13 Ocak 2013, Pazar 14:20:40

UÇAKTA BAŞLADI APRONDA DEVAM ETTİ!

İstanbul’dan havalanıp İzmir’e gelen bir yolcu uçağında alkollü olduğu belirtilen iki yolcu, diğer yolculara kabus yaşattı.
  • Bu yolcularin bu sekilde ucurulmasi kabul edilecek bir sey degil. Demekki yolcu güvenligine gereken önemi vermiyor Onur Air. Cok üzücü...
  • bu maduriyeti yaşayan yolcular kimse şikayet etmedikleri sürece daha çok yaşanır böyle olaylar! 3-4 saat karakolda vakit kaybedersin belki ama en azından hak yerini bulur!
  • Acik ve net bir sekilde Kaptan pilot ve ucus ekibi hatalidir. Bile bile bu yolcu ile ucmak ve 2-3 saat bosuna zaman kaybetmiyim endisesi yuzunden bunlar yasanmistir. Ucaktan indirilmeleri gerekirdi. Ama soz konusu havayolu low cost oldugu icin bunlari pek istemez. Nede olsa para. Yolculardan biri ölseydi yarin Onur Air diye birsey kalmazdi...
  • Onur airin ucagina yapilan bomba ihbari ve ozel timin de ucaga girmesi tamamen planlais bir olaydi. Reklam kokan hareketler...
  • bir otobüs dolusu insan, bağırmaya çağırmaya gelince, alttan gaz vermeye gelince üstümüze yoktur iş icraata gelince öyle sırtından vurular adama...
  • BARİ KENDİNİZE VE ÇALIŞANLARINIZA HAYRINIZ YOK, BUNUN ÜSTÜNE BİR DE PARA VEREREK SİZLE YOLCULUK EDENLERİ PERİŞAN ETMEYİN.AZICIK İÇİNDE VİCDAN VE ALLAH KORKUSU OLAN ŞU YOLCULARIN BAŞINA GELENLERDEN SONRA UTANCINDAN YERİN DİBİNE GİRER DE ÇARELER ARAR.BIRAKIN TEK TEK SUÇLU ARAMAYI.SUÇLU KENDİNİ BİLİYOR.SUÇLU ARAYARAK ASIL SORUMLUNUN KENDİSİNİ GİZLEMESİNİ SAĞLIYORSUNUZ.
  • Uçak güvenliği nerede? Tam sevinmiştik geçen haftalarda lazer tutanları adamları hapis cezasıyla yargılandı diye şimdi yeni bir olay var hemde 1 değil 2 kişi ''uyarılara rağmen'' dikkate almadan kasti bir şekilde uçuş güvenliğini ve o kadar insanın hayatını hiçe sayıyorlar. Yaptırım nerede? 30 gün vizesiz girme hakkı var Azerbaycan vatandaşlarının ama bu durumda başka bir ülkeye gelip insanına zarar veren uçuş kurallarına uymayan adamların hala ülkemizde ne işi var? Sınır dışı etsene. Umarım yaralanan adam peşini bırakmaz da yargılanırlar olur olmadık yerde dayılanmazlar. Hatta Havayolu şirketide bu adamlara tazminat davası açmalı uçuş güvenliğini tehdit ettikleri için.
  • Ulan kanım dondu resmen adamın agzını burnunu kırıyolar.orda durup seyrediyolar.3-4 kişi bi köşede örgütleneceksin abicim atlıcaksın tepesine bitti.İçmeyi bilmiyosan içmeyeceksin.
  • Biz hali hazırda bir check-in sırası varken yandan gelip araya kaynamaya çalışan,uçağın kalkış saatine 10 dk kala gelip uçağa yetişebileceğini iddia eden ve uçağa alınmadığı için check in görevlisine bilet satışa havayolu temsilcisine hakaret eden, üçüncü sınıf bir bileti 6 taksitle alıp birinci sınıf hizmet bekleyen bir milletiz.Lafa gelince mangalda kül bırakmaz ama önündeki adam hastanelik edilinceye kadar dövülürken izlemeyi tercih ederiz.Her şekilde bir bahanemiz vardır haklılığımızı savunan.Kesin adam dayak yerken başka bir yere bakıyoruzdur yada tam müdahale edecekken başkaları girmiştir araya.
  • Bu uçağın kaptanı yok muymuş? Hmmmm. Enteresan.Çok tuhaf.Demek ki pilotsuz uçaklar uçmaya başladı.Teknolojinin bu kadar geliştiğinden haberim yoktu.

