29 Eylül 2010, Çarşamba 09:37:39

Uçaklarda sıvı yasağı kalkacak mı?

11 Eylül saldırılarının ardından gündeme gelen uçaklara sıvı ile binme yasağı yakında kalkabilir.
  • O kadar cihazı bizlere sattıktan sonra izin verseniz ne olur. Arkasından kesin başka birsey cıkarıp onu tüm ülkelere gazlarsınız adınıda güvenlik koyarsınız bizlerde cok rahat yeriz. Bizim ülke bu kadar güvenlik cihazı için acaba yabancılara kac para ödedi? Bizde ki kadar güvenlik acaba kendilerinde var mı?Onlaz bize zaten güvenmiyorlarda biz acaba kendimize niye bu kadar güvenmiyoruz.

Uluslararası Sivil Havacılık Kurumu'nun yaptığı açıklamaya göre, yaklaşık iki sene içinde yolcuların uçakta krem, jel ve sıvı maddeleri taşımasına izin verilebilecek.

Kurumun genel sekreteri Raymond Benjamin, yeni teçhizatların şişedeki ya da tüpteki sıvıların patlayıcı olup olmadığını teşhis edibildiğini belirtti.

Benjamin, bunların havaalanlarına yerleştirilmesinin ardından 2012 yılında yasağın kalkabileceğini söyledi.

Uçaklarda sıvı yasağı kalkacak mı?

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
O kadar cihazı bizlere sattıktan sonra izin verseniz ne olur. Arkasından kesin başka birsey cıkarıp onu tüm ülkelere gazlarsınız adınıda güvenlik koyarsınız bizlerde cok rahat yeriz. Bizim ülke bu kadar güvenlik cihazı için acaba yabancılara kac para ödedi? Bizde ki kadar güvenlik acaba kendilerinde var mı?Onlaz bize zaten güvenmiyorlarda biz acaba kendimize niye bu kadar güvenmiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000