27 Ocak 2010, Çarşamba 07:35:08

Uçaklarla çocuk kaçırıyorlar!

Haiti'de büyük bir yıkıma yol açan depremden sonra ülkedeki yardım kuruluşları, öksüzleri çocuk tacirlerinden koruma mücadelesi içine girerken, tacirlerin lüks araçlarla havaalanına getirdikleri öksüz çocukları charter uçaklarına bindirdiğinden söz ediliyor.
  • BU ZALİMLİGİ YAPANLARDAN RABİM ÖYLE BİR HESAP SORACAK Kİ İNANIN BUNU DÜŞÜNMEYE BEYNİMİZ YETMEZ AMA BEN TAHMİN EDİYORUMKİ UNICEF İN DE BU İŞTE PARMAGI VAR ÇÜNKÜ AYI DAN POST DİNSİZDEN DOST OLMAZ
  • Sonrada o zavallı gariplerin böbreklerini karaciğerlerini ameliyatla alıp satacaklar vicdansızlar!

UNICEF şimdiye kadar sayıları 275'i bulan “kimsesiz çocuklar” için gizli bölgelerde üç merkez kurarken, yardım kuruluşlarında çalışanlar, Port-au-Prince Havaalanı'nda bekleyen charter uçaklarına yanaşan lüks araçların çocukları bu uçaklara bindirdiklerini ifade ediyor.

Sivil toplum kuruluşları, 3 bin çocuğun şuan tehlikede olduğunu belirtirken, tacirlerin ve kötü niyetli yabancıların doktor veya gönüllü kılığında, kamplarda kalan çocukları yiyecek ve yatacak yer vaadiyle kandırdığı yönünde haberler de bulunuyor.

Uçaklarla çocuk kaçırıyorlar!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
BU ZALİMLİGİ YAPANLARDAN RABİM ÖYLE BİR HESAP SORACAK Kİ İNANIN BUNU DÜŞÜNMEYE BEYNİMİZ YETMEZ AMA BEN TAHMİN EDİYORUMKİ UNICEF İN DE BU İŞTE PARMAGI VAR ÇÜNKÜ AYI DAN POST DİNSİZDEN DOST OLMAZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sonrada o zavallı gariplerin böbreklerini karaciğerlerini ameliyatla alıp satacaklar vicdansızlar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000