16 Nisan 2009, Perşembe 17:08:15

Uçaklarını Türkiye'de tanıtacaklar

Avrupa’nın en büyük özel havacılık şirketi NetJets Europe, 165 uçaklı güçlü filosuna Falcon 2000 ve Falcon 7X tipi iki uçak daha kattı. Türkiye pazarını seven şirket, yeni uçaklarını Atatürk Havalimanı’nda basına tanıtacak.
  • Katiliyorum..sunu belitmek isterim ki Netjets zaten Turkiyeden ucus yapiyor.. Ama base burada degil.. geliyor musteriyi caliyor istedigi yere goturuyor ve geri donuyor.. Ugacin bos donmesi onlar icin cok onemli degil zaten.. Ellerindeki ucak sayisi asikar, maliyetleri karsilayabiliyorlar..
  • Eğer Netjets Türkiyede uçmaya tam olarak başlarsa,Business olarak adlandırdığımız havacılık sektörü batar.Kimse rekabet edemez.

Pritzker ödüllü mimar Lord Norman Foster tarafından tasarlanan  Falcon 2000 ve Falcon 7X’i filosuna katan NetJets Europe, Türkiye pazarına ilişkin görüşlerini bir basın toplantısıyla kamuoyuna açıklayacak.

2008 yılında İstanbul’a ve İstanbul’dan toplam 437 uçuş gerçekleştiren NetJets Europe’un COO’su  Graeme Weston  ile Türkiye sorumlusu Isabel Cutujian’ın evsahipliğinde düzenlenecek basın toplantısı 29 Nisan Çarşamba saat 10:00’da Atatürk Havalimanı’ndaki Genel Havacılık Terminali’nde yapılacak.

Avrupa’nın en büyük özel havacılık şirketi olan NetJets Europe, filosundaki 165 uçakla, kendisinden sonraki en büyük ikinci ticari özel havacılık şirketinin dört katı sayıda uçağa sahip. Şirket, dünya çapında 5.000 havalimanına 1.600 müşterisini uçuruyor.

Uçaklarını Türkiye'de tanıtacaklar

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Katiliyorum..sunu belitmek isterim ki Netjets zaten Turkiyeden ucus yapiyor.. Ama base burada degil.. geliyor musteriyi caliyor istedigi yere goturuyor ve geri donuyor.. Ugacin bos donmesi onlar icin cok onemli degil zaten.. Ellerindeki ucak sayisi asikar, maliyetleri karsilayabiliyorlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Eğer Netjets Türkiyede uçmaya tam olarak başlarsa,Business olarak adlandırdığımız havacılık sektörü batar.Kimse rekabet edemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000