22 Nisan 2010, Perşembe 10:01:09

UÇAKTA ÖLMEYENLERİN KAFASINA SIKTILAR!

Rusya'nın Slomensk şehrinde meydana gelen 88'i Polonya delegasyonu, 96 kişinin yaşamını yitirdiği uçak kazasından kurtulan yolcuların, kaza yerindeki kimliği belirsiz kişilerce infaz edildikleri iddia edildi.
  • Niye dert ediyorsun ki hangi vahşet yapanın yanına kar kalmamış ki? Büyükler ve güçlüler her zaman haklıdır. Allahın adaleti mahşerde. Bu dünya da kendi hakkını kendin alacaksın. Türkiyede yıllardır yapılan her türlü zulumu görmüyormusun, onları can siperane koruyanları da görmüyor musun? Hala ne entrikalar çevirdiklerini, anayasa görüşmeleri sırasında engellemek için ne çabalar sarfettiklerini. Mesele nedir, foyaları meydana çıkmasın. Hep onlar hakim olsun, hep onlar yönetsin,
  • rusya bölgenin kabadayısı istegini yapar işte bole, polonya ve bir iki ülke kınar dahada fazla bişi yapamazlar niye rusyanın vay haline diyosunki..
  • Video kesinlikle gerçeği yansıtmakata zaten olay mahali havaalanına yakın biyer, anladığım kadarıyla herşey planlanmış ve video da arkadan gelen kişilere uçağın yanındakiler yaklaşmayın uzak durun diye bağırıyor ve uçağın içinden uzaklaşmak isteyen birine vur diyede emir veriliyor,tam bir vahşet yetkliler sessiz kalmamalı bugün o olayı polonya yaşıyorsa yarın bizim yaşamıycamız garanti değil bu yorumu yazmamın nedeni video da söylenenenlerin hepsini anlamamdır ! Videoyu izlerken tüylerim diken diken oldu
  • dogruluk payı varsa bu tam bir vahsettir ancak su da gözardı edilmemeli ki, bunlar buyuk ulkeler hiçbir sey olmaz sıyrılırlar ısın ıcınden, dunya her zaman oldugu gibi gormezden gelecektir.
  • Eger dogruluk payi varsa,Rusyanin basina gelcekleri anlatmaya kelimeler yetmez,eger rus yetkililer geride kalan polonyalilari oldurduyse kasten,Allah Rusyanin yardimcisi olsun ..
  • Eğer bu anlatılanlar gerçekse bu tam bir vahşet.Bu sadece Polonya nın değil tüm insanlığın sorunu olmalıdır.

Polonya Cumhurbaşkanı Lech Kaçinski, eşi Maria Kaçinski ve beraberinde çok sayıda üst düzey devlet görevlisinin yaşamını yitirdiği uçak kazasından sadece bir kaç dakika sonra cep telefonuyla çekilen görüntülerdeki silah seslerinin, kazadan yaralı olarak kurtulan Polonyalı görevlilerin vurulduğu an duyulan silah sesleri olduğu öne sürüldü.

Video paylaşım sitesi YouTube'da yayınlanan görüntülerin kazadan yaralı olarak kurtulan Polonyalı pilotlar ve diğer yolcuların öldürülmesi sırasında bir tesadüf sonucu çekilmiş olabileceği kaydedildi.

Polonya Askeri Savcısı, internet ortamında dolaşan bu görüntülerin peşine düşmüştü. Askeri Savcı, cep telefonuyla çekilen 1.23 dakikalık görüntülerdeki silah seslerinin montaj olup olmadığının araştırıyor.

GÖRÜNTÜLERİ YAYINLAYINCA ÖLDÜRÜLDÜ
 Polonya'da gündeme bomba gibi düşen silah seslerinin yankılandığı görüntüleri cep telefonuyla görüntüleyen kişinin Rus vatandaşı Adriej Mendierej olduğu ortaya çıktı.

Mendierej, kaza yerinde çektiği görüntüleri internette yayınladıktan kısa bir süre sonra sırtın bıçaklanmış olarak bulunduğu ve hastanede yaşam destek ünitesinin kapatıldığı öne sürüldü.

