08 Temmuz 2016, Cuma 15:38:29

Uçakta taciz ve darp iddiası

Adana-Ankara uçağında bir erkek yolcu ön koltukta oturan kadın yolcuyu önce taciz etti, kadının tepki göstermesi üzerine ise yumrukladı.
  • Adana'yı Area 51 gibi bir yere dönüştürelim. Dikenli tellerle çevirip içeridekilerin dışarı çıkmasına, dışarıdakilerin de oraya girmelerine engel olalım. Bölgeyi bilimum NBC silahlarının testlerinin yapılacağı bir alana dönüştürelim.
  • Uçakta bir tane "kafir" olsaydı kesin tepki gösterirdi...
  • iste bu yuzden kocam olmadan seyahat yapmam
  • Zengin Türk kültürü budur işte!
  • Habermi şimdi bu, kaynak ne? İstediğiniz gibi yazıyorsunuz ne olduğu önemli değil
  • Ama yani adlı yorumcuya... Bu nasıl bir aymazlıktır, ne demek hak etmiş yani? Mantık şunu gerektirir; eğer sen de bir koltuğun altından edepsizce ayağını uzatır ve öndeki koltuktaki yolcu rahatsız olursa aynı şeyi yaparım demektir! Bunun tek adı vardır, PATOLOJİ! Edepsizlik ve aymazlıktır, ahlaksızlıktır.
  • Yinemi Adana?
  • Öncelikle şunu söylemek istiyorum airporthaber gibi internet sitesinin bu denli bir yazıyı filitresiz bir şekilde yayınlaması ayrı bir konu ve yaşanan olayın bu denli çarpıtılması da ayrı bir muamma yalan haberin dibi. Tekerler açılmış inişe saniyeler kala yaşanan saçma sapan bir olay nasıl oldu da buraya kadar geldi anlaması çok güç. Yok kabin ekipleri korktu yok kimse birşey demedi falan. Saniyelik yaşanan saçma sapan bir olay ancak bu kadar büyütülebilir.Bu İşi bilen insan zaten yaptıkları yorumla olayın saçmalık olduğunu yazmış bile. Böyle asılsız iddialara kanmayın kabin ekipleri görmedikleri bir olay hakkında asla ve asla kimsenin safını tutmaz polis çağırılır ve geri kalan şahıslar arasında devam eder. Hepsi bu.
  • Böyle bir durum olsa ki, anlatıldığı şekilde olmasının ihtimali yok, kabin ekibi sessiz kalmaz yolculardan da destek ister, istediği destek karşılık görse de görmese de bu durumdaki yolcu tehdit seviyesi 2 ye girer kabin ekibi tarafından kelepçelenerek yerde polislere teslim edilir. AÇIK VE NET
  • çok sıcak diye güneşe kurşun sıkmak (internette araştırın görün) gibi meziyetleri ! olan adanalıların artık kendilerini sorgulamaları gerekmiyor mu? tv'de haberlerde seyrettiğimiz,gazetelerde okuduğumuz olaylar çoğunlukla adana'da oluyor yetmiyor uçakta da adanalılar olaylara,magandalıklara devam ediyorlar! ayrıca eğer böyle bir olay olmuşsa ve uçaktaki görevliler herhangi bir şey yapmamışlarsa onlar da soruşturulmalı öyle değil mi aj'nin torpilli başkanı ibo ?

Adana-Ankara uçağında bir erkek yolcu ön koltukta oturan kadın yolcuyu önce taciz etti, kadının tepki göstermesi üzerine ise yumrukladı. İddiaya göre uçuş sırasında yaşanan olaya diğer yolcular ve uçuş görevlileri sessiz kaldı.

İddiaya göre, Anadolujet'in 3 Temmuz 2016 tarihli TK 7105 sefer sayılı Adana-Ankara uçuşunda bir kadın yolcu erkek bir yolcunun cinsel tacizine ve tokatlı saldırısına uğradı.  Tacize uğrayan kadının yaşadıklarını Ekşi Sözlük üzerinden paylaşan bir arkadaşı, uçaktaki yolcuların ve yetkililerin olaya sessiz kaldığını vurguladı.

