14 Aralık 2010, Salı 08:28:24

UÇAKTA BOMBA PANİĞİ

Sofya Havaalanı'nda Yunan Olimpic Airlines şirketine ait bir yolcu uçağında bomba bulunduğu yolundaki ihbar panik yarattı.
  • Kabakçiev uçakta bomba aramis fakat 22A koltugun altinda yanliz bir "KABAK" bulmus.!!!!! ve bütün yolcular yerlerini aldiktan sonra uçak Atinaya dogru havalanmis.
  • ne olympic airways kaldi ne de olympic airde 747 var.
  • 80 lerın resmını koymussunuz???
Sofya Havaalanı İdari Müdürü Nikolay Kabakçiev, Sofya–Atina seferini yapmak üzere hazırlanan uçaktaki bomba ihbarının Olimpik Airlines şirketinden geldiğini belirtti.

Kabakçiev, Bulgar Bgnes haber ajansına açıklamasında akşam saat 19.30'da kalkması öngörülen uçağın güvenlik sahasına çekilerek, yolcuların acilen indirildiğini söyledi.

Yapılan ilk araştırmaların sonucu uçakta herhangi bir patlayıcının bulunmadığın kaydeden Kabakçiev, güvenlik çalışmalarının tamamlanmasından sonra indirilen yolcuların aynı uçakla seyahatine devam edebileceklerini kaydetti.
UÇAKTA BOMBA PANİĞİ

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Kabakçiev uçakta bomba aramis fakat 22A koltugun altinda yanliz bir "KABAK" bulmus.!!!!! ve bütün yolcular yerlerini aldiktan sonra uçak Atinaya dogru havalanmis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ne olympic airways kaldi ne de olympic airde 747 var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
80 lerın resmını koymussunuz???

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000