Cep telefonlarını kapatmayıp uykuya dalan, uçak görevlilerinin uyarılarını dikkate almayan iki kişi, uçağın iniş yapmasının ardından kendilerine tepki gösteren yolcuları tartakladı. İki kişi havaalanında gözaltına alınırken, 1 kişi hafif yaralandı.

İstanbul’daki Atatürk Havalimanı’ndan İzmir’e gelmek üzere dün saat 22.20 sıralarında havalanan Onur Air'e ait yolcu uçağında bulunan ve alkollü olduğu belirtilen Azerbaycan vatandaşı L.Y. (31) ile arkadaşı H.T., cep telefonlarını kapatmadan uykuya daldı. Uçak havalandığı sırada cep telefonları çalmaya başladı. Uzun süre çalmasına rağmen, iki kişi telefonlarına cevap vermedi. Bu sırada uçağın kabin görevlileri L.Y. ve H.T.’yi uyandırıp cep telefonlarını kapatmalarını istedi. Ancak iki arkadaş, uyarıları dikkate almadı.

Yolculuk sırasında, bu iki kişinin cep telefonları aralıklarla çalmaya devam etti. Diğer yolcuların tepkilerine rağmen iki yolcu ısrarla telefonlarını kapatmadı.

İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na inilmesinin ardından uçaktaki diğer yolcularla tartışan iki kişi, bindikleri servis aracında bu kez kendilerine tepki gösterenlere hakaret edip tartaklamaya başladı. Servis aracındaki kavga nedeniyle kadın ve çocuklar büyük panik yaşadı. Aracı kullanan görevli kapıyı açınca, öfkeli iki kişinin saldırısından kurtulmak isteyen yolcular aprona kaçıştı. Bazı yolcular baygınlık geçirdi, yolculardan Teyfik Çağlan hafif yaralandı.

Yolcular yaşananlara tepki gösterirken, kavgayı polis ve özel güvenlik görevlileri güçlükle ayırdı. Diğer yolculara kabus yaşattıkları öne sürülen L.Y. ve H.T. polis tarafından gözaltına alındı. Yolcular, güvenlik görevlilerinin olaya geç müdahale ettiğini öne sürdü. İki yolcu ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. (Sözcü)

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

 

UÇAKTA BAŞLADI APRONDA DEVAM ETTİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (107)

