23 Temmuz 2010, Cuma 11:22:54

UÇAKTA KADINLARA ÖZEL TUVALET

İlk kez Japon All Nippon Airways’in (ANA) mart ayında başlattığı kadınlara uçakta özel tuvalet uygulaması giderek yaygınlaşıyor.
  • Be ey ALLAHTAN korkmaz neden havaalanında namaz kılınmasın namaz vakti gelmiş ve ıraklı plot orda namazını eda etmiş. Sen kimsinki bir kulun ALLAHA karşı eda ettiği namazı eleştirirsin ulemamısın mollamısın? Unutmaki din sadece kul ile ALLAH arasında olan bir nevi hesaplaşmadır. Sakın karışma acizane tavsiyem.O namaz kılan ıraklı plotlar sana neden namaz kılmıyorsun dedilermi ? Zannetmem. O zaman sende kapat çeneni işine bak .Önce kendi sonunu sağlama almaya bak bence......
  • ÖRÜMCEK AĞI KAFALILAR DİYORSUN VE NAMAZ A KARŞI OLDUĞUNU YAZINDA BELLİ EDİYORSUN ALLAHIN EMRİ OLAN NAMAZIN KILINMASINA GERİCİLİK DİYORSAN NEDEN ALLAHTAN SONUNUN HAYIRLI OLMASINI DİLİYORSUN İNANDIĞIN YERDEN SONUNUN HAYIRLI OLMASINI İSTESENE
  • İnsan inanan ve düşünen bir varlıktır.İnançsız insanda olamaz.Ancak siz dine veya inanca ilişkin bir husus oldugunda anormal yorumlar yapıyorsunuz.Öyle olunca farklı oldugunuzu mu düşünüyorsunuz ? Bu sizce medeni ve çağdaş olmak demekmi ? Dİni vecibelerini yerine getiren insanları bu davranış ve düşüncelerinden olayı alay etmeniz veya eleştirmenizi kınıyorum.Allah size ve sizin ibi düşünenlere hidayet versin.
  • Bir erkek olarak bunun bütün havayollarına yayılmasını isterim. Kadınların girdiği wc ler inanın erkeklerinkinden 10 kat daha iğrenç oluyor!
  • Dünyadaki en pis yer kadınlar tuvaletidir.Ayrıldığı iyi olmuş,inşallah tüm ülkelere yayılır.
  • şeriat demek din kuralları demektir. TV' den öle saçmalıkları duyupta dini kötü reklam etme...şeriatın bir haikatına kafamızı weririz...nmaz temiz olan her yerde kılınır. dini öğren ondan sonra bişeyler yaz.. unutmayız DİN halen konuşmadı.. o günü bekleyin..
  • Seriatlami idare ediliyor bu hava yollari acaba.Ben protesto ediyorum.Bu cagda bu ayrimcilikta nereden cikti.Dun Thai havayollarida din adamlarina ucagu kutsatiyorlarda.Artik bu gerici Seriatcilar tuzunden basimiza tas yagsa yeridir .Bizki havaalaninda namaz kildigi icin Irakli pilotlari rezil etmis bir milletiz.Yahu arkadaslar havaalaninda namaz kilinirmi.Nerede yasiyoruz Allah askina.Burasi Iranmi?Bu Seriaci gericiler orumcek agi gibi her yerde karsimiza cikiyorlar.Sonumuzu ben hic iyi gormuyorum.Allah sonumuzu hayirli eylesin.
  • bir japon saçmalığı daha ... zaten tuvalet kağıdından kullanma talimatı çıkan ülke den böyle bir saçmalık çıkar
  • ana.co.jp sitesindeki ilgili haberi okudum. Orada hijyenik pedlerin klozete atılmasıyla ilgili bir bilgi yok. A380'lerde istenmeyen atıkları vakumlayacak ve tehlikeyi ortadan kaldıracak teknoloji var. NG belgeselinde tuvalet nedeniyle meydana gelen ölümcül bir kazayı hatırlıyorum. pg10
  • gerçekteki tuvalet ile uçaklardakini bir tutmayalım uçaklardaki tuvalet alanı bir mi anlık düşünüp yazmayın o zaman bende şunu destekliyorum hadi bakalım her yolcuya ait özel kişisel tuvalet olsun hani sizin gibi düşünerek bakılacak ise uçaklarda bir geniş ya hayal gücünüze hayranım sizlerin laf olsun diye konuşan öyle çok insan varki çok komiksiniz :))

ANA’nın kadınlara yönelik bu hizmetinin çok beğenilmesi üzerine diğer havayolları da uçaklarda sadece kadınların kullanabileceği tuvalet uygulaması başlatıyor.

