16 Şubat 2011, Çarşamba 08:34:32

UÇAKLARINI SATIŞA SUNUYORLAR

Tacikistan ulusal havacılık şirketi olan Tajik Air, eski Sovyet yapımı TU-154 ve YAK-40 tipi uçaklarını satışa çıkardı.
  • Eski tip Rus uçaklarının gelişmiş ülkelee uçuşu yasak. Bu nedenle ne Onur ne de başkası alamaz. Ayrıca Onur'a laf atıyorsunuz ama bu ülkenin en başarılı ve bakım anlamında en iyisi denilebilir.
  • Uçanlarınız vardır mutlaka ama TU154 güzel bir uçaktı. Oldukça yüksekten ve diğerlerine göre daha hızlı uçuyorlardı. Ben yıllar önce ilk bindiğimde tedirgin olmuştum ama kötülenecek bir uçak değildi. Konforu,yakıt tüketimi, yedek parça motor vb sorunu olsada bence güzel uçaklardı.YAK larla hiç uçmadın bilemiyorum.Uçan varsa YAK ları yorumlarsa sevinirim.
  • 1)arkadaşım yanlış yazılmadı uçak yak-40 tajik airde hiç bir zaman yak -42 uçmamıştır.2)iran bu uçaklardan alamaz çunku hukumet bu tip uçaklarını alımını yasaklamış.
  • Haberi yazan arkadaş sanırım YAK-42 yerine yanlışlıkla YAK-40 yazdı :)
  • hadı yıne dort ayağını uzerıne düştün.onur air talipmiş..
  • Bu haber Ambargo konulan İrandaki Uçak firmalarının İlgisini Çeker ....

Tajik Air’den yapılan açıklamada, havayolları işletmesinde başlatılan modernizasyon çalışmaları kapsamında, uçak parkının da yenilenmekte olduğu hatırlatılarak, bu çerçevede 20 yıldan aşkın süredir kullanımda olan 3 adet TU-154 ve 1 adet YAK-40 tipi uçağın satışa çıkarıldığı kaydedildi.

Sovyetler Birliği’nin dağılmasının ardından, 1 Mart 1992’de yeniden oluşturulan Tajik Air, iç hatların yanı sıra Asya, Ortadoğu ve Bağımsız Devletler Topluluğu ülkelerindeki 20’ye yakın noktaya uçuş yapıyor. (Hürriyet)

UÇAKLARINI SATIŞA SUNUYORLAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 13 yıl önce
Eski tip Rus uçaklarının gelişmiş ülkelee uçuşu yasak. Bu nedenle ne Onur ne de başkası alamaz. Ayrıca Onur'a laf atıyorsunuz ama bu ülkenin en başarılı ve bakım anlamında en iyisi denilebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Uçanlarınız vardır mutlaka ama TU154 güzel bir uçaktı. Oldukça yüksekten ve diğerlerine göre daha hızlı uçuyorlardı. Ben yıllar önce ilk bindiğimde tedirgin olmuştum ama kötülenecek bir uçak değildi. Konforu,yakıt tüketimi, yedek parça motor vb sorunu olsada bence güzel uçaklardı.YAK larla hiç uçmadın bilemiyorum.Uçan varsa YAK ları yorumlarsa sevinirim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
1)arkadaşım yanlış yazılmadı uçak yak-40 tajik airde hiç bir zaman yak -42 uçmamıştır.2)iran bu uçaklardan alamaz çunku hukumet bu tip uçaklarını alımını yasaklamış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Haberi yazan arkadaş sanırım YAK-42 yerine yanlışlıkla YAK-40 yazdı :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hadı yıne dort ayağını uzerıne düştün.onur air talipmiş..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu haber Ambargo konulan İrandaki Uçak firmalarının İlgisini Çeker ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000