06 Temmuz 2009, Pazartesi 13:17:51

Uçakta cep telefonu yeniden gündemde

Kriterlere uygun telefonlar, uçaklarda kullanılabilecek.
  • artık bende kendi jammerimi almayı düşünüyorum. hatta jammerli telefon yapsalar ilk ben alırım.
  • Bulutlarin üstünde günesi seyrederek ucuyoruz.Yanimda uyuyandan bir koku geldi burnumun diregi kirilacak nerde ise,iste böyle hikayeler anlatmak isteyenler icin telefon hakikaten gerekli.Normal insanlar kitabini veya zamanini iyi degerlendirmek icin gerekenide beraberinde bulundurur.Telefondan uzak kaldigindan dolayida sevinir.
  • Seyyahat planida ona göre yapilmaktadir.Randevularda.Illaki baskalarini rahatsiz etmekten veya esim veya sevgilim simdi nerede oldugunumu ögrenmem lazim.O da benim 2.randevumu kiminle oldugunu bana güvenerek ilgilenmiyordur.
  • AMAN SAKIN!!! Bir uçak kalmıştı telefonun kullanılmadığı, lütfen yolcuları düşünün.

Uçak yolculukları kısa sürdüklerinden daha çok tercih ediliyor. Ancak uluslararası seyahatlerin uzun sürmesi nedeniyle cep telefonu yasağı bir kez daha gözden geçirildi. Ukrayna Bakanlar Kurulu’nun bu yasak ile ilgili görüşmeleri sonuçlandı. Avrupa Birliği tarafından kabul edilmesi beklenen karara göre; 10 bin feet (yaklaşık 3.000 m.) üstü irtifada uçan uçaklarda, 1.800 MHz frekans kullanılan, GSM 1800 standardındaki telefonlar kullanılabilecek.

Ancak tek şart bu değil. Saydığımız kriterlere uygun telefonların kullanılması için, uçakların da cep telefonu bağlantısı kurulabileceğine dair yeterlilik sertifikasına sahip olmaları gerekiyor. Bu sebepten uygulama sadece bu yeterliliğe sahip uçaklarda kullanılacak.

(Techno-labs)

Uçakta cep telefonu yeniden gündemde

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
artık bende kendi jammerimi almayı düşünüyorum. hatta jammerli telefon yapsalar ilk ben alırım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bulutlarin üstünde günesi seyrederek ucuyoruz.Yanimda uyuyandan bir koku geldi burnumun diregi kirilacak nerde ise,iste böyle hikayeler anlatmak isteyenler icin telefon hakikaten gerekli.Normal insanlar kitabini veya zamanini iyi degerlendirmek icin gerekenide beraberinde bulundurur.Telefondan uzak kaldigindan dolayida sevinir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Seyyahat planida ona göre yapilmaktadir.Randevularda.Illaki baskalarini rahatsiz etmekten veya esim veya sevgilim simdi nerede oldugunumu ögrenmem lazim.O da benim 2.randevumu kiminle oldugunu bana güvenerek ilgilenmiyordur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
AMAN SAKIN!!! Bir uçak kalmıştı telefonun kullanılmadığı, lütfen yolcuları düşünün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000