06 Kasım 2017, Pazartesi 13:49:08

Uçakların kalkışına izin verilmiyor

Cidde'de güvenlik güçleri özel jetleri herhangi bir yüksek makamdaki kişinin kaçma olasılığına karşı yerde tutuyor ve havalanmalarına müsaade etmiyor.
  • Ulan arabistanda da elini sallasan prense çarpıyo 11 prens ne la! :)))
  • BAE de kim cesaret eder bunu... Leeeen .. Kesin kumpas yapmışlardır, bunlar Şeriat karşıtı laikler yapmıştır.. Bir yanlışlık oldu herhalde.. Hahaha Koş Sevim, kayyum ilanı var
  • Hayda.. Bende bunlarda yargı bağımsız bilirdim, Türkiye'de olduğu gibi.. Hayret nasıl göz altına alındılar.. Kesin kumpas, darbeciler yapmıştır.. Koş Sevim, Pembe dizi başladı..
  • Gün gelir zaman döner dende solarsın hiç güvenme kızma altın hızma sende insansın su misali alti ömrüm ben ne sevgiler gördüm bir alev gibi yandım söndüm riririiriri
  • ben yanılmıyorsam tavın orda yatırımları vardı. burdan uyarıyorum. tav yatırımlarından vazgeçsin ve hemen ordan çıksın. çünkü orası bu saatten sonra veraset savaşlarına sahne olacak. tav parasını alamayacak. çok büyük yıkım ve çatışmalar olacak. çok değil bir kaç ay içinde olacakları görüceksiniz.
  • İslamın ve İnsanlığın Yüz Karaları....
  • bu abd nin suudi arabistanı yeniden dizayn projesinin bir başka adımı arabistanın yakın gelecekteki iktidarı inşa ediliyor ve muhalif rakipler tasfiye ediliyor bu senorya arap baharında tunusda başladı tüm bölge ülkeerini farklı şiddet ve boyutta etkiledi ve hala devam ediyor. küçük ülkelerde silahla meydan hareketleriyle daha büyüklerinde perde arkası pazarlıklarla iktidarlar dizayn ediliyor.
  • Benden iyi kabin memuru olur değil mi arkadaşlar ;-)
  • pisliği yap, dinine düşman olanlarla ortak kirli işlere gir, zulüm çeken müslüman kardeşlerini görmezden gel yardım etme, sonra utanmadan sıkılmadan namaza dur. Bizi kandıramıyorken ....... .
  • Kopek sahibini isirmaya basliyo. Araplari bolmeye calisiyorlar. Petrol tamamen amerikanin olcak.

Petrol devi Suudi Arabistan’da önceki gece aralarında prens ve bakanların olduğu onlarca kişi yolsuzluk suçlamasıyla gözaltına alındı. Resmi bir açıklama olmasa da uluslararası haber ajansları, 11 prens ve dördü bakan 38 kişinin gözaltına alındığını bildirdi. Suudi Arabistan Başsavcısı Şeyh Suud el Mucib, şüphelilerin herhangi bir Suudi Arabistan vatandaşıyla aynı haklara sahip olduğunu belirtti ve onlara farklı muamelede bulunulmayacağını vurguladı. Tüm tarafların suçlulukları kanıtlanıncaya dek masum olarak addedildiğini söyleyen el Mucid, mevki ve statülerin adaletin adil tecelli etmesini engellemeyeceğini ifade etti. Mucid bir dizi soruşturma açıldığını da sözlerine ekledi.

LİSTEYİ VELİAHT HAZIRLADI

Operasyon çok hızlı gelişti. 81 yaşındaki Suudi Arabistan Kralı Salman bin Abdulaziz, önceki gece Rüşvet ve Yolsuzluklara Karşı Mücadele Komisyonu’nu oluşturdu. Komisyonun başına ise 32 yaşındaki oğlu Veliaht Prens Muhammed bin Salman’ı atadı. Haberlere göre gözaltı listesini de Veliaht Prens bin Salman belirledi.

OTELDE TUTULUYORLAR

Terör örgütü lideri El Kaide lideri Usame bin Ladin’in ağabeyi olan Bin Ladin inşaat şirketi başkanı Bakr bin Ladin de gözaltı dalgasına kapıldı. Gözaltına alınan kişilerin, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’daki Ritz-Carlton Oteli’nde tutulduğu haberleri geldi. Bu nedenle dış basında ‘fiili Kraliyet oteli’ olarak anılan Ritz Carlton sözcüsü Sarah Walker-Kerr, duruma ilişkin değerlendirme yaptıklarını söylerken, otelde yaşananlarla ilgili yorum yapmadı.

ÖZEL JETLERİN KALKMASINA İZİN VERİLMİYOR

Bir havacılık kaynağından alınan bilgiye göre, Cidde'de güvenlik güçleri özel jetleri yüksek makamdaki herhangi bir ismin kaçma olasılığına karşı yerde tutuyor ve havalanmalarına müsaade etmiyor.

GÖZALTI SAYISI ARTABİLİR

Dün sabah itibarıyla otele giden telefon hatları kesildi. Öte yandan, Riyad’daki havalimanı özel jetlere kapatıldı. Bu da daha fazla üst düzey ismin gözaltına alınacağı söylentilerine yol açtı. Veliaht Prens’in zengin işadamlarının ülkeden ayrılmasını engellemek için bu yönteme başvurduğu öne sürüldü.

