verilmiyor. Ancak, bu kuralı bir şarkıcı bozdu, üstelik yasak olduğunu bile bile Twitter’den uçuşa ait bilgileri aktardı.

 “ Hava cok kotu ucak salliyor yukseliyoruz birazdan cekmeyebilir :)) haa haaaa:)” diyerek uçaktan ilk mesajını gönderen Özgün, yazılarına uçakta cep telefonuyla çektiği fotoğrafları da ekledi.

Bi ara, cep telefonunu açık tuttuğunu gören hostesin kendisini uyardığını aktaran Özgün, o anı ise, “ Hostes geldi kızdı, anlamadım gitti. Hayret 5000 metrede hala çekiyor” diye Twitter’e yazdı.

Şarkıcının, “Dün en son 5000 metrede cekiyordu.simdi 7500 maasallah hala twitlerim gidiyor galiba:)” sözünden de daha önceki uçuşta da cep telefonunu kapatmadığı anlaşılıyor.

Bu konuşmalardan sonra ünlü şarkıcı, “ Yani gerçekten uçakta telefon açabileceğime inanip bana twit atanlari kutluyorum olur mu canım” diyerek mesajları yazdığı sırada uçakta olmadığını söylüyor.

Uçakta cep telefonunu açarak sorumsuzca davranan şarkıcının mesajlarından bazıları şöyle: 









UÇAKTA TWITTER REZALETİ (FOTO)

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

Misafir ~ 14 yıl önce
saçma abicim... adam antalyaya uçuyomuş twit saatlerine bi baksanıza. antalya bugün türkiyenin hangi kentinden uçakla 2 saat falan sürüyor? borajetle ancak izm-urfa 2 saat sürüyodur :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
rahmetli ahmet kayanın ünlü bir şarkısı vardı "entel maganda " diye ruhunda varsa bir insanın ne yaparsan yap ne okukarsan oku avrupa gez ama eşeklik her zaman bakii işte

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
akıl yoksunu gerry. boylelerinden yag bile olmaz . oksijen tuketiyor yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sarki soylemek bir ruh isidir, sen ne yapacan abicim sarki marki soyleyip, adinida ilk kez duydum ama yaptigin esprilerden cok komik birisine benziyosun. Tiyatrolarda soytari rolunde figuranlar araniyor orada sansini denemeni oneririm. kariyerinde basarilar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
severek dinlerim ama yaptığı hatayı da göz ardı edemem... havayolu şirketlerinin kabin ekibine bu konuyla ilgili sağlam bir eğitim vermesi lazım.mutlaka veriyordur ama çok pasif kabin memurları var...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
iyi ki o ucakta ben yoktum bir temiz doverdim sonra da inince basim derde girerdi ama hak etmiyor mu sizce?kabahat boyle cahilleri sarkici-icraci diye dinleyenlerle dinletenlerde o da kendini bir sey sanmis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
artık son zamanlarda her uçuşta oluyor böyle dingolar... işin kötüsü hiçbir hostes oralı olmuyor burada yine uyarmışlar. hostesler neden yolcuları bekliyor? ve şu ucak içinde yapılan güvenlik videosu anonsları vs değiştirip böyle dingolara farklı yaratıcı ilgi çekici şekilde vurgular yapılsa... yukarda cep telefonu tüm uçuş boyunca kapatılmalıdır diye bildiriliyor dingoya bakıyoruz o an telefonla oynaşıyor... birşey demeye kalksan uçak mühendisi olduğunu iddia eder artistler!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
söyleyecek laf bulamıyorum,bu adam her türlü lafı hakkediyor o uçakta olsaydım müthiş bir kavga çıkardı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Frank Sinatra rahmetli olduğuna american basınında sadece şu tarz yorumlar yazılmıştı ''büyük sarkıcı solist yorumcu öldü'' Peki biz bu ''soytarılara'' ne demeye sanatcı diyebiliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Cahiliye devri kalintisi habis mahluk. Utanmadan twitter'da hala konuyla ilgili maymunluk yapiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000