02 Mayıs 2017, Salı 12:32:56

Uçakta soyundu ortalık karıştı

İtalya’da travestiler ve hayat kadınlarının yaşadıkları sorunlara dikkat çeken eylemlerle tanınan eşcinsel Efe Bal, 1 Mayıs’ta Milano-Brüksel yolcu uçağında soyundu.
  • Niye tepki gösteriyorlar anlamıyoruz. Hani özgürlük? Namaz kılana anlayış gösterilmesi bekleniyor da buna niye karşı çıkılıyor? Buraya kadarını okuyanlar aynı kefeye koyduk diye bize kızarlar şimdi ama işin aslı öyle değil. Kendisini bilmeyen, başkasına saygı göstermeyenler meselesidir. Herşeyin aşırısı başkasına tuhaf gelebiliyor. Görüyorsunuz. Kendi kendineyken, ya da seninle aynı düşünenlerde olanlarla birlikteyken ne yaparsan yap. Ama toplum içindeyken ortak değerlere uygun davranmak gerek. Evrensel değerleri benimsemeyip kendi bildiğini okursa kişi, başkasını böyle irite ediyor işte.
  • Başımıza taş yağacak bu gidişle
  • Edepsiz ahlaksiz namusuz gurursuz onursuz. Vucudu herkes gormek zorunda mi ya. Oyle seyler cok ozel. OZEL
  • Cehennemde ebedi yanacaksınız tekerlek insanlar
  • Alışın artık,heryerdeyiz :)
  • İsmail abi senin ne işin var orda kahvede okeydeydin :)
  • Tr de cogunun agzinin suyu akiyor boyle insanlara ama laf acilinca nefret kusuyorlar
  • efe bal italyan tv lerinde çokça gözüken bi tipti , en güzel dönme seçilmişti , çaptan düşünce tekrar medyatik olmak için bu dokuz kusurlu hareketten birini yapmış , uçakta yapması olmamış , ekibe ceza gelebilir !
  • Teşekkürler "Efe"mine Bal senin sayende AB ye gireriz.
  • Burada yapsa, bırak polisleri, yolcular kaçırmazdı yahu :)

İtalya’da travestiler ve hayat kadınlarının yaşadıkları sorunlara dikkat çeken eylemlerle tanınan eşcinsel Efe Bal, 1 Mayıs’ta Milano-Brüksel yolcu uçağında soyundu. Yolcuların şaşkın bakışları arasında, eylemini hayat kadınlarının hakları için yaptığını söyleyen Efe Bal, uçağın acil iniş yaptığı Milano Havaalanı’ndaki polis karakolunda gözaltına alındı. Polislerin bir anlık dikkatsizliği sonucu kaçan Efe Bal, çıplak eylemini bagaj bekleyen yolcuların arasında dört saat sürdürdü.

30 Nisan pazar gecesi Brüksel Havayolları'na ait uçakla Brüksel’e uçan Efe Bal, ertesi sabah aynı havayolu şirketinin Milano uçağına bindi. Uçuşun 50. dakikasında, yaklaşık 10 bin metre yükseklikte tuvalete gidip soyunan Efe Bal, yolcuların şaşkın bakışları arasında çıplak bir şekilde yerine oturdu.

UÇAK ACİL İNİŞ YAPTI

Travesti Efe Bal, etrafını saran hosteslere, “Terörist değilim. Çıplak vücudumda bomba yok. Amacım, İtalyan devletinin fahişe haklarını tanıması ve haklarını vermesi. Brüksel uçağına bindim çünkü Avrupa ve İtalya Brüksel’den yönetiliyor. 1 Mayıs Dünya Emekçi Günü’nde sesimi duyurmak istiyorum” dedi. Uçak, Milano Havaalanı’na acil iniş yaptı.

