02 Nisan 2009, Perşembe 08:40:44

Uçakta et yemedi, iner inmez gözaltına alındı!

Alman Birlik 90/Yeşiller Partisi Eş Başkanı Cem Özdemir ve eşi Pia Castro, ABD'ye girişlerinde Washington-Dulles Havaalanı'nda 1 saat gözaltına alındı.
  • Amerikan ucaklarinda hostese birakin firca atmayi, sesinizi yukseltemezsiniz. Kafaniza atilan yemegi yemek zorundasiniz, Aksi taktirde intikamlarini ucus listesindeki isminizin yanina "supheli" yazarak aliverirler.

Alman Birlik 90/Yeşiller Partisi Eş Başkanı Cem Özdemir ve eşi Pia Castro, ABD'ye girişlerinde Washington-Dulles Havaalanı'nda 1 saat gözaltına alındı. Üstelik pasaportlarına daha sonraki ayrıntılı kontroller için B damgası vuruldu. Özdemir'in Müslüman olmasının anlaşılmasından dolayı yakın takibe alınmış olabileceği düşünülüyor. Tagesspiegel gazetesine göre, Özdemir'in ve eşinin, ayrıntılı kontrol için bazı ziyaret çilerin tutulduğu bir odaya götürüldüğünü ve yaklaşık 1 saat tutulduktan sonra özür dilenmeden bırakıldığını yazdı. Özdemir ile eşinin vejeteryan oldukları, bu nedenle ABD'ye uçuşları için özel yemek siparişi verdikleri, bu özel siparişlerle Özdemir'in Müslüman olması arasında bağ kurulmuş olabileceği kaydedildi. Haberde, bu olayın terör soruşturmaları çerçevesinde bazı isteklerin bilgisayar süzgecinden geçirilerek kişilerin kontrol edilmesinden kaynaklanmış olabileceği ifade edildi.

Yeni Şafak

Uçakta et yemedi, iner inmez gözaltına alındı!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Amerikan ucaklarinda hostese birakin firca atmayi, sesinizi yukseltemezsiniz. Kafaniza atilan yemegi yemek zorundasiniz, Aksi taktirde intikamlarini ucus listesindeki isminizin yanina "supheli" yazarak aliverirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000