18 Eylül 2014, Perşembe 08:26:55

UÇAKTA MİLYONLARCA DOLAR ELE GEÇİRİLDİ!

Güney Afrika'ya iniş yapan bir Nijerya uçağında yüksek meblağda nakit para ele geçirildi.
  • Pastor Ayo Nun 9 tane jet uçağı vardır ve büyük çapta kokain işi yapar, kendi kilisesi sayesinde epey etrafı vardır, bizim Fethullah gülen gibi, bütün devlet adamları ile arsı cok iyidir, Nijerya da ve diğer batı Afrika ülkelerinde yapamayacağı bir şey yoktur, aynı zamanda büyük çapta tefecilik te yapar!!! Gana daki altın madenlerine de ortaktır. Yani hepsini Allah yolunda yapar, Allah korkusu olmadan. Bunları nerden mı biliyorum!!!! 3 sene ye yakın onun hawker larında uçtum.
  • Demek ki sadece ülke isimleri değişik, ama yapılan işler aynı. Bizde de olmuyor mu, yok altın kaçırıyor Sarraflar, yok silah yüklü kamyonlar ülkeler arası geziyor. Kimin eli kimin cebinde belli değil. Allah sonumuzu hayır eylesin.

Nijerya Devlet Başkanı Goodluck Jonathan'a yakınlığıyla bilinen Nijerya Hristiyanlar Birliği Başkanı Pastor Ayo Oritsejafor'a ait olduğu ifade edilen uçakta, beyan edilmemiş 9,3 milyon dolarlık nakit paraya Güney Afrikalı yetkililer tarafından el konuldu. Olayla ilgili iki Nijerya ve bir İsrail vatandaşı ise tutuklandı.

Söz konusu paranın, Nijerya'daki güvenlik teşkilatına silah tedarik etmek amacıyla ülkeye sokulduğu ifade ediliyor. Muhalefet parti lideri Nasir al-Rufai ise olayın kara para aklama ve silah ticaretiyle ilgili olabileceğini söyledi.

Uçakta ele geçirilen para gizemini korurken Nijeryalı yetkililer açıklama yapmaktan kaçınıyor.

Nijerya Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Reuben Abati, konuyla ilgili yorum yapamayacağını çünkü herhangi bir bilgiye sahip olmadığını söyledi.

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ogbole Ode ve Savunma Bakanlığı Sözcüsü Chris Olukola ise konuyla ilgili sorularını yanıtlamadı.

UÇAKTA MİLYONLARCA DOLAR ELE GEÇİRİLDİ!

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Pastor Ayo Nun 9 tane jet uçağı vardır ve büyük çapta kokain işi yapar, kendi kilisesi sayesinde epey etrafı vardır, bizim Fethullah gülen gibi, bütün devlet adamları ile arsı cok iyidir, Nijerya da ve diğer batı Afrika ülkelerinde yapamayacağı bir şey yoktur, aynı zamanda büyük çapta tefecilik te yapar!!! Gana daki altın madenlerine de ortaktır. Yani hepsini Allah yolunda yapar, Allah korkusu olmadan. Bunları nerden mı biliyorum!!!! 3 sene ye yakın onun hawker larında uçtum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
işler aynı ~ 10 yıl önce
Demek ki sadece ülke isimleri değişik, ama yapılan işler aynı. Bizde de olmuyor mu, yok altın kaçırıyor Sarraflar, yok silah yüklü kamyonlar ülkeler arası geziyor. Kimin eli kimin cebinde belli değil. Allah sonumuzu hayır eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000