30 Nisan 2009, Perşembe 08:07:03

Uçakta dayak yedi, şimdi karate dersi alacak!

'Yaprak Dökümü" dizisinin kötü adamı 'Oğuz' karakteriyle ünlenen Tolga Karel, kendini 'son dönemde sık sık yediği' dayaktan korumak için karate öğrenmeye karar vermiş!
  • Karate dersi değil adamlık dersi alman gerek sabun köpüğü karakterli ucuz oyuncu müsveddesi.Senin gibi ne olduğu belirsiz gurur yoksunu tiplerin her türlü ortamdan yokedilmesi gerekirken hala ortalıkta duruş sergilemeye çalışman ancak çalışmayan bir beyin yapısına sahip olduğunun göstergesi.Acil şifalar bile dilenmez sana,milletin eline sağlık.Umarım bir dahaki sefere daha iyi çalışırlarda üstünde şöyle 3-5 ay görmeyiz seni gurursuz,karaktersiz,ucuz eleman..
  • canıma değsin leylayla neclaya az mı çektirdin, ali rıza beyin kalbine indi senin yüzünden

Yaklaşık iki ay önce bir uçak yolculuğunda beş kişiden dayak yiyerek gündeme gelen Karel; Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan'dan yardım istemiş.

Karate kavga sporu değildir

Tolga Karel'in ders talebiyle ilgili antrenörlerle konuşup, karara varacaklarını belirten Delihasan; şunları söyledi: "Karate, kavga etmek için kullanılan bir spor değildir. Tolga Bey, bu sporu zevk için yapabilir. Siyah kuşağa gelse bile, kavga etmek için değil, kendini korumak için bu sporu yapması gerekir.

Uçakta dayak yedi, şimdi karate dersi alacak!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Karate dersi değil adamlık dersi alman gerek sabun köpüğü karakterli ucuz oyuncu müsveddesi.Senin gibi ne olduğu belirsiz gurur yoksunu tiplerin her türlü ortamdan yokedilmesi gerekirken hala ortalıkta duruş sergilemeye çalışman ancak çalışmayan bir beyin yapısına sahip olduğunun göstergesi.Acil şifalar bile dilenmez sana,milletin eline sağlık.Umarım bir dahaki sefere daha iyi çalışırlarda üstünde şöyle 3-5 ay görmeyiz seni gurursuz,karaktersiz,ucuz eleman..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
canıma değsin leylayla neclaya az mı çektirdin, ali rıza beyin kalbine indi senin yüzünden

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000