02 Eylül 2014, Salı 13:37:21

UÇAKLARDA CEP TELEFONU SERBEST BIRAKILDI

Japonya'nın, uçakların havalimanına iniş ve kalkış sırasında yolcuların akıllı telefonlarını kullanmalarına izin verdiği bildirildi.
  • Uçağın ABS sini etkiliyor. Uçak duramıyor sonra :)
  • Konuşmaya izin uçağın kapısı kapanıncaya kadar, 20.000 fite kadar uçak modunda kullanmak da yasak...
  • Serbest olan uçak modun da kullanım. Haber başlığı yanıltıcı ama biraz dikkat ile konu anlaşılıyor.
  • Biz Japonya mıyız ?!!
  • Keşke başlık "Japonya'da" diye başlasaydı. Şimdi birçok zevzek haberi yarım yamalak okuyarak "ama serbest oldu ya.." diyerek, görgüsüzlüklerine görgüsüzlük katacaklar.
  • ABOOWWWW ucakta Telefon serbest olduysa, dirdira bak sen, milletin hayat hikayesi, is görüsmeleri, aile dramlari, gelde sen rahat seyahat et bakalim!
  • İzmirde belediye otobüslerinde telefon yasak. İnsanlarda buna duyarlı,şöyle ki biri konuştugunda telefonla hemen arkadaki yolcu uyarıyor,telefon yasak diye. Bir bakıyorsun,otobüsler içinde çıt ses yok. Refah budur. İstanbula bakıyorsun,metrobüse bir bindiğinde 100kişiden 20kişi en az kulağında telefon. Bir de öyle birşey ki,sanki arkadaş ya da teyzem hiç etrafında kimse yokmuş gibi rahat. Telefon klübesi sanıyorlar.bence kesinlikle türkiye de telefon yasağı kaldırılmamalı!!!
  • Tamam sistemlere zarar vermiyor olabilir ama oluşacak gürültüyü bi düşünün..
  • O kadar çok saygısız, bencil ve terbiyeden yoksun insan var ki, çevredekilerin rahatsız olup olmadığını düşünmeden. saatlerce telefonda konuşuyor. Kendi özel hayatlarına da kıymet vermiyorlar ki herkesle paylaşabiliyorlar. Eğer uçak içinde konuşma serbest olacaksa vatandaş ayvayı yedi. İşin yoksa kendini bilmezlerle uğraş dur. Kabin ekibine şimdiden kolay gelsin...

Japonya'nın, uçakların havalimanına iniş ve kalkış sırasında yolcuların akıllı telefonlarını kullanmalarına izin verdiği bildirildi.

Akıllı telefon ve diğer dijital cihazların 'uçak modu'nda olması şartıyla yolcuların, uçağın iniş ve kalkış sırasında kullanılmasına uzun süre yasak uygulayan Japonya'nın, ABD ve Avrupa'nın bir sıra ülkelerinin ardından bu yasağı kaldırdığı belirtildi.

Bunun yanı sıra yolcuların, uçak indikten sonra akıllı telefon veya diğer dijital cihaz vasıtasıyla mesaj gönderip almalarına da izin verildiği kaydedildi. Uçakta cep telefonuyla konuşma yasağının ise devam edeceği belirtildi.

UÇAKLARDA CEP TELEFONU SERBEST BIRAKILDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Uçağın ABS sini etkiliyor. Uçak duramıyor sonra :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt ~ 10 yıl önce
Konuşmaya izin uçağın kapısı kapanıncaya kadar, 20.000 fite kadar uçak modunda kullanmak da yasak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 10 yıl önce
Serbest olan uçak modun da kullanım. Haber başlığı yanıltıcı ama biraz dikkat ile konu anlaşılıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 10 yıl önce
Biz Japonya mıyız ?!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sayın Editör ~ 10 yıl önce
Keşke başlık "Japonya'da" diye başlasaydı. Şimdi birçok zevzek haberi yarım yamalak okuyarak "ama serbest oldu ya.." diyerek, görgüsüzlüklerine görgüsüzlük katacaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DUS AGENT ~ 10 yıl önce
ABOOWWWW ucakta Telefon serbest olduysa, dirdira bak sen, milletin hayat hikayesi, is görüsmeleri, aile dramlari, gelde sen rahat seyahat et bakalim!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
İzmirde belediye otobüslerinde telefon yasak. İnsanlarda buna duyarlı,şöyle ki biri konuştugunda telefonla hemen arkadaki yolcu uyarıyor,telefon yasak diye. Bir bakıyorsun,otobüsler içinde çıt ses yok. Refah budur. İstanbula bakıyorsun,metrobüse bir bindiğinde 100kişiden 20kişi en az kulağında telefon. Bir de öyle birşey ki,sanki arkadaş ya da teyzem hiç etrafında kimse yokmuş gibi rahat. Telefon klübesi sanıyorlar.bence kesinlikle türkiye de telefon yasağı kaldırılmamalı!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iyi hoşta ~ 10 yıl önce
iyide arkadaşım,iki kişi otobüste sohbet ederken bişey olmuyorda,telefona konuşandan neden bu derece rahatsızlık duyuyorsunuz,fark eden şey ne???bu arada bildirdi,kim bildirdi??reha muhtar tokyodanmı bildiriyor :)
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Tamam sistemlere zarar vermiyor olabilir ama oluşacak gürültüyü bi düşünün..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
konuşma olmasın ~ 10 yıl önce
O kadar çok saygısız, bencil ve terbiyeden yoksun insan var ki, çevredekilerin rahatsız olup olmadığını düşünmeden. saatlerce telefonda konuşuyor. Kendi özel hayatlarına da kıymet vermiyorlar ki herkesle paylaşabiliyorlar. Eğer uçak içinde konuşma serbest olacaksa vatandaş ayvayı yedi. İşin yoksa kendini bilmezlerle uğraş dur. Kabin ekibine şimdiden kolay gelsin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000