09 Aralık 2016, Cuma 11:42:01

Uçakta telefon patladı!

China Airlines'ın Palau'dan Taoyuan'a giden yolcu uçağında bir yolcunun elindeyken Samsung Galaxy S6 telefonun patladığı öğrenildi.
  • Anladigim kadariyla Bu ulkede herkes komplo teorisyeni olmus . iPhone a bok atmalar falan . Arkadaslarim Samsung sizin babanizin malimi bazi noktalari atlamis ki sorun yasiyor . Kendini duzeltir elbet ama niye hicbirsey bilmeden komplo yaziyirsun ve rekabetini sucluyorsun anlamiyorum. Babanin malimi
  • İlgilenilmesi gereken bir sorun bu samsunga karşı yerel hackırların iş yaptığı düşüncesi ağır basmaya başladı uygulama sürüyorlar indiriryoruz :S yani düşünsenize bir whatsapp uygulamasını indiriyoruz kötü niyetli birileri telefonumuza sızmak iin bu uygulamayı kullanıyor ve en kötüsü birden çok atak yaparak telefonumuzun ana kartını yakabilir buda aşırı ısınma ve patlama demektir :S samsungda bir açık var yazılımsal veya donanımsal uzman olmadığım için bilemem fakat bir telefonun patlaması yanması böyle kolay olmamalı en azından bunun bilincindeyim incelenmesi gereken bence bu patlayan yanan samsungların içinde benzer uygulama aranmalı :S belkide ortak nokta budur kötü niyetli bir uygulama yazılım mazallah uçak bile düşüürebilir bu sayede :S teknoloji ne kadar yararlı olsada zararlarını da düşünmek gerekir
  • İnişte cebi çalan yolcular var. Bir musibet bin nasihattan iyidir, bizde de birkaç yolcunun elinde patlarsa belki bizimde üç kuruşa aldığı biletle uçağın sahibi olan yolcularımız akılllanırda telefonlarını kapatırlar.. ayrıca çakma batarya kullanımına karşı da iyi bir örnek olur. Bu patlayan telefon çinde olduğuna göre bataryası malum çin malı.. yani samsung candır boşuna karalamayın, çin malı çakma bataryayı iphone a koysan o da patlar..
  • Çakmadır o
  • Tamam Note6 serisi cidden sorunlu bir seri ancak S6 patladı diye bütün S serisi sorunlu tutulamaz. O zaman patlayan iPhone 7 ler de var onlar da sorunlu olarak görülsün. Ayrıca hangi serinin patladığı da önemli çünkü Samsung un bir Kore de üretimi var bir de Çin de üretimi var.
  • Samsung'a bir şeyler yapıldığı kesin, Samsung cep telefonu sektöründe 2. sıraya girdiğinden beri diğer markalarca kıskanılmaya başlandı. Blackberry'e yapılananın aynısı yapılmak isteniyor. Bir Apple kullanıcısı olarak en önemlisi canlıların can güvenliğini tehdit edecek parça üretimini yapan veya bu fikre destek verenleri kınıyorum. Eminim ki işin aslı ortaya çıkacak.
  • Güney Kore üzerinde oyunlar oynanıyor. Örnek vermek gerekirse BM Genel Sekreteri ban ki munun görev süresi doluyor, Kore cumhurbaşkanının istifası isteniyor yani indirecekler şimdi de samsung gibi bir ihracat damarı kesiliyor. Uçaklara hiçbir samsung alınmaz belki bir gün gelir.
  • İphone 6s lerde sorunlu
  • Ciddi bir karalama var,hadi Note serisi neyse de bu S6 modeli kaç aydır piyasada bir sorun yokken bir kişinin yüzünden marka karalanamaz
  • Samsungu karalamak icin yapiliyor olabilir mi acaba? Aklimda deli sorular:)

China Airlines'ın Palau'dan Taoyuan'a giden yolcu uçağında bir yolcunun elindeyken Samsung Galaxy S6 telefonun patladığı öğrenildi.

Daha önce sık sık Galaxy Note 7 model telefonunun yanması ve uçuş güvenliğini tehdit etmesiyle gündeme gelen Samsung'un bu kez başka bir telefonu uçakta panik yaşattı.

Uçuş sırasında telefonu elinde olan bir yolcu aniden çığlık atarak telefonunu yere attı. Galaxy S6 model telefonu elinde patlayan yolcu hafif şekilde elinden yaralanırken, uçağın kabinini de duman kapladı.

China Airlines yetkilileri olayı doğrularken, söz konusu vakayı araştırmak üzere bir ekibin çalışmaya başladığı açıklandı.

