10 Ekim 2017, Salı 13:21:27

Uçaklara talep azaldı... İşçi kıyımına gidilecek!

İngiliz savunma ve havacılık sanayi şirketi BAE Systems yaklaşık 2 bin kişiyi işten çıkaracak.
  • bu daha başlangıç. bunlar burnu büyük kimseyi beğenmezler ancak kendileri de üstün değillerdir. ab ile ipleri kopardılar dediler ki biz bize yeteriz . bence uzun vadede anlarlar hata yaptıklarını. her ülke türkiye değil biz krizlere bağışıklıyız ancak onlar bizim yaşadığımızın yarısında felç olurlar.
  • Britanyanin bahari
  • BAE systemsin gizli CEO'su nün Nane olduğu soyleniyor

İngiliz savunma ve havacılık sanayi şirketi BAE Systems yaklaşık 2 bin kişiyi işten çıkaracak.

İngiliz savunma sanayi şirketi BAE Systems, Typhoon modeli savaş uçakları için siparişlerin azalması sonrasında büyük bölümü askeri havacılık biriminden olmak üzere 1.950 kişiyi işten çıkaracak.

BAE işten çıkarmaların 1,400'ünü askeri havacılık ve bilgi teknolojileri bölümünden, 375'ini denizcilik ve 150'sini yapay zeka bölümünden gerçekleştirecek.

Uçaklara talep azaldı... İşçi kıyımına gidilecek!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

kadir ~ 6 yıl önce
bu daha başlangıç. bunlar burnu büyük kimseyi beğenmezler ancak kendileri de üstün değillerdir. ab ile ipleri kopardılar dediler ki biz bize yeteriz . bence uzun vadede anlarlar hata yaptıklarını. her ülke türkiye değil biz krizlere bağışıklıyız ancak onlar bizim yaşadığımızın yarısında felç olurlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neeeeyyyýy ~ 6 yıl önce
Biz krizlere bağışıklımıyız? Evine en son ne zaman et girdi? Ne zaman balik yedin? Ailenle en son ne zaman sinemaya gittin? Ne zaman bir aksam yemeği yedin güzel bir mekan da? Bu sorulara cevabına göre tekrar düşün ne kadar bağısıklısın....
GB'den misafir ~ 6 yıl önce
Burada herkesin rahati yerinde merak etme. Ekonomi parlak degil. Evet Brexit yanlis bir karar. Fakat kimse arazinden yol geciyor diye arazini gasp etmiyor veya evinin yanina fabrika kurmuyor. Sen dusunme buralari. Mazot degil belki ama araba hala oraya gore cok ucuz.
B ~ 6 yıl önce
Britanyanin bahari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nane ~ 6 yıl önce
BAE systemsin gizli CEO'su nün Nane olduğu soyleniyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000