19 Ocak 2019, Cumartesi 10:14:57

"Uçaklarda yer bulamıyoruz"

Van Ticaret Borsası (VANTB) Yönetim Kurulu Başkanı Nayif Süer, Van'da uçaklarda yer bulunamamasından şikayet ederek, alternatif çözümler bulunması gerektiğini söyledi.
  • Neden hep uçak. Vangölü ekspresi yok mu. Artırsınlar tren seferlerini.
  • Geniş gövdeli uçakların dogu meydanlarının bazılarına inebilecegini düşünmek. ?!? Pist şartları path sahaları hatta yer hizmetleri bile buna elverişli değil. Siz önce bölgesel havacılığı canlandırın.
  • 4 Üde Full ekonomi konfigürasyon 317 kişilik ve 2 si Esenboğa diğer 2 side Atatürk de motorlarına kırmızı kılıf çekilmiş şekilde yatıyor. Bu fiyatlarla süper para kazanır sadece van da çevirmek için uygun saat ve hızlı ekip lazım.
  • Yüzde 57’lik bir oranla kaçak elektrik kullanan bir şehire değil uçak , otobüs bile çalıştırılmaz. Önce adam olmayı öğrensinler.
  • Devlet bize bakmıyırrr allahın neyse...
  • Bilmesem abartmış derim ama cidden de tüm van git gel uçaklar dolu oluyor.
  • Van sehrimiz hangi nedenlerden dolayi cazibe merkezi olmus?
  • Bilet ücretlerine tavan fiyat uygulaması getirildiği için tatil dönemlerinde artma filan yok, her zamanki fiyat. Zaten bu yüzden şirketler zarar ettikleri için iç hatlarda bırak ilave seferi frekans azaltıyor.
  • Beyanlarda bulunmakla is bitmiyor. Cikin gidin havayollarinin merkez ofislerini ziyaret edin. Artis isteyin. Gerekirse yolcu garantisi verin.
  • UÇUŞLARDAN BİRİNİ 330'A ÇEVİRİRSELER SORUN ÇÖZÜLÜR.

Van Ticaret Borsası (VANTB) Yönetim Kurulu Başkanı Nayif Süer, Van'da uçaklarda yer bulunamamasından şikayet ederek, alternatif çözümler bulunması gerektiğini söyledi.

Açıklamalarda bulunan VANTB Yönetim Kurulu Başkanı Süer, "Bölgenin en işlek havalimanının Van'da olmasına rağmen ne yazık ki yer bulma konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Uçuş hacmi her geçen gün artan, cazibe merkezi konumundaki ilimizde, vatandaşların yer sorunu konusundaki mağduriyetlerinin ek seferlerle giderilmesi lazım. Van'daki uçaklarda yer olmayınca çareyi komşu illerde arıyoruz. Muş, Ağrı ve hatta Batman'a bile giden yolcular var. Kışın zorlu yol koşullarında gitmekte çabası, insanlara hem maddi hem manevi külfet getiriyor. Halbuki alınacak tedbirlerle belli dönemlerde yaşanması aşikar olan problemlerin hallolması mümkün. Yetkililerimizi bu konuda harekete geçmeye davet ediyorum. Bu konuya ilaveten bilet fiyatlarının anormal rakamlara yükseldiği sömestri, yaz tatili, bayram tatili gibi zamanları bahane ederek, müşterilerin istismar edilmemesi gerektiği kanaatindeyim" ifadelerini kullandı.

"Uçaklarda yer bulamıyoruz"

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Tren ~ 5 yıl önce
Neden hep uçak. Vangölü ekspresi yok mu. Artırsınlar tren seferlerini.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geniş gövde? ~ 5 yıl önce
Geniş gövdeli uçakların dogu meydanlarının bazılarına inebilecegini düşünmek. ?!? Pist şartları path sahaları hatta yer hizmetleri bile buna elverişli değil. Siz önce bölgesel havacılığı canlandırın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çare belli JIH JII JDN ve JDeliMayk ~ 5 yıl önce
4 Üde Full ekonomi konfigürasyon 317 kişilik ve 2 si Esenboğa diğer 2 side Atatürk de motorlarına kırmızı kılıf çekilmiş şekilde yatıyor. Bu fiyatlarla süper para kazanır sadece van da çevirmek için uygun saat ve hızlı ekip lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ziya ~ 5 yıl önce
Ya DI ekranına gir ya da Ls de conf. Ya da atoma bak görürsün 354Y olduklarını. Sallıyon bari destekli salla
Kaçak elektrik ~ 5 yıl önce
Yüzde 57’lik bir oranla kaçak elektrik kullanan bir şehire değil uçak , otobüs bile çalıştırılmaz. Önce adam olmayı öğrensinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatansever ~ 5 yıl önce
Devlet bize bakmıyırrr allahın neyse...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KAy ~ 5 yıl önce
Bilmesem abartmış derim ama cidden de tüm van git gel uçaklar dolu oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Can ~ 5 yıl önce
Van sehrimiz hangi nedenlerden dolayi cazibe merkezi olmus?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turizm ~ 5 yıl önce
Komşu ülke İran’dan gelen turistler nedeniyle.
Cazibe Hanım ~ 5 yıl önce
Van Gölü Canavarı duymadın mı? 90'lı yıllarda reklamını yapıyorlardı anahaber bültenlerinde.
Turizm ~ 5 yıl önce
adında bir sektör var! Bacasız sanayi denir bilmem anlatabildim mi? Ha birde gezmek,görmek,tanımak isteyenler var!
Pgs kaptan ~ 5 yıl önce
Bilet ücretlerine tavan fiyat uygulaması getirildiği için tatil dönemlerinde artma filan yok, her zamanki fiyat. Zaten bu yüzden şirketler zarar ettikleri için iç hatlarda bırak ilave seferi frekans azaltıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
laf ~ 5 yıl önce
Beyanlarda bulunmakla is bitmiyor. Cikin gidin havayollarinin merkez ofislerini ziyaret edin. Artis isteyin. Gerekirse yolcu garantisi verin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İST ~ 5 yıl önce
UÇUŞLARDAN BİRİNİ 330'A ÇEVİRİRSELER SORUN ÇÖZÜLÜR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000