13 Eylül 2012, Perşembe 08:37:21

UÇAKLAR TÜRKMEN KÖYLERİNİ BOMBALIYOR!

Suriye’de Esad güçlerine ait savaş uçağı, Türkiye sınırına 15 kilometre mesafedeki Iral Köyü ve çevresindeki yerleşim yerlerini vurdu.
  • Ne kendi halki ??? Dünyadaki tüm Cihadcilar orada Yemen,Libya,Tunus,Misir,Afgan,Irak,Sudan,Cezayir,Pakistan,Suudi,Katar Haberlere bakarsaniz hepsi de sakalli ve yakaladiklari Suriye askerlerinin kafalarini kesip "Allah u ekber" diye bagiriyorlar birde ellerinde "STINGER" füzeleriyle MIG uçaklarini ve helikopterleri düsürüyorlar ve bu silahlari Amerika,Türkiye,Fransa,Ingiltere,Katar,Misir,Libya ve Suudi Arabistan veriyor. Birgün ektigini biçersin ve bu silahlar sana döner.
  • ORDUYLA UĞRAŞMAKTAN YORULMADINIZMI?
  • Demokrasinin olmadigi yerde bunlar olur. Kendi halkini bile vurmak zorunda kalirsin. Bizde yasadik aynisini. Kendi basbakamizi asiverdi ordu.

Özgür Suriye Ordusu ’na bağlı Türkmen askerlerin ailelerinin yaşadığı bölgeyi hedef alan saldırıda, AA Foto Muhabiri Cem Özdel de büyük tehlike atlattı.

Azez kenti yakınlarındaki Iral Köyü ve çevresine düzenlenen bombalı saldırıda bazı binalar hasar görürken, bazı vatandaşlar da yaralandı. AA foto muhaberi Cem Özdel, saldırıdan yara almadan kurtuldu. Özdel, "Bir anda uçağın sesini duyduk. Ardından uçak köye bomba attı. Daha sonra da ağır silahlarla ateş açtı" diyerek saldırıyla ilgili bilgi verdi.

Suriye’deki Türkmenlerin temsilcilerinin de bulunduğu bölgede, Esad rejimine karşı mücadele veren ve kısa süre önce girdiği çatışmada hayatını kaybeden Türkmen tugaylarından Abdülhamit Han Tugayı’nın komutanı Muhammed Süleyman’ın cenazesi de defnedilmişti.

UÇAKLAR TÜRKMEN KÖYLERİNİ BOMBALIYOR!

Yorumlar

MIG-21 ~ 12 yıl önce
Ne kendi halki ??? Dünyadaki tüm Cihadcilar orada Yemen,Libya,Tunus,Misir,Afgan,Irak,Sudan,Cezayir,Pakistan,Suudi,Katar Haberlere bakarsaniz hepsi de sakalli ve yakaladiklari Suriye askerlerinin kafalarini kesip "Allah u ekber" diye bagiriyorlar birde ellerinde "STINGER" füzeleriyle MIG uçaklarini ve helikopterleri düsürüyorlar ve bu silahlari Amerika,Türkiye,Fransa,Ingiltere,Katar,Misir,Libya ve Suudi Arabistan veriyor. Birgün ektigini biçersin ve bu silahlar sana döner.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
ORDUYLA UĞRAŞMAKTAN YORULMADINIZMI?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
demokrasinin olmadigi yerde ~ 12 yıl önce
Demokrasinin olmadigi yerde bunlar olur. Kendi halkini bile vurmak zorunda kalirsin. Bizde yasadik aynisini. Kendi basbakamizi asiverdi ordu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000