06 Kasım 2010, Cumartesi 08:04:13

Uçaklar yeni halleriyle görücüye çıkacak

Çin Halk Kurtuluş Ordusu'na (PLA) bağlı akrobasi takımının jetleri yeni haliyle boy gösterdi.
  • adamları begenmiyorsun ama sen daha otomobil yapamıyorsun...kendi haline acı olur mu?
  • Deneysel F-16XL ile Saab Viggen'i çiftleştirebilseydik anca böyle bir ucube uçak doğardı. Tam Çinliler'e yakışan bir uçak olmuş. ---Volvo---

Projede yer alan kıdemli bir albay, "Uçaklar gökyüzünde üç boyutlu kılıç gibi gözüküyor" dedi. Güzel Sanatlar Akademisi tarafından boyanan uçaklar için internette oylama yapıldı. 18 gün süren oylamaya 117 şehirden 1 milyon 150 bin kişi katıldı.

August 1 Akrobasi Takımı tarafından kullanılan J-10 savaş uçaklarının dizyanını hava kuvvetleri değil; askeri uçak hayranları yaptı. Projede yer alan kıdemli bir albay, "Uçaklar gökyüzünde üç boyutlu kılıç gibi gözüküyor" dedi. Daha önce 2009 yılında uçakların boyandığını hatırlatan albay, ancak bunların çok cafcalı olmakla eleştirildiğini söyledi. Güzel Sanatlar Akademisi tarafından boyanan uçaklar için internette oylama yapıldı. 18 gün süren oylamaya 117 şehirden 1 milyon 150 bin kişi katıldı. Oylanan üç seçenek arasında kılıç, ejderha ve şimşek yer alıyordu. Oylamada en fazla oyu kılıç aldı.

İLK UÇUŞ 16 KASIM'DA

16 Kasım tarihinde Guangdong'a bağlı Zhuhai şehrinde düzenlenecek olan 8'nci Çin Uluslararası Havacılık & Uzay Fuarı'nda tanıtılacak olan uçaklar, askeri akrobasi takımı tarafından kullanılıyor. Dünyanın en önemli beş uluslararası fuardan biri olarak kabul edilen Çin Uluslararası Havacılık & Uzay Fuarı'na dünyanın birçok ülkesinden çok sayıda şirket katılıyor.

Uçaklar yeni halleriyle görücüye çıkacak

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
adamları begenmiyorsun ama sen daha otomobil yapamıyorsun...kendi haline acı olur mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Deneysel F-16XL ile Saab Viggen'i çiftleştirebilseydik anca böyle bir ucube uçak doğardı. Tam Çinliler'e yakışan bir uçak olmuş. ---Volvo---

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000