22 Şubat 2011, Salı 12:57:13

UÇAKTA DOĞUMGÜNÜ MODA OLDU

Spor Toto Süper Lig'in 22. hafta son maçında Trabzonspor'un, Manisaspor'la oynadığı maçta galibiyet golünü atan Brezilyalı oyuncu Alanzinho'ya teknik heyet ve takım arkadaşları tarafından uçakta doğum günü partisi düzenlendi.
Bordo - mavili ekibin dün oynadığı ve 2 - 1 kazanarak tekrar liderliğe yükseldiği Manisaspor maçı sonrası İzmir'e geçen kafile 23.30'da özel uçakla Trabzon'a hareket etti.

Yaklaşık yarım saat süren bir yolculuğun ardından saat 24.00'de ışıklar söndürüldü ve uçağın pilotu anonsunda 22.02.1983 doğumlu Alanzinho'nun doğum günü olduğunu ve bu nedenle küçük bir parti organizasyonu yapıldığını anons etti. Karşılaştığı manzara karşısında oldukça mutlu olan Brezilyalı oyuncu tezahürat ve alkışlar arasında pastanın mumlarını söndürdü. Alanzinho'yu ilk kutlayan vatandaşı Jaja oldu.

Kafile 01.45'te Trabzon'a varmasının ardından Alanzinho'ya ikinci sürpriz kendisini doğum günü pastasıyla bekleyen taraftarlar tarafından yapıldı. İkinci kez doğum günü pastasını kesen Alanzinho bordo - mavili taraftarlara ilgilerinden dolayı teşekkür etti.
UÇAKTA DOĞUMGÜNÜ MODA OLDU

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000