17 Ağustos 2011, Çarşamba 13:10:21

UÇAKTA FARE PANİĞİ

Stockholm'den Chicago şehrine gerçekleşecek sefer, uçakta bulunan minik bir fare yüzünden iptal edildi...
  • Avrupali besleyemeyecegi essegin onune yem koymaz .
  • Bu bana Birgen air kazasını hatırlattı. Onda da en büyük şüphe eşek arısıydı.. http://en.wikipedia.org/wiki/Birgenair_Flight_301 SAS a çok geçmiş olsun, fareyi bulan ve raporuna tutan görevlilerede tebrikler
  • İki tane sokak kedisi bu arkadaşı bulur, etkisiz hale getirir, yetkililere teslime eder. Tamam elektronik aksama çok zarar verir de hala yakalanamaz mı? Kedi derim tek geçerim!
  • Terbiyesizliğini eshefle kınıyorum...Bence acilen bir psikoloğa görünmende fayda var...
  • İslamı bu kadar aşağılmış olman sindirilebilir değil. Utanmaz.
  • Hadi uçağın içi pis olsun. Temizliğe gerek yok. İnsan, arabasının dış görünüşüne gösterdiği özeni çalıştığı şirketin uçağına göstermez mi yav. Kim olursa olsun, eline bir kova su ve şampuan almaktan bu kadar mı yoksun. TEMİZLİK imandandır diyecem lakin o da Türk! Öğün. Çalış. Güven gibi olacak. En iyisi demeyeyim.
  • Ben hava alaninda calisiyorum hicte kimse normal karsilamadi bagrisan turkler doluydu.
  • TÜRKlerin içinde bulunduğu sosyo-psikolojik durum, YAHUDİye köpeklik edip etmemeyi kabullenmekle alakalı olduğu için ne yazsan boş.
  • Bir zamanlar derlerdi ki "Türk! Öğün. Çalış. Güven" Onun evveliyatı var. "TEMİZLİK imandan gelir" Bilmem anlatabiliyor muyum?... Geçmiş zaman, beğenmediğiniz Rus İlişun uçaklarını uçuş öncesi ziyaret imkanım oldu. Teknoloji son derece eski. Kabul. Lakin bana refakat eden mühendis, benim geleceğimi anladı mı ki de, uçağı bu kadar temiz; herşey bir düzen ve tertip içerisinde hazırladı. Sonra kendi uçağıma döndüm. Uçağımız daha yeniydi. Ama BİZ günü kurtarma sevdası içerisinde yaşamaya alıştığımız için, afedersiniz uçağımız "hele bilmem" ne götürüyordu.
  • avrupalı normal karşılar. Akılları olduğu için. Bizim ülkemizde olsa bizimkiler avazı çıktığı kadar bağırır kabadayılık yapar. Çünkü anlamazlar riski. Risksiz memleketiz biz. bize bir şey olmaz.
İskandinavya'nın SAS Hava Yolları'nın İsveç'in başkenti Stockholm'den Amerika'nın Chicago şehrine gerçekleştireceği sefer uçakta bulunan minik bir fare yüzünden iptal edildi. Yolcular uçağa binerken fark edilen fare şaşkınlığa neden oldu. Fareyi yakalamak için uçağın farklı yerlerine tuzak koyan uçuş yetkilileri daha sonra çareyi uçuşu iptal etmekte buldu. 
 
SAS firmasının sözcüsü Anders Lindström, "Güvenlik nedenleriyle uçakta bir fare varken uçmamız mümkün değildi. Bu yüzden uçuşu iptal ettik. Umarım en kısa sürede fareyi yakalarız. " dedi. 
 
Farenin uçakta panik oluşturma ihtimalinin yanı sıra kabloları kemirerek daha ciddi sorunların çıkmasına da neden olabileceği belirtildi. Airbus 330 tipi uçakla Amerika'ya gitmeyi planlayan yaklaşık 250 yolcu uçuşun iptal edilmesini normal karşıladı.
UÇAKTA FARE PANİĞİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 13 yıl önce
Avrupali besleyemeyecegi essegin onune yem koymaz .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu bana Birgen air kazasını hatırlattı. Onda da en büyük şüphe eşek arısıydı.. http://en.wikipedia.org/wiki/Birgenair_Flight_301 SAS a çok geçmiş olsun, fareyi bulan ve raporuna tutan görevlilerede tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İki tane sokak kedisi bu arkadaşı bulur, etkisiz hale getirir, yetkililere teslime eder. Tamam elektronik aksama çok zarar verir de hala yakalanamaz mı? Kedi derim tek geçerim!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Terbiyesizliğini eshefle kınıyorum...Bence acilen bir psikoloğa görünmende fayda var...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İslamı bu kadar aşağılmış olman sindirilebilir değil. Utanmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hadi uçağın içi pis olsun. Temizliğe gerek yok. İnsan, arabasının dış görünüşüne gösterdiği özeni çalıştığı şirketin uçağına göstermez mi yav. Kim olursa olsun, eline bir kova su ve şampuan almaktan bu kadar mı yoksun. TEMİZLİK imandandır diyecem lakin o da Türk! Öğün. Çalış. Güven gibi olacak. En iyisi demeyeyim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ben hava alaninda calisiyorum hicte kimse normal karsilamadi bagrisan turkler doluydu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TÜRKlerin içinde bulunduğu sosyo-psikolojik durum, YAHUDİye köpeklik edip etmemeyi kabullenmekle alakalı olduğu için ne yazsan boş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bir zamanlar derlerdi ki "Türk! Öğün. Çalış. Güven" Onun evveliyatı var. "TEMİZLİK imandan gelir" Bilmem anlatabiliyor muyum?... Geçmiş zaman, beğenmediğiniz Rus İlişun uçaklarını uçuş öncesi ziyaret imkanım oldu. Teknoloji son derece eski. Kabul. Lakin bana refakat eden mühendis, benim geleceğimi anladı mı ki de, uçağı bu kadar temiz; herşey bir düzen ve tertip içerisinde hazırladı. Sonra kendi uçağıma döndüm. Uçağımız daha yeniydi. Ama BİZ günü kurtarma sevdası içerisinde yaşamaya alıştığımız için, afedersiniz uçağımız "hele bilmem" ne götürüyordu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
avrupalı normal karşılar. Akılları olduğu için. Bizim ülkemizde olsa bizimkiler avazı çıktığı kadar bağırır kabadayılık yapar. Çünkü anlamazlar riski. Risksiz memleketiz biz. bize bir şey olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000