12 Temmuz 2010, Pazartesi 10:35:33

UÇAKTA İKİ SAAT BEKLETİLDİLER

Türk Hava Yolları’nın Dalaman-İstanbul seferini yapacak uçağında eksik yolcu krizi yaşandı. Bütün yolcular uçağa alındı, defalarca sayım yapıldı ancak bir yolcu eksik çıkınca uçağa yüklenen bagajlar indirildi. Bu sırada bazı yolcuların sabrı da taştı.
  • İnternetin ilk işlemeye başladığı, insanların birbirleri ile ilk mesajlaşmaya başladıkları dönemde, ortaya çıkan ve yerleşen bir davranış biçimi var. Anlatmak istediğini doğru düzgün anlatmak için küçük ve büyük harflerin normal kullanıldığı şekilde yazarsın. Bağıra bağıra anlatacaksan veya karşındakine saygısızlık edeceksen tümünü büyük harf kullanırsın. Espri yaptığında veya yüz mimikleriyle yazdığını desteklemek istersen de ;-) veya :-) gibi smiley karakterlerini kullanırsın.
  • HAKİKATEN HANGİ YAZILI DÖKÜMANDA BÜYÜK HARFLERLE YAZMANIN YASAK OLDUGU YAZIYOR? BİZ HAVACILARDA BİR ALIŞKANLIK VARDIR YAZILI DÖKÜMANDA YAZMAYANA İNANMAYIZ DA......
  • Arkadaslar bazen burdaki yorumlari okuyorum ancak bu hatalari yapanlarla burda yorum yapanlarin hatalari genelde yakin birbirine,dusunmeden konusmak olmaz bende bu 2 saatlik rotari normal bulmuyor hatta normal diyenin anormal oldugunu dusunuyorum.Cunkubir ucak yolcusunu saymayida ogrenemedik bu kadar yillik tecrubemizide ise yansitamadik demektir oyle cikipta disarda hostesim ,ucak uzerinde calisi yorum demekle bu isler olmaz tecrubeyi ise yansitmadikca bu isler duzelmez.Ben sistemle bu isi yaparim diyen yoneticiye sesleniyorum sistem sart ancak kaliteli personel ve sistemin isleyisinide takip etmek sart yoksa adama rokayi yedirirler.Dun bos ucaga yolcuyu alamadilar bir dakika diye diye yolcuyu gec biraktilar. selamlar
  • Hadı GOC halletsene.sen başka ne işe yararsın İstanbulda yolcular otel e Ucaklar da havaya demek kolay.
  • arkadaşım bence sende anlamamışsın arkadaşın şikayet ettiği konuyu boşa yazmışsın yani birşeyler....laf söyletmemek için atlamışsın yani..
  • yedek uçakmı ? arkadaşım kağıtmı bu ? ne yedeğinden bahsediyosun milyon dolarlık aletlerden bahsediyoruz bunların herbiri havada durduğu zaman para eder. Dünyanın hiç bir ülkesinde hiç bir şirket yoktur uçağım gecikirse bu da yedek kalsın yerde dursun diyen ticaret bu biraz onların tarafındanda bakın olaya sen 3 saat gecikecen diye adam günde bilmem kaç milyondan mı olsn yani
  • 11 Temmuz 22.35 Bodrum-Sabiha Gökçen TK2987 uçuşu 3 saat gecikmeli olarak 01.30 gibi kapı kapattı. Neden geciktiğimizi sorduğumuzda Stutgart'tan gelen uçağın geç geldiğini ve buna bağlı bütün uçuşların gecikmeli olduğunu bildirdiler. Kısacası bu rötar Bodrum dan kaynaklanan veya uçağın Bodrum'da arızalanması sonucunda olmuş değil. Peki benim anlamadığım THY uçağın yurt dışından gecikmeli geleceğini biliyor, neden Istanbul'dan yedek bir uçak kaldırılmıyor. Şu kadar uçak aldık, Skytrax ödülü falan diye övünüyorlardı ne oldu. THY'ye, Skytrax değil "nerde trak orada bırak ödülü" nü layık görüyorum. Ayrıca ne havaalanında ne de uçak içi anonslarda gecikme özür falan hakgetire. Allah selamet versin.
  • havaş başlıklı anlaşmada cok güzel cezalar var var da.??
  • Bende bu uçaktaydım.. Şimdi banada saçmalıyosun demeyin lütfen..
  • dogru prosedür uygulanmış..
Türk Hava Yolları’nın dün akşam saat 19:50’de Dalaman’dan İstanbul’a gelecek uçağında eksik yolcu karmaşası yaşandı.

İstanbul’a gelmek için bütün yolcular uçağa alındı, kabin ekipleri yolcu sayımı sırasında bir yolcunun uçakta olmadığını fark etti.