Samsung marka telefonların uçaklarda çıkardığı sorunlar sonrası şirketlerin bir takım tedbirler alacağ tahmin ediliyor.

Uçakta telefon patladı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Murat ~ 7 yıl önce
Anladigim kadariyla Bu ulkede herkes komplo teorisyeni olmus . iPhone a bok atmalar falan . Arkadaslarim Samsung sizin babanizin malimi bazi noktalari atlamis ki sorun yasiyor . Kendini duzeltir elbet ama niye hicbirsey bilmeden komplo yaziyirsun ve rekabetini sucluyorsun anlamiyorum. Babanin malimi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Orhan ~ 7 yıl önce
İlgilenilmesi gereken bir sorun bu samsunga karşı yerel hackırların iş yaptığı düşüncesi ağır basmaya başladı uygulama sürüyorlar indiriryoruz :S yani düşünsenize bir whatsapp uygulamasını indiriyoruz kötü niyetli birileri telefonumuza sızmak iin bu uygulamayı kullanıyor ve en kötüsü birden çok atak yaparak telefonumuzun ana kartını yakabilir buda aşırı ısınma ve patlama demektir :S samsungda bir açık var yazılımsal veya donanımsal uzman olmadığım için bilemem fakat bir telefonun patlaması yanması böyle kolay olmamalı en azından bunun bilincindeyim incelenmesi gereken bence bu patlayan yanan samsungların içinde benzer uygulama aranmalı :S belkide ortak nokta budur kötü niyetli bir uygulama yazılım mazallah uçak bile düşüürebilir bu sayede :S teknoloji ne kadar yararlı olsada zararlarını da düşünmek gerekir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Biz de isteriz. ~ 7 yıl önce
İnişte cebi çalan yolcular var. Bir musibet bin nasihattan iyidir, bizde de birkaç yolcunun elinde patlarsa belki bizimde üç kuruşa aldığı biletle uçağın sahibi olan yolcularımız akılllanırda telefonlarını kapatırlar.. ayrıca çakma batarya kullanımına karşı da iyi bir örnek olur. Bu patlayan telefon çinde olduğuna göre bataryası malum çin malı.. yani samsung candır boşuna karalamayın, çin malı çakma bataryayı iphone a koysan o da patlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çakma ~ 7 yıl önce
Çakmadır o

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 7 yıl önce
Tamam Note6 serisi cidden sorunlu bir seri ancak S6 patladı diye bütün S serisi sorunlu tutulamaz. O zaman patlayan iPhone 7 ler de var onlar da sorunlu olarak görülsün. Ayrıca hangi serinin patladığı da önemli çünkü Samsung un bir Kore de üretimi var bir de Çin de üretimi var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali ~ 7 yıl önce
Samsung. Beyaz eşyada. Tv de birinci. Telefon u iyi de batarya berbat.
Karalama ~ 7 yıl önce
Samsung'a bir şeyler yapıldığı kesin, Samsung cep telefonu sektöründe 2. sıraya girdiğinden beri diğer markalarca kıskanılmaya başlandı. Blackberry'e yapılananın aynısı yapılmak isteniyor. Bir Apple kullanıcısı olarak en önemlisi canlıların can güvenliğini tehdit edecek parça üretimini yapan veya bu fikre destek verenleri kınıyorum. Eminim ki işin aslı ortaya çıkacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeter. ~ 7 yıl önce
Bıkmadınız şu komplo teorilerinden. Kıskançlıkmış! Blackberry fiziksel tuş takımında ve kullanışsız işletim sisteminde ısrarcı oldu, bu da onun sonunu getirdi. Samsung da tasarıma o kadar odaklandı ki pili cihazın içinde yanlış konumlandırdı. Tasarım hatası yaparsan ortaya problemli bir ürün çıkar. Kimsenin kimseye bir şey yaptığı yok. Note7 leri akanlar cinler vs. patlatmıyor yani.
Kore ~ 7 yıl önce
Güney Kore üzerinde oyunlar oynanıyor. Örnek vermek gerekirse BM Genel Sekreteri ban ki munun görev süresi doluyor, Kore cumhurbaşkanının istifası isteniyor yani indirecekler şimdi de samsung gibi bir ihracat damarı kesiliyor. Uçaklara hiçbir samsung alınmaz belki bir gün gelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:/ ~ 7 yıl önce
İphone 6s lerde sorunlu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
44444 ~ 7 yıl önce
Ciddi bir karalama var,hadi Note serisi neyse de bu S6 modeli kaç aydır piyasada bir sorun yokken bir kişinin yüzünden marka karalanamaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yesim ~ 7 yıl önce
Samsungu karalamak icin yapiliyor olabilir mi acaba? Aklimda deli sorular:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000