10 Ağustos 2009, Pazartesi 13:19:29

UÇAKTA CESET BULUNDU!

Vladisvostok Havayolları Genel Müdür Yardımcısı Aleksandr Alekseev, teknik bakım sırasında, şirketlerine ait A320 tipi uçakta kimliği belli olmayan erkek cesedi bulunduğunu açıkladı.
  • Zannedilmesinki benim veya senin veya onun hizmetine veya aydinlatilmasina veya herhangi bir baska osmani nedenler icin burada veya baska bir yerde soz hakki verilmektedir........... Eger boyle bir imkan varsa suphe ve dikkatlle yaklasilmalidir bence,....... yoksa hayal kirikligina ugranilabilir.......Medya seni beni yonlendirilebilinsin diye var.... hep boyle idi ve son yillarda biraz daha agresif bir ortam/sekilde vardir..enfor-/des-enformasyon ......Asker.....
  • YORUMLARIMIZ NİÇİN YAYINLANMIYOR
  • Daha öncede bir yolunu bulup aprona girip, uçakalrın iniş takımı yuvasında seyahat etmeye çalışan ve maalesef ölen bir kaç mülteci ve birde kaçık çocuk hikayesi okumuştum.Sanırım gene cahil biri uçakla kabine girmeden yolculuk yapabileceğini sandı ve yaşamını yitirdi.Yer ekibinden birisi olsa olay yerde ortaya çıkar bence.

Ceset, dün 486 numaralı İrkutsk-Habarovsk-Vladivostok seferini tamamladıktan sonra bulundu.

Aleksandr Alekseev yaptığı açıklamada cesedin teknik ekibin ilk olarak kanatların ortasında bir el fark etmesi ile kontrol etmeleri sonucu bulunduğunu söyledi.

Yapılan ilk açıklamalara göre, ölen kişinin havaalanı yer hizmetlerinde görevli bir kişi olmadığı şeklinde. Polis bulunan cesedin kimliğini tespit etmek için çalışmaya devam ediyor.

Milliyet

UÇAKTA CESET BULUNDU!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Zannedilmesinki benim veya senin veya onun hizmetine veya aydinlatilmasina veya herhangi bir baska osmani nedenler icin burada veya baska bir yerde soz hakki verilmektedir........... Eger boyle bir imkan varsa suphe ve dikkatlle yaklasilmalidir bence,....... yoksa hayal kirikligina ugranilabilir.......Medya seni beni yonlendirilebilinsin diye var.... hep boyle idi ve son yillarda biraz daha agresif bir ortam/sekilde vardir..enfor-/des-enformasyon ......Asker.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
YORUMLARIMIZ NİÇİN YAYINLANMIYOR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Daha öncede bir yolunu bulup aprona girip, uçakalrın iniş takımı yuvasında seyahat etmeye çalışan ve maalesef ölen bir kaç mülteci ve birde kaçık çocuk hikayesi okumuştum.Sanırım gene cahil biri uçakla kabine girmeden yolculuk yapabileceğini sandı ve yaşamını yitirdi.Yer ekibinden birisi olsa olay yerde ortaya çıkar bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000