13 Mayıs 2010, Perşembe 08:07:37

Uçakta silah taşınıyordu iddiası

İsrail Dışişleri Bakanı Avigdor Lieberman, Bangkok'da ele geçirilen silah yüklü Kuzey Kore uçağının, Hamas ve Hizbullah örgütlerine gittiğini ileri sürdü.
  • Esas Toplu imha silahlari Israilde var "Gezze de gördük" kadinlara ve çocuklara fosforlu füzelerle saldiran ISRAIL !!!!!!!!!!!!!! Saddami da ayni yalanci sebeplerle astiniz. Adamda bir tane toplu imha silahi yoktu. Hamas tüfekle savasiyor Israil ise F16/F15 APACI/KOBRA helikopter, en modern Amerikan tanki ve ATOM Bombasi.!!!

Japonya'yı ziyaret eden Lieberman, başkent Tokyo'da gazetecilere yaptığı açıklamada, Kuzey Kore, Suriye ve İran'ın yeni bir "şer ekseni" olarak işbirliği yaptığını, dünya güvenliğine en büyük tehdidi oluşturduklarını, çünkü toplu imha silahlarına sahip olduklarını iddia etti.

Bakan Liebarman, "Bu tür bir işbirliğini 2 ya da belki 3 ay önce, Bangkok'da ele geçirilen ve Hamas ile Hizbullah'a götürülen silah yüklü Kuzey Kore uçağında gördük" dedi.

BM Güvenlik Konseyi'nin İran'a sert yaptırımlar alması gerektiğini vurgulayan Liebarman, "İran İsrail'in sorunu değil, dünyaya büyük bir tehdittir. Bununla ilgilenmenin en iyi yolu Güvenlik Konseyi'nin sert tedbirler almasıdır" diye konuştu.

Taylandlı yetkililer, 12 Aralıkta, Kuzey Kore'nin başkenti Pyongyang'dan kalkan ve Bangkok'a inen bir uçakta 35 ton silah ele geçirmişti.

Uçuş belgeleri uçağın rotasının İran olduğunu g östermişti, ancak yetkililer silahları ithal ettiklerini inkar etti.

Kuzey Kore'nin, BM yaptırımları uyarınca silah ihraç etmesi yasaklanmıştı. (Vatan)

Uçakta silah taşınıyordu iddiası

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Esas Toplu imha silahlari Israilde var "Gezze de gördük" kadinlara ve çocuklara fosforlu füzelerle saldiran ISRAIL !!!!!!!!!!!!!! Saddami da ayni yalanci sebeplerle astiniz. Adamda bir tane toplu imha silahi yoktu. Hamas tüfekle savasiyor Israil ise F16/F15 APACI/KOBRA helikopter, en modern Amerikan tanki ve ATOM Bombasi.!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000