26 Eylül 2012, Çarşamba 08:35:43

"UÇAKLARI DÜŞÜRMEK İÇİN SİLAHLANDIRACAĞIZ"

Irak Parlamentosu, Türkiye'nin Irak topraklarında gerçekleştirdiği PKK harekatlarına sert çıktı...
  • sallayın bakalım diyen kardeşim suriye F4 ümüzü uçakla mı önledi? Irak da alacak hava savunma sistemi çakacak füzeyi senin gibi cahiller ıkınırken benim gül gibi kardeşimin eşi dul çocukları yetim kalacak.
  • Düne kadar sadece Mig kullanmış pilotlarınızı F-16'lara adapte edeceğinizde, ardından bunlar tecrübe kazanacakta, sonra bizim uçaklara önleme yapacak. Hadi bakalım...
  • Yahu yapmadıkları seymi ? Zamanında dusurmuslerdi f-100 ucagimizi, ne oldu hic. Biz karşılık vermezsek herkes heveslenir ucagimizi düşürmeye. Suriyenin yanına kar kaldı yaptığı. Bir araştırın f-100 dusurulme olayını bize karşı nasil bilendiklerini görün. O uçaklar öylesine geçmiyor sınırı, pkk yi besleme girmesin sınırından.
  • Türkiye en başından beri aynı Suriye'deki gibi hasmane politika izlemektedir.Kerkük ve Musul düne kırmızı çizgimiz iken rengi pembeye dönmüş ; bölgedeki petrol sahalarına Barzani'nin el koymasına izin vermiş, yetmemiş Irak halkının ortak malı olan petrolünü çalan PKK destekçisi Barzani'nin uluslarası anlaşmalara rağmen Türkiye'den bu petrolü ihraç etmesine izin verilmiştir.Bu kadar aciz ve rezil bir dış politika sömürge Afrika ülkelerinde bile görülmemiştir.
  • En fazla nota verilir ve birleşmiş milletlerin kınaması falan istenir,
  • Şimdiye kadar uçağımızı Düşüren pilotlarımızı şehit eden herkesin ağzına ettiğimiz gibi değil mi? Bıçak kemiğe dayanır en fazla sen yorma güzel kafanı.
  • keşke düşürsenizde azınıza şöle bi etsek!

Irak Parlamentosu Güvenlik Komitesi Başkan Yardımcısı İskender Vitvit, Türkiye'nin Kandil'i bombalarken Irak hava sahasını ihlal etmesine sert tepki gösterdi. New York Times Gazetesi'ne konuşan İskender Vitvit, "Türkiye'nin Irak topraklarında PKK'yı hedef aldığı saldırılara karşı ordumuz hazırlanacak. Allah'ın izniyle bu uçakları düşürmek için Irak'ı silahlandıracağız" dedi.

RUSYA'DAN SİLAH

Suriye'deki krizin Irak'ı İran'a yaklaştırdığı belirtilen haberde Türkiye'nin Kandil'de PKK merkezlerini hedef alması da ele alındı. Gazeteye konuşan Amerikan ordusunun Irak'taki gücünden sorumlu Tuğgeneral Robert L. Caslen Jr. "Irak hava sahasını kontrol edecek güçte olmadığını kabul ediyor ve bu konuda çok hassas. Türk jetleri Kürt hedefleri vurmak için Irak hava sahasına her girdiğinde bunu görüyor, biliyorlar ve bu güçlerine gidiyor" diye konuştu. Bu arada Irak yönetiminin, Rusya'dan hızlı bir şekilde teslim edilecek hava savunma sistemlerini satın almak için müzakerelerde bulunduğu da belirtildi. (Milliyet)

"UÇAKLARI DÜŞÜRMEK İÇİN SİLAHLANDIRACAĞIZ"

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

~ 12 yıl önce
sallayın bakalım diyen kardeşim suriye F4 ümüzü uçakla mı önledi? Irak da alacak hava savunma sistemi çakacak füzeyi senin gibi cahiller ıkınırken benim gül gibi kardeşimin eşi dul çocukları yetim kalacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sallayın bakalım... ~ 12 yıl önce
Düne kadar sadece Mig kullanmış pilotlarınızı F-16'lara adapte edeceğinizde, ardından bunlar tecrübe kazanacakta, sonra bizim uçaklara önleme yapacak. Hadi bakalım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
technic ~ 12 yıl önce
Yahu yapmadıkları seymi ? Zamanında dusurmuslerdi f-100 ucagimizi, ne oldu hic. Biz karşılık vermezsek herkes heveslenir ucagimizi düşürmeye. Suriyenin yanına kar kaldı yaptığı. Bir araştırın f-100 dusurulme olayını bize karşı nasil bilendiklerini görün. O uçaklar öylesine geçmiyor sınırı, pkk yi besleme girmesin sınırından.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DÜŞMAN TÜRKİYE ~ 12 yıl önce
Türkiye en başından beri aynı Suriye'deki gibi hasmane politika izlemektedir.Kerkük ve Musul düne kırmızı çizgimiz iken rengi pembeye dönmüş ; bölgedeki petrol sahalarına Barzani'nin el koymasına izin vermiş, yetmemiş Irak halkının ortak malı olan petrolünü çalan PKK destekçisi Barzani'nin uluslarası anlaşmalara rağmen Türkiye'den bu petrolü ihraç etmesine izin verilmiştir.Bu kadar aciz ve rezil bir dış politika sömürge Afrika ülkelerinde bile görülmemiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
En fazla.. ~ 12 yıl önce
En fazla nota verilir ve birleşmiş milletlerin kınaması falan istenir,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
km ~ 12 yıl önce
Şimdiye kadar uçağımızı Düşüren pilotlarımızı şehit eden herkesin ağzına ettiğimiz gibi değil mi? Bıçak kemiğe dayanır en fazla sen yorma güzel kafanı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
k/m1 ~ 12 yıl önce
keşke düşürsenizde azınıza şöle bi etsek!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000