09 Ekim 2014, Perşembe 08:40:40

UÇAKLAR UÇAMAZ HALDE!

Almanya'da Federal Ordu’nun Deniz Kuvvetleri envanterlerinde bulunan 43 helikopterin 36’sı ‘uçuşa müsait’ olmadığının ortaya çıkmasından sonra, şimdi de Hava Kuvvetleri’nin 254 uçağının 150’sinin ‘uçamadığı’ tespit edildi.
  • Ikinci Dunya savasindan beri jonilerin sicak kucaginda oturmaktan savas kabiliyetleri sevis seviyesine dusmus cok uzuldum.Fitne cikarip itraile hizmette Kralicenin yanasmalarina tas CIKARACAK seviyeye gelmisler Daha ne olsun . Ayrica kenarda tuttuklari Turk, Rum donerci Cinayetleri de Cantada keklik iislerinden . Dahasi kullandiklari Eroin kuryesi Pkklilar Ve Bizim bin parcaya boldukleri ALEVI , SUNNI kardeslerimiz de destek kitalari. Sizce de savas ucaklarina ihtiyaclari var mi artik ?!!Sahi Axe Springer isimli Alm karakol kitasi da burada 7/24 emirlerinde fitne Ve bozgunculuk Tohumlari ekiyor.Ah Deuchland,ahh Almanya ,Ah Germanya Ahh Kutsal ROMA German Imparatorlugu ahh ahh
  • Asker ve kapital sahibi; yeni yüklü askeri yatırımlar için kılıf hazırlıyor, yakında çıkar emareleri OG
  • Alın sizw disiplinl alnanya
  • Uçağa ihtiyaçları mı var ülkeleri istedikleri gibi karıştırıyorlar zaten.dün gezi bugün ayn el arab
  • Almanya nin savas ucagina ihtiyaci yok.
  • BND iyi çalışıyor. Aktif bir savaş gerecine ihtiyaçları yok zaten.
  • beklesinler biz 2023 te savaş uçağı yapacaz, yapınca onlara hediye ederiz:) durmak yok salllamaya devam:)

Alman medyasında çıkan haberlere göre ordunun ‘Eurofighter’ tipi 109 savaş uçağından sadece 22’si kullanıma hazır durumda.

Transall tipi 56 kargo uçağın yarısı, CH-53 tipi 83 kargo helikopterin 67’si, (yüzde 80) ‘uçamıyor’.

Tornado tipi 89 savaş uçağının 66’sının uçuş dersleri için hazır tutulması gerekirken, sadece 38’i eğitim için kullanılabilir durumda.

Federal Meclis Silahlı Kuvvetler Sorumlusu Hellmut Königshaus, envanterlerindeki sorunları göz önünde bulundurarak Alman Ordusu’nun operasyonel yetenekleri hakkında duyduğu şüpheleri dile getirdi.

Königshaus, rbb-Inforadio’ya yaptığı açıklamada Almanya’nın sınırlı uluslararası müdahale kabiliyeti olduğunu ifade etti.

Federal Ordu’nun hava taşımacılık veya hasta bakımı alanında iyi performans sergilediğine dikkat çeken Königshaus, ancak bir taraftan askerlere aşırı yüklenildiğini, diğer taraftan ise envanterlerin bakımı yapılamadığını vurguladı.

Alman Ordusu’na ait uçakların durumu en son Irak’a silah eğitimi vermek için giden askerleri götüren bir uçağın Star'da yer alan habere göre; Bulgaristan’da kalması, onun yerine gönderilen başka bir uçakta da arıza çıkmasıyla gözler önüne serilmişti.

Federal Savunma Bakanı Ursula von der Leyen (CDU) silahı kuvvetlerin teknik durumunun iyi olmadığını kabul ederek, Federal Ordu’nun çok büyük filolarının eskidiğini dile getirdi.

Bakan von der Leyen, ancak ordunun dış ülkelerdeki misyonlarının bundan etkilenmediğini ifade etti.

UÇAKLAR UÇAMAZ HALDE!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ikinci Dunya savasindan beri jonilerin sicak kucaginda oturmaktan savas kabiliyetleri sevis seviyesine dusmus cok uzuldum.Fitne cikarip itraile hizmette Kralicenin yanasmalarina tas CIKARACAK seviyeye gelmisler Daha ne olsun . Ayrica kenarda tuttuklari Turk, Rum donerci Cinayetleri de Cantada keklik iislerinden . Dahasi kullandiklari Eroin kuryesi Pkklilar Ve Bizim bin parcaya boldukleri ALEVI , SUNNI kardeslerimiz de destek kitalari. Sizce de savas ucaklarina ihtiyaclari var mi artik ?!!Sahi Axe Springer isimli Alm karakol kitasi da burada 7/24 emirlerinde fitne Ve bozgunculuk Tohumlari ekiyor.Ah Deuchland,ahh Almanya ,Ah Germanya Ahh Kutsal ROMA German Imparatorlugu ahh ahh

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Asker ve kapital sahibi; yeni yüklü askeri yatırımlar için kılıf hazırlıyor, yakında çıkar emareleri OG

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Alın sizw disiplinl alnanya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Uçağa ihtiyaçları mı var ülkeleri istedikleri gibi karıştırıyorlar zaten.dün gezi bugün ayn el arab

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Almanya nin savas ucagina ihtiyaci yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 10 yıl önce
BND iyi çalışıyor. Aktif bir savaş gerecine ihtiyaçları yok zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
beklesinler ~ 10 yıl önce
beklesinler biz 2023 te savaş uçağı yapacaz, yapınca onlara hediye ederiz:) durmak yok salllamaya devam:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000