09 Ekim 2009, Cuma 17:16:48

UÇAKTA DAVETSİZ MİSAFİR

Kore Havayollarına ait Boeing 737-800 uçağı ile Seul’den Yeosu’ya uçmak için uçağa binen yolcular bir süprizle karşılaştılar. 123 yolcu uçağa bindiğinde bir de davetsiz misafir vardı.
  • Ah be kardeşim kabinde uçmasan ,farkettirmesen kendini, hayatta uçamıyacağan yerlere gidicektin belki...Böle şans bidaha gelmez sana kardeşim!YEOSU ya gitmeyi kafaya koyduysan, kanatlarına kuvvet bundan sonra!!

Kore Havayolları uçağına küçük bir serçe girdi, uçak iki saat 30 dakika rötar yaptı.

Serçenin fark edilmesinden sonra kalkış hazırlıkları hemen durduruldu ve kabin ekibi serçeyi yakalamaya çalıştı. Ancak bu konuda başarılı olamadılar. Son çare olarak uçağa binen yolcular dışarı çıkartıldı ve yer ekipleriyle kabin ekipleri beraber çalışarak serçeyi uçağın açık kapısından dışarı çıkarmayı başardı.

Kore Havayolları yaptığı açıklamada, serçenin uçağın içine yolcular gibi kapıdan girdiğini düşündüklerini ve kuşun uçaktaki önemli kablolara ve bazı parçalara zarar vermesini önlemek amacıyla kabinden dışarı çıkardıklarını belirtti.
 

UÇAKTA DAVETSİZ MİSAFİR

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Ah be kardeşim kabinde uçmasan ,farkettirmesen kendini, hayatta uçamıyacağan yerlere gidicektin belki...Böle şans bidaha gelmez sana kardeşim!YEOSU ya gitmeyi kafaya koyduysan, kanatlarına kuvvet bundan sonra!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000