Gökyüzünde giderek yaygınlaşan bu uygulama erkek yolcular tarafından ise pek hoş karşılanmıyor. Kadın yolcuların erkeklerin tuvaleti yeterince temiz bırakmadığını ve bu yüzden ayrı tuvalet istemeleri erkek yolcuları rahatsız etti.

ANA Havayolları’nın yaptığı ankette, bayan yolcuların yüzde 90’nın ayrı tuvalet istediği ortaya çıkmıştı. ANA Havayolları, uçakta ağırlığı azaltmak, su ve enerji tüketimini düşürmek içinde yolculara uçağa binmeden önce tuvalete gitmeleri için havalimanına uyarı levhaları asmıştı.

UÇAKTA KADINLARA ÖZEL TUVALET

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Misafir ~ 14 yıl önce
Be ey ALLAHTAN korkmaz neden havaalanında namaz kılınmasın namaz vakti gelmiş ve ıraklı plot orda namazını eda etmiş. Sen kimsinki bir kulun ALLAHA karşı eda ettiği namazı eleştirirsin ulemamısın mollamısın? Unutmaki din sadece kul ile ALLAH arasında olan bir nevi hesaplaşmadır. Sakın karışma acizane tavsiyem.O namaz kılan ıraklı plotlar sana neden namaz kılmıyorsun dedilermi ? Zannetmem. O zaman sende kapat çeneni işine bak .Önce kendi sonunu sağlama almaya bak bence......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ÖRÜMCEK AĞI KAFALILAR DİYORSUN VE NAMAZ A KARŞI OLDUĞUNU YAZINDA BELLİ EDİYORSUN ALLAHIN EMRİ OLAN NAMAZIN KILINMASINA GERİCİLİK DİYORSAN NEDEN ALLAHTAN SONUNUN HAYIRLI OLMASINI DİLİYORSUN İNANDIĞIN YERDEN SONUNUN HAYIRLI OLMASINI İSTESENE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İnsan inanan ve düşünen bir varlıktır.İnançsız insanda olamaz.Ancak siz dine veya inanca ilişkin bir husus oldugunda anormal yorumlar yapıyorsunuz.Öyle olunca farklı oldugunuzu mu düşünüyorsunuz ? Bu sizce medeni ve çağdaş olmak demekmi ? Dİni vecibelerini yerine getiren insanları bu davranış ve düşüncelerinden olayı alay etmeniz veya eleştirmenizi kınıyorum.Allah size ve sizin ibi düşünenlere hidayet versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bir erkek olarak bunun bütün havayollarına yayılmasını isterim. Kadınların girdiği wc ler inanın erkeklerinkinden 10 kat daha iğrenç oluyor!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Dünyadaki en pis yer kadınlar tuvaletidir.Ayrıldığı iyi olmuş,inşallah tüm ülkelere yayılır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
şeriat demek din kuralları demektir. TV' den öle saçmalıkları duyupta dini kötü reklam etme...şeriatın bir haikatına kafamızı weririz...nmaz temiz olan her yerde kılınır. dini öğren ondan sonra bişeyler yaz.. unutmayız DİN halen konuşmadı.. o günü bekleyin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Seriatlami idare ediliyor bu hava yollari acaba.Ben protesto ediyorum.Bu cagda bu ayrimcilikta nereden cikti.Dun Thai havayollarida din adamlarina ucagu kutsatiyorlarda.Artik bu gerici Seriatcilar tuzunden basimiza tas yagsa yeridir .Bizki havaalaninda namaz kildigi icin Irakli pilotlari rezil etmis bir milletiz.Yahu arkadaslar havaalaninda namaz kilinirmi.Nerede yasiyoruz Allah askina.Burasi Iranmi?Bu Seriaci gericiler orumcek agi gibi her yerde karsimiza cikiyorlar.Sonumuzu ben hic iyi gormuyorum.Allah sonumuzu hayirli eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bir japon saçmalığı daha ... zaten tuvalet kağıdından kullanma talimatı çıkan ülke den böyle bir saçmalık çıkar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ana.co.jp sitesindeki ilgili haberi okudum. Orada hijyenik pedlerin klozete atılmasıyla ilgili bir bilgi yok. A380'lerde istenmeyen atıkları vakumlayacak ve tehlikeyi ortadan kaldıracak teknoloji var. NG belgeselinde tuvalet nedeniyle meydana gelen ölümcül bir kazayı hatırlıyorum. pg10

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
gerçekteki tuvalet ile uçaklardakini bir tutmayalım uçaklardaki tuvalet alanı bir mi anlık düşünüp yazmayın o zaman bende şunu destekliyorum hadi bakalım her yolcuya ait özel kişisel tuvalet olsun hani sizin gibi düşünerek bakılacak ise uçaklarda bir geniş ya hayal gücünüze hayranım sizlerin laf olsun diye konuşan öyle çok insan varki çok komiksiniz :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000