27 Mart 2012, Salı 11:24:14

UÇAKLAR VAN'A İNEMEDİ

Van'da etkili kar yağışı ve sis nedeniyle Ferit Melen Havaalanı'na inmesi gereken 3 uçak, Erzurum Havalimanı'na iniş yaptı.
  • Oto pilot mu insin? Ağzı olan konuşuyor...
  • PGSS un uçuşları hakkında neden bilgi yazılmamıs pegasus günde iikkii uçuş gerçekleştiriyo ilginç...!!!!!
  • Oto -Pilot yokmu verin o insin siz inemiyorsanız
  • Çok muhterem arkadaşım 26 mart 2012 saat 16:32 de "TRABZON'DA SİS ENGELİ" diye bir başlık var airporthaberde.istersen bir ara oraya bak
  • Son iki aydır bir çok trabzon seferi sis engelinden iniş yapamadı Erzuruma indi. hatta 25-26 mart gecesi misafirlerimi uğurladığım sefer iniş gerçekleştiremedi Erzuruma inen yolcular otobüs ile Tarbzona ulaştırıştııldı. Hatta 1 hafta önce yine başka misafirlerimiz aynı şekilde Erzuruma indi. Daha bir sürü duyumda aldım. Sisten dolayı sadece THY mi inemiyor yoksa tüm havayoları da aynı şekildemi sitede hiç haber yok çok ilginç...ve de bu alanda siste inmeye yardımcı sistem yokmu benimde yakın da uçuşum var binmesemmi diyorum.Erzurum TZX arası malum 6 sa:))))
  • trabzon meydanı 25-26 mart arası sis yüzünden 10 uçak inemedi üçü divert ederken diğerleri karşı meydanlarda bekletildi saatlerce rötarlar oldu ama hiç haber yapılmadı ?
  • BIRAKIN VANI MUSTA 4 AYDIR ARIZALI OLAN CIHAZ YAPILMIYOR PIST TEMIZLENMIYOR HERGUN SEFERLER IPTAL OLUYOR YETER ARTIK DHM YETKILILERINE SESLENIYORUM DUNYA MAAS ALIYORLAR CALISMIYORLAR NE IS YAPIYORLAR EN SON SON DONANIMLI ARACLAR BURDA MEVCUT 4 AYDIR ARIZALI OLAN CIHAZ NEDEN YAPILMIYOR MILLET PERISAN HIC BIR YETKILI ILGILENMIYOR
Ferit Melen Havaalanı yetkililerinden alınan bilgiye göre, etkili kar yağışı ve sis nedeniyle Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Van, Sunexspress'in İzmir-Van ve Antalya-Van seferlerini yapan uçaklar, Erzurum Havalimanı'na indirildi.


Anadolujet'in Ankara-Van seferini yapacak uçağın ise Ankara'da bekletildiği bildirildi. Öğleden sonra yapılacak uçak seferlerinin hava durumuna göre belirleneceği öğrenildi.

Öte yandan, İl Özel İdaresi'nden alınan bilgiye göre, kent genelinde etkili kar yağışı nedeniyle 34 köy yolu ulaşıma kapandı. Karla mücadele ekipleri, yolların ulaşıma açılması için çalışma başlattı. Meteoroloji Van Bölge Müdürlüğü'nün internet sitesindeki bilgilere göre, kar yağışı perşembe gününe kadar devam edecek, cuma ve cumartesi günleri karla karışık yağmur bekleniyor. (Hürriyet)
UÇAKLAR VAN'A İNEMEDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 12 yıl önce
Oto pilot mu insin? Ağzı olan konuşuyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
PGSS un uçuşları hakkında neden bilgi yazılmamıs pegasus günde iikkii uçuş gerçekleştiriyo ilginç...!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Oto -Pilot yokmu verin o insin siz inemiyorsanız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Çok muhterem arkadaşım 26 mart 2012 saat 16:32 de "TRABZON'DA SİS ENGELİ" diye bir başlık var airporthaberde.istersen bir ara oraya bak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Son iki aydır bir çok trabzon seferi sis engelinden iniş yapamadı Erzuruma indi. hatta 25-26 mart gecesi misafirlerimi uğurladığım sefer iniş gerçekleştiremedi Erzuruma inen yolcular otobüs ile Tarbzona ulaştırıştııldı. Hatta 1 hafta önce yine başka misafirlerimiz aynı şekilde Erzuruma indi. Daha bir sürü duyumda aldım. Sisten dolayı sadece THY mi inemiyor yoksa tüm havayoları da aynı şekildemi sitede hiç haber yok çok ilginç...ve de bu alanda siste inmeye yardımcı sistem yokmu benimde yakın da uçuşum var binmesemmi diyorum.Erzurum TZX arası malum 6 sa:))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
trabzon meydanı 25-26 mart arası sis yüzünden 10 uçak inemedi üçü divert ederken diğerleri karşı meydanlarda bekletildi saatlerce rötarlar oldu ama hiç haber yapılmadı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
BIRAKIN VANI MUSTA 4 AYDIR ARIZALI OLAN CIHAZ YAPILMIYOR PIST TEMIZLENMIYOR HERGUN SEFERLER IPTAL OLUYOR YETER ARTIK DHM YETKILILERINE SESLENIYORUM DUNYA MAAS ALIYORLAR CALISMIYORLAR NE IS YAPIYORLAR EN SON SON DONANIMLI ARACLAR BURDA MEVCUT 4 AYDIR ARIZALI OLAN CIHAZ NEDEN YAPILMIYOR MILLET PERISAN HIC BIR YETKILI ILGILENMIYOR

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000