Ekşi Sözlük’te “3 temmuz 2016 anadolu jet taciz skandalı” başlığında olay şöyle aktarıldı:

“Yakın bir arkadaşımın 3 temmuz 2016 tarihli saat 21.35’teki TK 7105 sefer sayılı Adana - Ankara AnadoluJet uçağında yaşadıklarını anlatmak istiyorum: Uçuş boyunca ayaklarını önündeki hanımın ayaklarına değdirerek taciz eden adama söz konusu hanım birkaç kez yapmaması için uyarıda bulunuyor. Öküz evladı mahcup olacağına pişkince başka yere geç o zaman diyor. Bunun üzerine kadın sert bir şekilde cevap verince neandertal kadına yumruk atıyor kadın şoku üzerinden atınca sadece bir tokat savurabiliyor. Bunun üzerine adam kadının resmen ağzı yüzü şişene kadar vuruyor. Olayın ilginç tarafı hanım ‘Allah rızası için bir tane şahit yok mu, hepiniz gördünüz’ deyince 19 yaşında ve 14 yaşında iki kız şahitlik ederiz demiş sadece. Erkek dayanışması hat safhada bu arada. İş işten geçtikten sonra uçak kabin memurları araya giriyor. Polis çağrılması isteniyor kadın tarafından; yolcular inince ifade alınıyor hastanede rapor tutuluyor fakat yüzlerce benzer olay gibi bu olayın da üstü kapanmak isteniyor."

Uçakta taciz ve darp iddiası

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

Asi styla! ~ 8 yıl önce
Adana'yı Area 51 gibi bir yere dönüştürelim. Dikenli tellerle çevirip içeridekilerin dışarı çıkmasına, dışarıdakilerin de oraya girmelerine engel olalım. Bölgeyi bilimum NBC silahlarının testlerinin yapılacağı bir alana dönüştürelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kafir ~ 8 yıl önce
Uçakta bir tane "kafir" olsaydı kesin tepki gösterirdi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
b.c ~ 8 yıl önce
iste bu yuzden kocam olmadan seyahat yapmam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kültür ~ 8 yıl önce
Zengin Türk kültürü budur işte!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haber mi bu ~ 8 yıl önce
Habermi şimdi bu, kaynak ne? İstediğiniz gibi yazıyorsunuz ne olduğu önemli değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onur ~ 8 yıl önce
Ama yani adlı yorumcuya... Bu nasıl bir aymazlıktır, ne demek hak etmiş yani? Mantık şunu gerektirir; eğer sen de bir koltuğun altından edepsizce ayağını uzatır ve öndeki koltuktaki yolcu rahatsız olursa aynı şeyi yaparım demektir! Bunun tek adı vardır, PATOLOJİ! Edepsizlik ve aymazlıktır, ahlaksızlıktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yok artık ~ 8 yıl önce
Yinemi Adana?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asılsız ~ 8 yıl önce
Öncelikle şunu söylemek istiyorum airporthaber gibi internet sitesinin bu denli bir yazıyı filitresiz bir şekilde yayınlaması ayrı bir konu ve yaşanan olayın bu denli çarpıtılması da ayrı bir muamma yalan haberin dibi. Tekerler açılmış inişe saniyeler kala yaşanan saçma sapan bir olay nasıl oldu da buraya kadar geldi anlaması çok güç. Yok kabin ekipleri korktu yok kimse birşey demedi falan. Saniyelik yaşanan saçma sapan bir olay ancak bu kadar büyütülebilir.Bu İşi bilen insan zaten yaptıkları yorumla olayın saçmalık olduğunu yazmış bile. Böyle asılsız iddialara kanmayın kabin ekipleri görmedikleri bir olay hakkında asla ve asla kimsenin safını tutmaz polis çağırılır ve geri kalan şahıslar arasında devam eder. Hepsi bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin memuru ~ 8 yıl önce
Böyle bir durum olsa ki, anlatıldığı şekilde olmasının ihtimali yok, kabin ekibi sessiz kalmaz yolculardan da destek ister, istediği destek karşılık görse de görmese de bu durumdaki yolcu tehdit seviyesi 2 ye girer kabin ekibi tarafından kelepçelenerek yerde polislere teslim edilir. AÇIK VE NET

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bati4 ~ 8 yıl önce
Bence eksi sozlukte buldugunuz hikayeleri haber yapmayin. Bende bir kadinim boyle birsey olsun ASLA istemem. Ve kabin memuruyum. Boyle bir olayda KM larinin sessiz kalmasi mumkun degil bu tehdit 2 ye girer sahis kelepceli bir sekilde polis bekler.. ucakta yumruk taciz tokatlar ucusacak herkes kendi gorev alaninda takilacak ? Mumkun olamaz
adana ! ~ 8 yıl önce
çok sıcak diye güneşe kurşun sıkmak (internette araştırın görün) gibi meziyetleri ! olan adanalıların artık kendilerini sorgulamaları gerekmiyor mu? tv'de haberlerde seyrettiğimiz,gazetelerde okuduğumuz olaylar çoğunlukla adana'da oluyor yetmiyor uçakta da adanalılar olaylara,magandalıklara devam ediyorlar! ayrıca eğer böyle bir olay olmuşsa ve uçaktaki görevliler herhangi bir şey yapmamışlarsa onlar da soruşturulmalı öyle değil mi aj'nin torpilli başkanı ibo ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000