TRUMP İLE ATIŞMIŞTI

17 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin insanlarından biri olan Prens El Velid bin Tallal da gözaltındaki isimler arasında yer aldı. Tallal’ın Twitter ve Apple gibi teknoloji şirketlerinde hissesi de bulunuyor. Tallal, bu yaz Bodrum’da tatilini geçirmiş ve Türk kamuoyu tarafından da tanınmıştı. Bin Tallal, ABD’deki başkanlık yarışı sırasında Donald Trump için “Amerika’nın yüz karası” demişti. İkili Twitter’dan atımıştı.Sonrasında Tallal, Trump seçimi kazanınca “geçmiş ayrılıkları” bir yana koyduğunu belirterek, Trump’ı tebrik etmiş ve ona iyi dileklerini sunmuştu. Gözaltına alınanların Riyad’daki Ritz-Carlton Oteli’ne götürüldüğü iddia ediliyor.

GÖZALTINDAKİ KRİTİK İSİMLER

- Ekonomi ve Planlama Bakanı Mühendis Adil bin Muhammed Fakih

- Deniz Kuvvetleri Komutanı Amiral Abdullah bin Sultan bin Muhammed

- Kaliyet Divanı eski Başkanı Halid Tuveyciri

- Eski Kraliyet Merasimleri Başkanı Muhammed et-Tubeyşi

- Yatırım Fonu eski Başkanı Amr Dabbağ

- Suudi Arabistan eski İletişim Şirketleri Başkanı Suud ed-Deviş

- Meteoroloji ve Çevre Koruma eski Genel Başkanı Turki bin Nasır

- Eski Savunma Bakanı Yardımcısı Prens Fahd bin Abdullah bin Muhammed

- Eski Maliye Bakanı İbrahim el Assaf

- Eski Riyad Valisi Prens Türki bin Abdullah

- Suudi Ulusal Muhafızları Bakanı Prens Miteb bin Abdullah ve Donanma Komutanı Amiral Abdullah bin Sultan bin Muhammed el Sultan da görevlerinden alındı.

Uçakların kalkışına izin verilmiyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

ohhooooo :) ~ 6 yıl önce
Ulan arabistanda da elini sallasan prense çarpıyo 11 prens ne la! :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haydaaaaa ~ 6 yıl önce
BAE de kim cesaret eder bunu... Leeeen .. Kesin kumpas yapmışlardır, bunlar Şeriat karşıtı laikler yapmıştır.. Bir yanlışlık oldu herhalde.. Hahaha Koş Sevim, kayyum ilanı var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adalet ~ 6 yıl önce
Hayda.. Bende bunlarda yargı bağımsız bilirdim, Türkiye'de olduğu gibi.. Hayret nasıl göz altına alındılar.. Kesin kumpas, darbeciler yapmıştır.. Koş Sevim, Pembe dizi başladı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rus asıllı LAZ ~ 6 yıl önce
Gün gelir zaman döner dende solarsın hiç güvenme kızma altın hızma sende insansın su misali alti ömrüm ben ne sevgiler gördüm bir alev gibi yandım söndüm riririiriri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tav dikkatli olsun ~ 6 yıl önce
ben yanılmıyorsam tavın orda yatırımları vardı. burdan uyarıyorum. tav yatırımlarından vazgeçsin ve hemen ordan çıksın. çünkü orası bu saatten sonra veraset savaşlarına sahne olacak. tav parasını alamayacak. çok büyük yıkım ve çatışmalar olacak. çok değil bir kaç ay içinde olacakları görüceksiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bedeviler ~ 6 yıl önce
İslamın ve İnsanlığın Yüz Karaları....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yanlış ~ 6 yıl önce
Onlar islamın yüzkarakası değil bilakis İslamın mucitleri. Hep derler Araplar yanlış yorumluyor. Yahu adamların en az 2000 yıllık adetleri. 1500 yıl önce yazılan kitap ta adamların kendi dilinde. Onlar anlamıyor biz onlardan daha iyi anlıyoruz. Nasıl bir özgüvense artık
trump finger ~ 6 yıl önce
bu abd nin suudi arabistanı yeniden dizayn projesinin bir başka adımı arabistanın yakın gelecekteki iktidarı inşa ediliyor ve muhalif rakipler tasfiye ediliyor bu senorya arap baharında tunusda başladı tüm bölge ülkeerini farklı şiddet ve boyutta etkiledi ve hala devam ediyor. küçük ülkelerde silahla meydan hareketleriyle daha büyüklerinde perde arkası pazarlıklarla iktidarlar dizayn ediliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arap asıllı Taz ~ 6 yıl önce
Iyi bir tespit olmuş!
Kevser ~ 6 yıl önce
Adana da uçucu ekip alımı var mı
Kevser ~ 6 yıl önce
Kabin memuru olmak istiyorum
halka söylenen ~ 6 yıl önce
halka söylenen yolsuzluk gerçekde olan soysuzluk. yine hırs ve iktidar için kardeş kardeşin etini yiyor. helikoter düştü bahanesiylede prens ve bakan öldürdüler
yalan dünya ~ 6 yıl önce
herşey yalan iyi ki ölüm ve sonradan dirilme var orda zebaniler kimi tutuklayacak hep birlikde görücez
kısmet bu işler ~ 6 yıl önce
inş canım.
Kevser ~ 6 yıl önce
Benden iyi kabin memuru olur değil mi arkadaşlar ;-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Her Türlü ~ 6 yıl önce
pisliği yap, dinine düşman olanlarla ortak kirli işlere gir, zulüm çeken müslüman kardeşlerini görmezden gel yardım etme, sonra utanmadan sıkılmadan namaza dur. Bizi kandıramıyorken ....... .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
X ~ 6 yıl önce
Kopek sahibini isirmaya basliyo. Araplari bolmeye calisiyorlar. Petrol tamamen amerikanin olcak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000