01 Kasım 2014, Cumartesi 08:30:44

UÇAKTA EBOLA PANİĞİ

Dublin Havaalanı'na iniş yapan bir uçakta, bir kahve bardağının üzerinde "ebola uyarısının" görülmesi yetkilileri alarma geçirdi.
  • Air Lingus degil Aer Lingus olacak o.
  • Air Lingus?
  • Hangi ulkeden geldi acabaaa.
  • Acaba kimden bulasiyo.

Dublin Havaalanı'na iniş yapan bir uçakta, bir kahve bardağının üzerinde "ebola uyarısının" görülmesi yetkilileri alarma geçirdi. Bardağın bulunduğu uçağa giriş çıkışlar bir saat boyunca kapatılırken, uyarının sahte olduğunun anlaşılmasıyla yasak kaldırıldı.

İrlanda’nın başkenti Dublin ’de bulunan Dublin Havaalanı’na iniş yapan bir uçakta, üzerinde “ebola uyarısı” bulunan bir bardağın bulunması kısa süreli paniğe neden oldu. Milan ’dan havalanan uçağa bir saat boyunca giriş çıkışlara izin verilmedi.

Russia Today’in haberine göre, El 433 sefer sayılı Air Lingus uçağında bulunan bardak üzerinde yetkililer inceleme başlattı. Dublin Havaalanı’ndan yetkililerin yaptığı açıklamada, “Milan’dan Dublin’e gelen Air Lingus uçağında yaşanan küçük bir güvenlik sıkıntısının ardından yolcuların uçaktan inmesine izin verilmedi. Önlem olarak, yolcular ve uçuş ekibinin çıkışından önce olay tam anlamıyla incelendi. Olay şu anda polisin elinde” ifadeleri kullanıldı. (Radikal)

UÇAKTA EBOLA PANİĞİ

Yorumlar

Expat Turk ~ 9 yıl önce
Air Lingus degil Aer Lingus olacak o.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Air Lingus?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kral ~ 9 yıl önce
Hangi ulkeden geldi acabaaa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kral ~ 9 yıl önce
Acaba kimden bulasiyo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000