10 Mayıs 2010, Pazartesi 08:55:26

UÇAKLAR İÇİN KÖPRÜ YAPILIYOR

Almanya'nın en büyük havaalanına sahip olan Frankfurt'ta, uçuş kapasitesini artırmak için çalışmalar sürüyor.
  • Yorum yapan bütün arkadaşlara katılıyorum. Bizde elimizde imkan var yer var ama kafa yok.. Hong Kong airport tamamen denizi doldurup yatılar çünkü arazi yok, tokyo narita, hanede yine aynen öyle dolgu.. Adam dubai de denizi doldurup şehir kuruyor sıfırdan.. Bizde de herşey var akıl yok.. Bu böyle gider değişen bir şey olmaz..
  • kac defa yazdim doldur marmara denizini uzat pistleri 4000 m.civardaki bütün evleri binalari satin al yap oraya 60 mil .yolcu kapasiteli terminal.yok türkün akli hainlige cok calisir.hepsi degil,su almanlardan ögrenecegimiz cok sey var.mac anlatmasini bilmeyen spikerlerimiz var.
  • Yıllardır söylüyorum ama artık iş işten geçti, AHL kaybetti. Aynı köprüyü yıllar önce Ataköy tarafındaki boş araziye biz yapsaydık, şimdi parking olarak kullanacağımız dev bir alanımız olacaktı. Elalem dağın yamacına viyadükler üzerine pist yapıyor, biz elimizdeki ve de tek çözüm olacak araziyi kaçırıyoruz! Her zamanki gibi, tren yine kaçtı. Şimdi Silivri ye mi gideriz, yoksa başka bir yere mi?

2011 yılında açılması beklenen 2800 metre uzunluğundaki 'kuzeybatı pisti'nin zamanında yetişmesi için çalışmalar bütün hızıyla sürüyor. Yeni pistin bulunduğu alan ile havaalanı binası arasından otoyol geçtiği için özel bir proje geliştirildi. Uçakların geçmesi için otoyolun üzerine köprü yapılacak. Dietzenbach yakınındaki A3 otoyolunda önceki gün köprü ayaklarının yerleştirilmesine başlandı. Çalışmalar nedeniyle otoyol zaman zaman gece trafiğe kapatılacak.

(Hürriyet.de)

UÇAKLAR İÇİN KÖPRÜ YAPILIYOR

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Yorum yapan bütün arkadaşlara katılıyorum. Bizde elimizde imkan var yer var ama kafa yok.. Hong Kong airport tamamen denizi doldurup yatılar çünkü arazi yok, tokyo narita, hanede yine aynen öyle dolgu.. Adam dubai de denizi doldurup şehir kuruyor sıfırdan.. Bizde de herşey var akıl yok.. Bu böyle gider değişen bir şey olmaz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kac defa yazdim doldur marmara denizini uzat pistleri 4000 m.civardaki bütün evleri binalari satin al yap oraya 60 mil .yolcu kapasiteli terminal.yok türkün akli hainlige cok calisir.hepsi degil,su almanlardan ögrenecegimiz cok sey var.mac anlatmasini bilmeyen spikerlerimiz var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yıllardır söylüyorum ama artık iş işten geçti, AHL kaybetti. Aynı köprüyü yıllar önce Ataköy tarafındaki boş araziye biz yapsaydık, şimdi parking olarak kullanacağımız dev bir alanımız olacaktı. Elalem dağın yamacına viyadükler üzerine pist yapıyor, biz elimizdeki ve de tek çözüm olacak araziyi kaçırıyoruz! Her zamanki gibi, tren yine kaçtı. Şimdi Silivri ye mi gideriz, yoksa başka bir yere mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000