RUSYA, 21 SUBAYIN CESEDİNİ ARAŞTIRIYOR
Uçak kazasında yaşamını yitiren 96 kurbandan 21'inin halen Moskova'da bulunuyor. Cesetlerden geriye sadece et parçaları kaldığı için "kimlik tespitlerinin yapılamadığı" belirtiliyor. Kimliği tespit edilemeyen" kurbanlar arasında Polonya Ordusu'nda görevli üst düzey subaylar ve Cumhurbaşkanının 9 koruması da bulunuyor. Rus yetkililer, cesetlerin kimlik tespitlerinin DNA testiyle yapıldığını açıkladı.


KORUMALARIN SİLAHLARI KAYBOLDU
 Cumhurbaşkanı Kaçinski'nin korumalarının resmi olarak taşıdıkları silahların "ortadan kaybolduğu" Rus yetkilileri tarafından da doğrularken Polonyalı yekililer, kayıp silahlara yapılacak balistik inceleme sonucunda silahların en son kullanıldığı zamanın ortaya çıkarılabileceğini belirtiyor.

İşte o görüntülerde kaza yerindeki silah sesleri ve konuşmalar:

- Orada bak, üç kişi ağaçların arkasında yürüyor.

- Bir kez daha ağır çekim ve zoom.

- Kurtarma ekibi mi? - Bu insanlar halen yürüyor.

- Bu kimdir bilmiyorum.

- (Ses): Sakin ol! - (Siren) - Şu adama bak! - Gördün mü? Beyaz giymiş bir adam elini kaldırıyor, yavaş çekim ve zoomla bunu kontrol et.

-Bir kez daha...

- Bazı insanlar bunun bir havayolu pilotu olduğunu söylüyorlar (Bu kimdir bilmiyorum) - Siren - Çığlıklar - Bizi öldürmeyin! (?) - Bana bir silah ver! (?) - Bir silah atışı.

- Uçaktan siyahlar içinde bir adam nasıl atlıyor bak.

- Bir kez daha.

- Bir silah atışı.

- Gülüşmeler.

- Uçaktan atlayan siyahlar içindeki aynı adam.

- Bak- o düşüyor.

- Planı değişikliği (ve bir silah atışı).

- Bir kez daha silah atışı - Bak! - Ve o düşüyor...

 

UÇAKTA ÖLMEYENLERİN KAFASINA SIKTILAR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
Niye dert ediyorsun ki hangi vahşet yapanın yanına kar kalmamış ki? Büyükler ve güçlüler her zaman haklıdır. Allahın adaleti mahşerde. Bu dünya da kendi hakkını kendin alacaksın. Türkiyede yıllardır yapılan her türlü zulumu görmüyormusun, onları can siperane koruyanları da görmüyor musun? Hala ne entrikalar çevirdiklerini, anayasa görüşmeleri sırasında engellemek için ne çabalar sarfettiklerini. Mesele nedir, foyaları meydana çıkmasın. Hep onlar hakim olsun, hep onlar yönetsin,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
rusya bölgenin kabadayısı istegini yapar işte bole, polonya ve bir iki ülke kınar dahada fazla bişi yapamazlar niye rusyanın vay haline diyosunki..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Video kesinlikle gerçeği yansıtmakata zaten olay mahali havaalanına yakın biyer, anladığım kadarıyla herşey planlanmış ve video da arkadan gelen kişilere uçağın yanındakiler yaklaşmayın uzak durun diye bağırıyor ve uçağın içinden uzaklaşmak isteyen birine vur diyede emir veriliyor,tam bir vahşet yetkliler sessiz kalmamalı bugün o olayı polonya yaşıyorsa yarın bizim yaşamıycamız garanti değil bu yorumu yazmamın nedeni video da söylenenenlerin hepsini anlamamdır ! Videoyu izlerken tüylerim diken diken oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
dogruluk payı varsa bu tam bir vahsettir ancak su da gözardı edilmemeli ki, bunlar buyuk ulkeler hiçbir sey olmaz sıyrılırlar ısın ıcınden, dunya her zaman oldugu gibi gormezden gelecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Eger dogruluk payi varsa,Rusyanin basina gelcekleri anlatmaya kelimeler yetmez,eger rus yetkililer geride kalan polonyalilari oldurduyse kasten,Allah Rusyanin yardimcisi olsun ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Eğer bu anlatılanlar gerçekse bu tam bir vahşet.Bu sadece Polonya nın değil tüm insanlığın sorunu olmalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000