23 Ağustos 2016, Salı 09:22:24

Uçakta silah patladı ortalık karıştı

Vueling Havayolları'nın Ibiza'dan Madrid'e gidecek yolcu uçağında kalkış öncesi yolcuları adeta dehşete düşüren bir olay meydana geldi.
  • HEP ÖZENDİĞİNİZ YABANCI ÜLKELER VARYA TÜRKİYEMİZİN TIRNAĞI OLAMAZ. ADAMLARIN POLİSİ BİLE GERİZEKALI. MADEM Bİ HALT YEDİN SEN UNUTTUN SİLAHI VERMEDN. HADİ ORDAKİ KONTROLÜ YAPAN POLİS YADA GÜVENLİKTE Bİ HALT YEDİ SENİN SİLAHINI GÖRMEDİ ! UÇAĞA BİNDİKTEN SNRA SİLAHI PİLOTA TESLİM ETMEK DE NOLUO.SEN KENDİNEDE GÜVENMİOSUN SESİNİ ÇIKARMA UÇAKTAN İNİNCE BAS GİT KİM BİLCEK. SİLAHI TESLİM EDERKEN NASIL ATEŞ EDİYORSUN. TAM Bİ KOMEDİ FİLMİ İYİKİ YANLIŞLIKLA KAPTANI VURUP UÇAĞI DÜŞÜRMEDİ BEYİN FAKİRİ :d :d
  • Haber asparagaz gibi geldi bana,hadi ucaga kadar silahi bir sekilde soktun,patladiginda hicmi ucaga zarar vermedi kursun?insana gelmesede sonucta kursun bir sekilde ucakdan cikacak degilmi?
  • Yuh artık nerede güvenlik kontrollü? Nasıl olurda çantada dolu silah uçağa kadar gelebiliyor?

Vueling Havayolları'nın Ibiza'dan Madrid'e gidecek yolcu uçağında kalkış öncesi yolcuları adeta dehşete düşüren bir olay meydana geldi.

İspanyol basınında yer alan haberlere göre; uçağın yolcularından olan bir polis memuru silahını bagajında unutup aramalardan da geçerek kabine kadar silahıyla birlikte girdi. Silahının el bagajında olduğunu hatırlayan polis silahı pilota teslim etmek istedi. Pilota silahı teslim ettiği sırada ise silah yanlışlıkla ateş aldı.

Silah sesini duyan yolcular uçak içinde adeta dehşete düşerken, büyük bir panik yaşandı.

Kalkış öncesi meydana gelen olayı kaptan pilot ve polis memuru anlatınca yolcular derin bir nefes aldı. Kimsenin yaralanmadığı olay nedeniyle kalkış bir süre gecikirken, inceleme başlatıldığı bildirildi.

Uçakta silah patladı ortalık karıştı

Yorumlar

VAY BEEEE ~ 8 yıl önce
HEP ÖZENDİĞİNİZ YABANCI ÜLKELER VARYA TÜRKİYEMİZİN TIRNAĞI OLAMAZ. ADAMLARIN POLİSİ BİLE GERİZEKALI. MADEM Bİ HALT YEDİN SEN UNUTTUN SİLAHI VERMEDN. HADİ ORDAKİ KONTROLÜ YAPAN POLİS YADA GÜVENLİKTE Bİ HALT YEDİ SENİN SİLAHINI GÖRMEDİ ! UÇAĞA BİNDİKTEN SNRA SİLAHI PİLOTA TESLİM ETMEK DE NOLUO.SEN KENDİNEDE GÜVENMİOSUN SESİNİ ÇIKARMA UÇAKTAN İNİNCE BAS GİT KİM BİLCEK. SİLAHI TESLİM EDERKEN NASIL ATEŞ EDİYORSUN. TAM Bİ KOMEDİ FİLMİ İYİKİ YANLIŞLIKLA KAPTANI VURUP UÇAĞI DÜŞÜRMEDİ BEYİN FAKİRİ :d :d

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havaci ~ 8 yıl önce
Haber asparagaz gibi geldi bana,hadi ucaga kadar silahi bir sekilde soktun,patladiginda hicmi ucaga zarar vermedi kursun?insana gelmesede sonucta kursun bir sekilde ucakdan cikacak degilmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 8 yıl önce
Yuh artık nerede güvenlik kontrollü? Nasıl olurda çantada dolu silah uçağa kadar gelebiliyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kurusiki ~ 8 yıl önce
iyi de o mermi kapidan pencereden mi cikti nasil delmedi bi yeri kurusiki miymis

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000