28 Mayıs 2009, Perşembe 08:16:06

"Uçakların parasını alıp off-shore'a yatırdılar!"

Ukrayna Başbakanı Yulya Timoşenko, Viktor Yanukoviç'in başbakanlığında 2006-2007 yıllarında Ukrayna'yı yöneten koalisyon hükümetine çok ağır bir suçlama yöneltti.
  • Size aynı mahiyette 2 yorum göndermişdim. Dedim ki "Allah airport çalışanlarından razı olsun,. Bu kadar önemli bir havacılık haberini bize iletti, kaçırmadı, atlamadı." ama yayınlamadınız. Yani sizin bu gayretli çabanızdan memnuniyetimi belirtmiştim. Hakaret olarak mı algıladınız da yayımlamadınız. saygılarımla.

Korrespondent gazetesinin haberine göre, Libya'da temaslarda bulunan Timoşenko, "Bizden önceki hükümet Libya'dan 3 uçak siparişinin parasını almasına rağmen, uçakları teslim etmek yerine parayı off-shore'larda aklamayı tercih etmiş. Afrika ülkelerinin Ukrayna'nın ürettiği uçaklara büyük ihtiyaç duymalarına rağmen bu ülkelerle ticaretimizin kesilmesi bundan kaynaklanıyor. Şimdi biz bu durumu kurtarmaya çalışıyoruz. Libya'ya yapacağım ziyaretten önce 25-26 Mayıs tarihlerinde Libya'ya ilk uçağı teslim ettik. İkincisini bu yılsonuna kadar, üçüncüsünü ise önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde teslim etmeyi planlıyoruz" dedi.

"Uçakların parasını alıp off-shore'a yatırdılar!"

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Size aynı mahiyette 2 yorum göndermişdim. Dedim ki "Allah airport çalışanlarından razı olsun,. Bu kadar önemli bir havacılık haberini bize iletti, kaçırmadı, atlamadı." ama yayınlamadınız. Yani sizin bu gayretli çabanızdan memnuniyetimi belirtmiştim. Hakaret olarak mı algıladınız da yayımlamadınız. saygılarımla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000