Ekip, ikinci kez yolcu sayımı yaptı ancak yine yolcu sayısı eksikti. Bunun üzerine bütün bagajlar uçaktan indirildi. Yolcular bu sırada uçakta bekletildi. İki saat boyunca uçakta bekletilen yolcular, zaman ilerledikçe tepki göstermeye başladı.

Sinirler iyice gerildi, kabin ekibi ile bazı yolcular arasında küçük tartışmalar yaşandı.

İki saatin sonunda uçakta eksik yolcu bulunmadığı, yer hizmetlerinden kaynaklanan bir hatadan dolayı karmaşa yaşandığı anlaşıldı.

Uçak saat 22:00’de İstanbul’a gelmek üzere havalandı.



©AirportHaber
UÇAKTA İKİ SAAT BEKLETİLDİLER

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Misafir ~ 14 yıl önce
İnternetin ilk işlemeye başladığı, insanların birbirleri ile ilk mesajlaşmaya başladıkları dönemde, ortaya çıkan ve yerleşen bir davranış biçimi var. Anlatmak istediğini doğru düzgün anlatmak için küçük ve büyük harflerin normal kullanıldığı şekilde yazarsın. Bağıra bağıra anlatacaksan veya karşındakine saygısızlık edeceksen tümünü büyük harf kullanırsın. Espri yaptığında veya yüz mimikleriyle yazdığını desteklemek istersen de ;-) veya :-) gibi smiley karakterlerini kullanırsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
HAKİKATEN HANGİ YAZILI DÖKÜMANDA BÜYÜK HARFLERLE YAZMANIN YASAK OLDUGU YAZIYOR? BİZ HAVACILARDA BİR ALIŞKANLIK VARDIR YAZILI DÖKÜMANDA YAZMAYANA İNANMAYIZ DA......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaslar bazen burdaki yorumlari okuyorum ancak bu hatalari yapanlarla burda yorum yapanlarin hatalari genelde yakin birbirine,dusunmeden konusmak olmaz bende bu 2 saatlik rotari normal bulmuyor hatta normal diyenin anormal oldugunu dusunuyorum.Cunkubir ucak yolcusunu saymayida ogrenemedik bu kadar yillik tecrubemizide ise yansitamadik demektir oyle cikipta disarda hostesim ,ucak uzerinde calisi yorum demekle bu isler olmaz tecrubeyi ise yansitmadikca bu isler duzelmez.Ben sistemle bu isi yaparim diyen yoneticiye sesleniyorum sistem sart ancak kaliteli personel ve sistemin isleyisinide takip etmek sart yoksa adama rokayi yedirirler.Dun bos ucaga yolcuyu alamadilar bir dakika diye diye yolcuyu gec biraktilar. selamlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hadı GOC halletsene.sen başka ne işe yararsın İstanbulda yolcular otel e Ucaklar da havaya demek kolay.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaşım bence sende anlamamışsın arkadaşın şikayet ettiği konuyu boşa yazmışsın yani birşeyler....laf söyletmemek için atlamışsın yani..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yedek uçakmı ? arkadaşım kağıtmı bu ? ne yedeğinden bahsediyosun milyon dolarlık aletlerden bahsediyoruz bunların herbiri havada durduğu zaman para eder. Dünyanın hiç bir ülkesinde hiç bir şirket yoktur uçağım gecikirse bu da yedek kalsın yerde dursun diyen ticaret bu biraz onların tarafındanda bakın olaya sen 3 saat gecikecen diye adam günde bilmem kaç milyondan mı olsn yani

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
11 Temmuz 22.35 Bodrum-Sabiha Gökçen TK2987 uçuşu 3 saat gecikmeli olarak 01.30 gibi kapı kapattı. Neden geciktiğimizi sorduğumuzda Stutgart'tan gelen uçağın geç geldiğini ve buna bağlı bütün uçuşların gecikmeli olduğunu bildirdiler. Kısacası bu rötar Bodrum dan kaynaklanan veya uçağın Bodrum'da arızalanması sonucunda olmuş değil. Peki benim anlamadığım THY uçağın yurt dışından gecikmeli geleceğini biliyor, neden Istanbul'dan yedek bir uçak kaldırılmıyor. Şu kadar uçak aldık, Skytrax ödülü falan diye övünüyorlardı ne oldu. THY'ye, Skytrax değil "nerde trak orada bırak ödülü" nü layık görüyorum. Ayrıca ne havaalanında ne de uçak içi anonslarda gecikme özür falan hakgetire. Allah selamet versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
havaş başlıklı anlaşmada cok güzel cezalar var var da.??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bende bu uçaktaydım.. Şimdi banada saçmalıyosun demeyin lütfen..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
dogru prosedür uygulanmış..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000