24 Mart 2017, Cuma 10:36:30

Uçakta skandal anlar

Aşırı sağcı Siv Sena partisi milletvekili Ravindra Gaikwad, business class bileti olmasına rağmen, ekonomi sınıfı uçmak zorunda kalmasına öfkelenerek nöbetçi müdürü terliğiyle dövdü.
  • Dünyada varlığı olmaması gereken bir ülke oksijen kirliliği :)
  • Vekil bizim antep mudur yardimcisinin uzaktan akrabasiymis
  • DHMİ Yeni Delhiye bi el at.Gaziantep müdürünü gönder hemen.Business class yoksa başka uçak çevirir o.
  • Erkeğe ne olursa olsun ses yükseltilmez. Ayrıca karşısındaki bir yolcu. Ortada tahrik olabilir, dayak yiyen kadınların %70'i karşı tarafı takrik ettiğinden bu duruma düşüyorlar. Kalan %30'u durumu abartıyor. Hepimiz dayak yedik ama ölmedik sonuçta...

Aşırı sağcı Siv Sena partisi milletvekili Ravindra Gaikwad, business class bileti olmasına rağmen, ekonomi sınıfı uçmak zorunda kalmasına öfkelenerek nöbetçi müdürü terliğiyle dövdü.

Hindistan medyasında yer alan haberlere göre, olay Hindistan Havayolları'nın Perşembe günü Pune-Yeni Delhi seferini yapan uçağında yaşandı.

Talep olmaması nedeniyle, uçuşta business class'ın kaldırıldığı önceden danışmanına bildirilmesine rağmen Gaikwad, uçak Yeni Delhi'ye indikten sonra personele bağırmaya başladı. Milletvekili, yarım saat kadar uçaktan inmeyi reddedince havayollarının nöbetçi müdürü R. Skumar çağrıldı.

Gaikwad, uçaktan inmesini isteyen Skumar'a önce Tokat attı. Öfkesini alamayan milletvekili daha sonra iterek yere düşürdüğü ve gözlüğünü parçaladığı 60 yaşındaki nöbetçi müdüre terliğiyle defalarca vurdu. Nöbetçi müdür, çevredekilerin müdahalesiyle kurtuldu.

Hindistan Havayolları olayla ilgili olarak soruşturma başlattı ve milletvekilini polise şikayet etti. Şirket, bundan böyle uçakta olay çıkaran yolculara uçuş yasağı getirmeyi planladığını duyurdu.

Hindistan Havayolları ayrıca nöbetçi müdürü terliğiyle döven aşırı sağcı Siv Sena partisi milletvekili Ravindra Gaikwad'dan davacı oldu. Havayolu şirketi, milletvekilini bundan sonra uçuşlarına almayabileceğini açıkladı.

 

 

Uçakta skandal anlar

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Hintli sonuçta ne yapsa yeridir ~ 7 yıl önce
Dünyada varlığı olmaması gereken bir ülke oksijen kirliliği :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hilmi ~ 7 yıl önce
Vekil bizim antep mudur yardimcisinin uzaktan akrabasiymis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dhmi Yeni Delhi ~ 7 yıl önce
DHMİ Yeni Delhiye bi el at.Gaziantep müdürünü gönder hemen.Business class yoksa başka uçak çevirir o.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kevser ~ 7 yıl önce
Erkeğe ne olursa olsun ses yükseltilmez. Ayrıca karşısındaki bir yolcu. Ortada tahrik olabilir, dayak yiyen kadınların %70'i karşı tarafı takrik ettiğinden bu duruma düşüyorlar. Kalan %30'u durumu abartıyor. Hepimiz dayak yedik ama ölmedik sonuçta...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne güzel bir gün ~ 7 yıl önce
Olan bütün kötü şeylere inat, espri yeteneğini kaybetmeyen,sizin gibi değerli insanlara hep ihtiyacımız var.. Alllah başımızdan eksik etmesin sizin gibileri :)
Troll Abla ~ 7 yıl önce
Tamam hemen yeni delhi'ye git o kadın adına özür dile.Sayın vekilim sizi TAHRİK ettik diye.
Hayret ~ 7 yıl önce
Bir erkek olarak sizin yorumunuzdan utandım, yorumunuzdan çıkardığım anlam kadınların %70inin dayağı hak ettiği, diğer %30 unun sözlü şiddeti abarttığını ima ediyorsunuz, şiddet sözlü de olsa fiili de olsa siddettir, dayak yedim sustum ölmedim diye de gururla soylemissiniz, hayretler içinde okudum yorumunuzu, ayrıca haberle de alakasız olmuş yorumunuz, hostes milletvekiline haklı tepkisini gösteriyor siz rol modelsiniz size yakışmıyor, sizi biz seçtik demokratik bir lidersiniz davranisiniz bu mu olmalı diyor, delhi bombey yapmaktan adamların dilini çözdük evelallah
sabır!!! ~ 7 yıl önce
''Hepimiz dayak yedik ama ölmedik sonuçta... '' bu yazıyı yazan bir kadın olamaz ben bir kadın olarak bu yazıyı kabul edemiyorum ... ne kadın ne erkek İNSAN olan kımse bırbırıne ses yukseltemez ve dayak atamaz !!! ama sız bu hayatı boyle kabullenmıssınız çok yazık ...
tesadüfe bak xd ~ 7 yıl önce
adamın gelişi provokatörlük kokuyor. Kevser nicki ile gelmesi yeterli bir delil bence :)
Kevser ~ 7 yıl önce
Ne kadar abarttınız yorumumu, üstüme üstüme geldiniz. Terlikle iki yapıştırmış işte, ne büyütüyorsunuz. Duyanda kadını canlı canlı boynunda kestiler sanır. Pes hepinize!
mümkünse... ~ 7 yıl önce
siz ölün zaten mümkünse ; böyle bir düşünceyle nefes almanız hata ....
Beni dene ~ 7 yıl önce
Dayak yemissin, ama benden yememisin. Beni dene , komaya girmezsen, hizmet bedava/

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000