08 Şubat 2011, Salı 17:15:22

UÇAKTA SİGARA İÇTİ, GÖZALTINA ALINDI!

Bursa'da kuaförlük yapan ve Thai Masajı Eğitimi için Tayland'a gitmek isteyen bir Türk vatandaşı uçakta sigara içtiği gerekçesiyle gözaltına alındı. Hükümet, Bursalı kuaförün serbest bırakılması için harekete geçti.
  • iyi olmuş ......size
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Uçakta sigara içmek isteyenler Aeroflot ve Rus charter şirketlerine gelsinler...Rus şirketlerinde tuvalete girdiniz mi yakın bir sigara tamamdır..Meseka Rus yolcular uçakta votka içerler,çogu sarhoştur bay bayan her kimse.. O yüzden Rus uçaklarında sorun yok.
  • eskiden çatır çatır içiyorduk, kaç kere yangın çıktı. içki dökülüp yangın çıkamaz mı? saçmalık tamamen saçmalık.
  • Ben de bir kere KLM de denk gelmiştim. Business class yolcusu tuvalette içmişti ve ekipte yakalamıştı. O melek yüzlü kabim amirinin ifadesi sertleşmiş, kadını suç işlediği,uçuşu tehlikeye attığı için önce kınamış sonrada Hollanda kanunları gereği inişte polise teslim edeceğini belirtmişti ve tartışmamıştı ve özürlerini bile umursamamıştı. Bende duygulanmıştım. Para sadece servisi alırmış meğer, tüm uçagı ve yolcularını değil diye.. Ellerine sağlık Katar Havayollarının da . Aferin ya. Ayrıca bizimkinide bırakın sürünsün derim, örnek olur belki.
  • ne güzel bizim oralarda bu gibi kişilere vatandaş bir grup oluşturur topluca hep bir agızdan aayy lavuga bak iyimi derler haketmiş akepeli kişiler şhow yapmasınlar
  • Yuh diyorum ve başka söyleyecek söz bulamıyorum.
  • Sorun sigara içmesi değil oluşabilecek bir yangın. Tüm uçak yanarsa kim sorumlu olacak ?
  • abi bir sigara tiryakisi uzum mesafe uçuşlara zor dayanır.. eskiden uçaklarda içilmesi serbestti. uzun mesafe uçuş yapan havayolu şirketleri uçuş için uçaklarda 1 bölüm yapsalar ya.. burada yorum yapan vatandaşlarımıza soruyorum. yeri geldiği zaman demokrasiden bahseden bu vatandaşlar tiryakileri burada ellerinden gelse bir kaşık suda boğacaklar..
  • Helal olsun bu ülkeye. İşte kanun bu. Anlamadığım biz niye bu adamı kurtarmaya çalışıyoruz? Kurtarınca ne diyeceğiz. Bence erdem, özür dileriz bu vatandaşımız hata yapmıştır demek değil mi????

Ak Parti Bursa Millvetekili Sedat Kızılcıklı, Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde kuaförlük yaparken Thai Masaj Kursu almak için Katar üzerinden aktarmalı olarak Tayland’a gitmek isteyen İbrahim Kahrıman’ın, serbest kalması için başlattıkları girişimleri sürdürdüklerini söyledi.

Kızılcıklı, İbrahim Kahrıman’ın babasının söylediği gibi havaalanında değil, uçakta sigara içtiği için Katar’da gözaltına alındığını açıkladı.

Kızılcıklı, konsolosluk aracılığı ile İbrahim Kahrıman’ın 24 saat içersinde serbest bırakılabileceğini açıkladı. (Vatan)

UÇAKTA SİGARA İÇTİ, GÖZALTINA ALINDI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

Misafir ~ 13 yıl önce
iyi olmuş ......size

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Uçakta sigara içmek isteyenler Aeroflot ve Rus charter şirketlerine gelsinler...Rus şirketlerinde tuvalete girdiniz mi yakın bir sigara tamamdır..Meseka Rus yolcular uçakta votka içerler,çogu sarhoştur bay bayan her kimse.. O yüzden Rus uçaklarında sorun yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
eskiden çatır çatır içiyorduk, kaç kere yangın çıktı. içki dökülüp yangın çıkamaz mı? saçmalık tamamen saçmalık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ben de bir kere KLM de denk gelmiştim. Business class yolcusu tuvalette içmişti ve ekipte yakalamıştı. O melek yüzlü kabim amirinin ifadesi sertleşmiş, kadını suç işlediği,uçuşu tehlikeye attığı için önce kınamış sonrada Hollanda kanunları gereği inişte polise teslim edeceğini belirtmişti ve tartışmamıştı ve özürlerini bile umursamamıştı. Bende duygulanmıştım. Para sadece servisi alırmış meğer, tüm uçagı ve yolcularını değil diye.. Ellerine sağlık Katar Havayollarının da . Aferin ya. Ayrıca bizimkinide bırakın sürünsün derim, örnek olur belki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ne güzel bizim oralarda bu gibi kişilere vatandaş bir grup oluşturur topluca hep bir agızdan aayy lavuga bak iyimi derler haketmiş akepeli kişiler şhow yapmasınlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yuh diyorum ve başka söyleyecek söz bulamıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sorun sigara içmesi değil oluşabilecek bir yangın. Tüm uçak yanarsa kim sorumlu olacak ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
abi bir sigara tiryakisi uzum mesafe uçuşlara zor dayanır.. eskiden uçaklarda içilmesi serbestti. uzun mesafe uçuş yapan havayolu şirketleri uçuş için uçaklarda 1 bölüm yapsalar ya.. burada yorum yapan vatandaşlarımıza soruyorum. yeri geldiği zaman demokrasiden bahseden bu vatandaşlar tiryakileri burada ellerinden gelse bir kaşık suda boğacaklar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Helal olsun bu ülkeye. İşte kanun bu. Anlamadığım biz niye bu adamı kurtarmaya çalışıyoruz? Kurtarınca ne diyeceğiz. Bence erdem, özür dileriz bu vatandaşımız hata yapmıştır demek değil mi????

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000