22 Haziran 2010, Salı 08:16:11

Uçakta tüm elektronik cihazlar kullanılacak

Ünlü İngiliz işadamı Richard Branson’ın sahibi olduğu Virgin Atlantic Havayolları da, Panasonic ile yaptığı anlaşmayla 3 yıla kadar uçak içlerinde cep telefonundan ipad’a kadar bütün elektronik cihazların kullanılmasına izin verecek.
  • bizim ahaliye böyle hizmet götür bin pişman olursun! sıvarlaaaar
  • uçuş süresince telefonla konuşulmasına karşıyım .. dinlenmek veya uyumak isteyenler rahatsız olacağı gibi kontrolsüz davranışlar içerisine girip birbirlerine tekme tokat girecek yolcular da olacağından uçuş emniyeti için bence telefonlar uçuş boyu kapalı tutulmaya devam edilmeli kapatmayanlarınki de uçakta toplanarak iniş sonrası kendilerine geri verilmeli
  • doğru, konuşmazlarsa çatlarlar.bir işi olan konuşur iyi hoş da konuşmayacağı olanlar da sırf "millet telefonumu görsün dur bi" diye çıkarır artık yarım saat kulağında tutar.
  • okadar telefon bağımlısı olduk ki iki dakka kullanmasak olmuyor.

Panasonic’in eğlence ve iletişim sistemi IFEC’in her geçen gün daha iyiye gittiğini söyleyen Virgin CEO’su Steve Ridgeway, “Fakat bizin beklediğimiz en büyük hamle ve heyecanladığımız şey, önümüzdeki 3 yıl içinde yerde yaptığımız ve yapmaya alıştığımız her şeyi artık uçaklarda da yapabilecek olmamız. Artık bütün cihazlarınızı uçağa yanınıza alabileceksiniz. Laptop, ipad, iphone, blackberry, ne varsa” diye konuştu.

TELEFONLAR SESSİZDE OLACAK

Virgin Atlantic sahibi Branson da, bazı yolcuların uçakta telefon seslerinden rahatsız olabileceklerini belirterek, “Yapmak zorunda olduğumuz şey uçaktaki bütün telefonların sessizde olduğundan emin olmak. Koltuğunuzun önünde bir alarm sistemi olacak. Telefonunuz çaldığında ekranda bir ışık yanıp sönecek. Sessiz bölgeler oluşturabiliriz. Nasıl gideceğini göreceğiz” dedi

İngiliz havayolu şirketinin Panasonic ile yaptığı bugünkü 70 milyon dolarlık anlaşmaya göre ise, son sürüm Panasonic ex2 eğlence sistemleri, exphone denilen yerle bağlantıyı sağlayan uçak içi telefonlar, havayoluna yeni katılacak 10 adet Airbus A330-300’lere kurulacak. A330’ların teslimatı şubat ayında başlayacak. Virgin ayrıca bu sistemi şu anda filosunda olan Boeing 747 ve gelecekte Boeing 787’ye de bağlayacak. (HaberTürk)

Uçakta tüm elektronik cihazlar kullanılacak

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
bizim ahaliye böyle hizmet götür bin pişman olursun! sıvarlaaaar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
uçuş süresince telefonla konuşulmasına karşıyım .. dinlenmek veya uyumak isteyenler rahatsız olacağı gibi kontrolsüz davranışlar içerisine girip birbirlerine tekme tokat girecek yolcular da olacağından uçuş emniyeti için bence telefonlar uçuş boyu kapalı tutulmaya devam edilmeli kapatmayanlarınki de uçakta toplanarak iniş sonrası kendilerine geri verilmeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
doğru, konuşmazlarsa çatlarlar.bir işi olan konuşur iyi hoş da konuşmayacağı olanlar da sırf "millet telefonumu görsün dur bi" diye çıkarır artık yarım saat kulağında tutar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
okadar telefon bağımlısı olduk ki iki dakka kullanmasak olmuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000