25 Mart 2017, Cumartesi 10:01:13

Uçakta büyük panik!

Arjantin'de pazar günü oynanan Belgrano Cordoba-Racing Club mücadelesi sonrası konuk ekibi taşıyan uçağın kapısı kalkış sırasında açıldı.
  • 7000m uzerine cikamayan ve kabini basinclandirmasiz pervaneli ucakta cok da buyuk problem olmaz o kadar sey yapmayin :) Kapi acik bile gidebilirdi problem yok.
  • Pilot dolmuş şöförlüğü yapmış galiba eskiden alışkanlık olmuş açık kapı gitmeye
  • Ucuz atlatılmış. Ancak hala o kapının kalkışta nasıl açıldığını aklım almıyor. Sanırım güney amerikada genel olarak sivil havacılıkta bir denetimsizlik mevcut.

Arjantin'de pazar günü oynanan Belgrano Cordoba-Racing Club mücadelesi sonrası konuk ekibi taşıyan uçağın kapısı kalkış sırasında açıldı. Futbolcuların panikle olayı pilota bildirmesinin ardından gelen zamanında müdahale ile facianın eşiğinden dönüldü.

Kolombiya'da yaşanan Chapecoense faciasının ardından, bir tehlike de Arjantin'de yaşandı.

Pazar günü oynanan Belgrano Cordoba-Racing Club maçı sonrası, konuk ekibi taşıyan uçağın kapısı kalkış sırasında açılınca yolcular arasında büyük panik yaşanmasına sebep oldu. Futbolcuların bağırarak durumu pilota bildirmesinin ardından zamanında yapılan müdahale ile futbol dünyası yeni bir kazadan kıl payı kurtuldu.


 

Uçakta büyük panik!

Yorumlar

Roket ~ 7 yıl önce
7000m uzerine cikamayan ve kabini basinclandirmasiz pervaneli ucakta cok da buyuk problem olmaz o kadar sey yapmayin :) Kapi acik bile gidebilirdi problem yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sıcak hava ~ 7 yıl önce
Pilot dolmuş şöförlüğü yapmış galiba eskiden alışkanlık olmuş açık kapı gitmeye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Brezilya ~ 7 yıl önce
Ucuz atlatılmış. Ancak hala o kapının kalkışta nasıl açıldığını aklım almıyor. Sanırım güney amerikada genel olarak sivil havacılıkta bir denetimsizlik mevcut.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000