sinifta kalinmis ~ 11 yıl önce
Bu yolcularin bu sekilde ucurulmasi kabul edilecek bir sey degil. Demekki yolcu güvenligine gereken önemi vermiyor Onur Air. Cok üzücü...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kral ~ 11 yıl önce
sınıfta kalmıs zaten sen sınıfta kalmıssın kapıda yolcuya alkolmetremi tutacagız işin yoksa gel sen tut bızde sıkıntı yasamayalım
isim ~ 11 yıl önce
bu maduriyeti yaşayan yolcular kimse şikayet etmedikleri sürece daha çok yaşanır böyle olaylar! 3-4 saat karakolda vakit kaybedersin belki ama en azından hak yerini bulur!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir Kaptan ~ 11 yıl önce
Acik ve net bir sekilde Kaptan pilot ve ucus ekibi hatalidir. Bile bile bu yolcu ile ucmak ve 2-3 saat bosuna zaman kaybetmiyim endisesi yuzunden bunlar yasanmistir. Ucaktan indirilmeleri gerekirdi. Ama soz konusu havayolu low cost oldugu icin bunlari pek istemez. Nede olsa para. Yolculardan biri ölseydi yarin Onur Air diye birsey kalmazdi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OHY 01 ~ 11 yıl önce
Onur airin ucagina yapilan bomba ihbari ve ozel timin de ucaga girmesi tamamen planlais bir olaydi. Reklam kokan hareketler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sözmilletin ~ 11 yıl önce
bir otobüs dolusu insan, bağırmaya çağırmaya gelince, alttan gaz vermeye gelince üstümüze yoktur iş icraata gelince öyle sırtından vurular adama...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
disgusting ~ 11 yıl önce
BARİ KENDİNİZE VE ÇALIŞANLARINIZA HAYRINIZ YOK, BUNUN ÜSTÜNE BİR DE PARA VEREREK SİZLE YOLCULUK EDENLERİ PERİŞAN ETMEYİN.AZICIK İÇİNDE VİCDAN VE ALLAH KORKUSU OLAN ŞU YOLCULARIN BAŞINA GELENLERDEN SONRA UTANCINDAN YERİN DİBİNE GİRER DE ÇARELER ARAR.BIRAKIN TEK TEK SUÇLU ARAMAYI.SUÇLU KENDİNİ BİLİYOR.SUÇLU ARAYARAK ASIL SORUMLUNUN KENDİSİNİ GİZLEMESİNİ SAĞLIYORSUNUZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ankaralı ~ 11 yıl önce
Uçak güvenliği nerede? Tam sevinmiştik geçen haftalarda lazer tutanları adamları hapis cezasıyla yargılandı diye şimdi yeni bir olay var hemde 1 değil 2 kişi ''uyarılara rağmen'' dikkate almadan kasti bir şekilde uçuş güvenliğini ve o kadar insanın hayatını hiçe sayıyorlar. Yaptırım nerede? 30 gün vizesiz girme hakkı var Azerbaycan vatandaşlarının ama bu durumda başka bir ülkeye gelip insanına zarar veren uçuş kurallarına uymayan adamların hala ülkemizde ne işi var? Sınır dışı etsene. Umarım yaralanan adam peşini bırakmaz da yargılanırlar olur olmadık yerde dayılanmazlar. Hatta Havayolu şirketide bu adamlara tazminat davası açmalı uçuş güvenliğini tehdit ettikleri için.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arkada izleyenlere ~ 11 yıl önce
Ulan kanım dondu resmen adamın agzını burnunu kırıyolar.orda durup seyrediyolar.3-4 kişi bi köşede örgütleneceksin abicim atlıcaksın tepesine bitti.İçmeyi bilmiyosan içmeyeceksin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Biz ~ 11 yıl önce
Biz hali hazırda bir check-in sırası varken yandan gelip araya kaynamaya çalışan,uçağın kalkış saatine 10 dk kala gelip uçağa yetişebileceğini iddia eden ve uçağa alınmadığı için check in görevlisine bilet satışa havayolu temsilcisine hakaret eden, üçüncü sınıf bir bileti 6 taksitle alıp birinci sınıf hizmet bekleyen bir milletiz.Lafa gelince mangalda kül bırakmaz ama önündeki adam hastanelik edilinceye kadar dövülürken izlemeyi tercih ederiz.Her şekilde bir bahanemiz vardır haklılığımızı savunan.Kesin adam dayak yerken başka bir yere bakıyoruzdur yada tam müdahale edecekken başkaları girmiştir araya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Biz değil ~ 11 yıl önce
O rezaleti çıkaran 2 yolcu RUS kırması Azeridir,Biz değil yani, benim zoruma giden de elin azerisi Türk ülkesinde o kadar Türk ün gözü önünde bir Türk ü çok fena patakladılar ve herkes seyretti, yazıklar olsun
biz değile cevap ~ 11 yıl önce
rus kırması falan ne?belki sende kürtsün ama konuşmayı biliyosun anca.. kimseyi bir birine düşürme burda boşuna,Azerbaycan Türk milletidir bunu bil ve ne konuştuğuna da dikkat et.. 2 tane belirsiz kişilere göre kimseyi yargılamaya hakkınız yoktur!!
incredible ~ 11 yıl önce
Bu uçağın kaptanı yok muymuş? Hmmmm. Enteresan.Çok tuhaf.Demek ki pilotsuz uçaklar uçmaya başladı.Teknolojinin bu kadar geliştiğinden haberim yoktu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000