POLİSTEN KAÇIP HAVAALANINDA YİNE SOYUNDU

Kendisini almak üzere uçağa gelen havaalanı polisine direnen Efe Bal, havaalanı polis merkezine götürüldü. İfade verdiği sırada büro kapısının açık olduğunu fark eden ve yerinden fırlayarak çıplak şekilde koşmaya başlayan Efe Bal, yolcuların bagaj bekleme salonuna giderek, eylemini yaklaşık dört saat daha sürdürdü. “Polisler çok nazikti. Bana hak verdiklerini söylediler. Evime kadar bıraktılar” diyen Efe Bal, bu eylemiyle amacına ulaştığını ve İtalyan basınında haber olduğunu söyledi. (Hürriyet)

Uçakta soyundu ortalık karıştı

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

Namaz ~ 7 yıl önce
Niye tepki gösteriyorlar anlamıyoruz. Hani özgürlük? Namaz kılana anlayış gösterilmesi bekleniyor da buna niye karşı çıkılıyor? Buraya kadarını okuyanlar aynı kefeye koyduk diye bize kızarlar şimdi ama işin aslı öyle değil. Kendisini bilmeyen, başkasına saygı göstermeyenler meselesidir. Herşeyin aşırısı başkasına tuhaf gelebiliyor. Görüyorsunuz. Kendi kendineyken, ya da seninle aynı düşünenlerde olanlarla birlikteyken ne yaparsan yap. Ama toplum içindeyken ortak değerlere uygun davranmak gerek. Evrensel değerleri benimsemeyip kendi bildiğini okursa kişi, başkasını böyle irite ediyor işte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
amedspor ~ 7 yıl önce
Başımıza taş yağacak bu gidişle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
G ~ 7 yıl önce
Edepsiz ahlaksiz namusuz gurursuz onursuz. Vucudu herkes gormek zorunda mi ya. Oyle seyler cok ozel. OZEL

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cehennem ~ 7 yıl önce
Cehennemde ebedi yanacaksınız tekerlek insanlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hadi ordan ~ 7 yıl önce
Sen cennetteki yerini garantiledin galiba...
Ehli sünnet ~ 7 yıl önce
Üstünü başını yırtma şampiyon bekle geberecen ozaman nerdesin görürsün görüşürüz.)
Dinamit ~ 7 yıl önce
Senin yolunu şaşırmışların da dübürüne dinamit koyarak canlı bomba eylemi yapıyor. O hurilere gidecek te bu cehenneme mi gidecek? Bunda en azından insaf varmış ki sadece soyunmuş. Bu güne kadar hep kıyafetinle yıkanamadı isen senin de Yabancı olmadığın bir manzaradır. Çirkin veya iğrenç denebilir ama canlı bombacıların ki gibi vahşi değildir.
LGBTİ+ ~ 7 yıl önce
Alışın artık,heryerdeyiz :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alıştık Artık ~ 7 yıl önce
KEMERALTI,TARLABAŞI,YÜKSEKKALDIRIM.
Hep yek :) ~ 7 yıl önce
İsmail abi senin ne işin var orda kahvede okeydeydin :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tr ~ 7 yıl önce
Tr de cogunun agzinin suyu akiyor boyle insanlara ama laf acilinca nefret kusuyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dikkatli ! ~ 7 yıl önce
efe bal italyan tv lerinde çokça gözüken bi tipti , en güzel dönme seçilmişti , çaptan düşünce tekrar medyatik olmak için bu dokuz kusurlu hareketten birini yapmış , uçakta yapması olmamış , ekibe ceza gelebilir !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Masallah ~ 7 yıl önce
Hepsini de bilion.hayirdir
dikkatli ! ~ 7 yıl önce
senin gibi ağır toplar varken bize laf düşmez haklısın , sen o hayırı seçimde atacaktın , hadi maşallah !
Ne alaka? ~ 7 yıl önce
Ekibe niye ceza gelsin birader? Ekip mi soydu yolcuyu. Girmiş tuvalete soyunmuş. Ekip ne yapsın! Ne alıp veremediğiniz var bu ekiplerle anlamadım.
Türk asıllı Türk ~ 7 yıl önce
Teşekkürler "Efe"mine Bal senin sayende AB ye gireriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Valla ~ 7 yıl önce
Burada yapsa, bırak polisleri, yolcular kaçırmazdı yahu :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000